FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t 24 ani
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / probleme cu algele  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
In unele veri, s-a intamplat ca din cauza cotei scazute a Dunarii pe o perioada mai indelungata sa se dezvolte in apa in mod excesiv niste alge...Nu alge microscopice, ci un fel de matasea-broastei, nu stiu cum se numeste alga exact.Problema era ca dupa 10-15 minute se depuneau pe fir mormane destul de "consistente" de alge. Daca-ti tragea in timpul asta - bine, daca nu, n-aveai sanse sa iti mai traga ceva...aveai 100gr de plumb + un kil de alge pe fir... Din cauza cotei scazute nu puteai pescui prea aproape de mal, ci mai in larg, mai in curent, unde...veneau algele! Banuiesc ca nu exista nici un mijloc de a pescui "linistit" in conditiile asta, dar totusi intreb: exista vreo tehnica sau vreun "artificiu" pentru pescuit in astfel de conditii?

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Da ! noi ii spunem ,, scame " ! Ieri si azi ne-a umplut firele si primul inel de .... scama d-asta imputita ! Am atati nervi incat nici nu discut acum despre asta . Cred ca din 2 zile de stat acolo , o zi cel putin am racait cu unghiile firul !

  Am sa revin !


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la