FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / tantari  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
mai e un pic si se deschide pescuitul pe Dunare... apa a fost destul de mare in primavara, asa ca o sa avem de munca si cu tantarii, si cu pestii ce produse recomandati impotriva tantarilor? care vi s-au parut cele mai eficiente? ce alte metode mai stiti in afara produselor din comert?

pus acum 14 ani
   
Trif.Florin
Veteran

Din: Medias
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 345
incercati sa faceti fum 

_______________________________________
Cu ultimul arbore va pieri si ultimul om !!!

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
e si asta o metoda...cu toate ca am avut o partida la Dunare de care nu-mi face placere sa-mi amintesc , cand erau mai multi tantari decat puteam eu inghiti cand respiram...stateau ca dobitocii unde era fumul mai gros, am stins focul pana la urma, jur...o singura data s-a intamplat pana acum si sper sa fie ultima. In general treaba cu fumul e buna, doar ca o sa pierzi cam mult timp cu focul daca vrei sa mai si pescuiesti...

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



salut,tantarii sunt de zeci de feluri.In urma unor studii s-a descoperit ca factorii care-i atrag ar fi in mare--hainele de culoare inchisa
                         --mirosuri florale(parfumuri de flori sau fructe)
                          --diuxidul de carbon(emanat prin piele atunci cand suntem extenuati,emanat de surse de caldura ,focuri,lumanari =D
                          --acidul lactic(emanat in cantitati mai mari la stres,oboseala,atunci cand am mancat mancaruri foarte sarate sau (si )bogate in potasiu
                         --transpiratia
Sunt o serie de produse naturale foarte bune la replierea tantarilor cum ar fi uleiurile de scortisoara ,rosmarin,menta ,pin(folosit de graniceri in bidoane albe din plastic sau spreyuri).Ar mai fi uleiul de muscata(floarea) cunoscut prin lume ca GERANIUM oil.Iar la urma am lasat un ulei care sta la baza multora din solutiile care sunt cunoscute ca fiind puternic respingatoare de tantari ,ulei produs in china in special,extras dintr-un eucalipt(lemon eucaliptus).Cred ca se gasesc si la noi pe la saloanele de masaj sau acolo unde se vand produse naturale pentru aromo-terapie.Si esenta de rom mai da rezultate.De ce trebuie tinut cont este faptul ca pielea respira, iar vantul,soarele,transpiratia fac ca efectul acestor replienti sa fie cam de ~2ore .De asemenea,aceste uleiuri concentrate pot fi replienti sau atractori si pentru peste


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
din cate stiu doar femelele "musca", masculii nu se hranesc cu sange...cand eram pasionat de electrotehnica stiu ca era "in voga" un dispozitiv electronic care vezi-Doamne alunga tantarii, femelele, ma rog...cica imita sunetul scos de mascul nu am avut tragerea de inima sa il pun in practica...are cineva mai multe detalii referitoare la asta?

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Asa este ! Doar femelele musca ! Nu stiu de ce , nu stiu ce anume face departajarea comportamentala intre sexe , insa stiu categoric ca asa este ! ( Cam ... doamnele se ocupa cu asta ! Hihihihihi ! )

     Acum , o sa credeti ca fac misto ! Am batut Dunarea pana mi-a venit ,, albastru de metil ! " . Uneori ne intrebam : ,, Bah ! Voi vedeti ? nici aripa de tantar ! " Alteori ..... am lasat jumate din sange p-acolo ! Si numai Dumnezeu stie cu ce ne-am dat pe noi sau am bagat in foc ! Ne-am dat pana si cu motorina si benzina ! Cu mentoluri chinezesti , cu spray-uri ,, OFF " , cu ..... toate alea ! De puteam ca dracu ! Dormeam pe rand in cort ! Nu ne mai suportam unii pe altii ! ,, Bah ! Du-te dracu ! Mirosi a ..... ! Iesi afara !!!
     Am ars pana si tufe de menta ! Am ars ciorapii , nylon-e , cauciucuri , PET-uri , etc ! ..... Daca le e ,, sete " ..... nu au leac !
     Ba da ! Unul singur ! ....... Tarie multa ! Atat de multa , pana-si schimba calitatile si devine ..... anestezic !

     Am postat asta jumate serios , jumate-n gluma ! Insa ce spun e pe bune ! Pe bun e de tot !!!

     Va pupa tati ! Sa aveti o vara ..... total nebazaita !


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
mersi de urare, nu vreaaau! eu am prins peste cand au fost tantari! am eu niste "goange" felurite, una e legata de tantari pe Dunare si activitatea pestelui...asa ca vreau "bazaiala", da' sa ma pot apara de ea

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
salut,simbata am fost la "ea"..........."miliarde",nu am mai vazut asa ceva.Din punctul meu de vedere nu ai ce sa faci,fum,zeama de ceapa,usturoi,fleacuri din comertul socialist.....................nica,isi fac norma.Cu ani in urma prietenul nostru "doctorul mabuse "era in angola cu trupele usa (care se inchid, rar pentru noi,sau se deschid),dislocate, din tailanda,"spirt",niste "mosmoande" de tintari!trimite repede ca aici ne omoara!,zis si facut,am primit pachetul ,era ca "bentlei"-ul lui nu stiu cine!,rezultatul "CANCI",iam scris :mihai este minunat ,insa trebuie sa ii prinzi si sa le dai cu lingurita "afrodisiacul"tau.La noi in trupa sunt 2-3 pe care ii refuza de regula(unul sunt eu),dar citeodata sunt "CRIMINALI"!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
cre' ca pana la urma reteta lu' pictoru' (cre ca am mai citit asta la...Sadoveanu sau R.A.Roman) e cea mai buna...

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

florinfish a scris:

incercati sa faceti fum 



    Florine !!! Ne tot auzi vorbind de tantari de Dunare ! Hai sa-ti spun in amanunt cum e treaba cu ei !

    1 - Sunt facuti din ,, Wolfram " ! Sau ,, Kevlar " ! Le tragi o palma ..... iti rupi incheietura !
    2 - Fum ??? Poate sa-i bagi in foc ! Si nici atunci nu scapi ! Vin ,, in flacari " sa se razbune ! Si cred ca-s dotati cu masti de gaze !
    3 - Te dai cu ,, OFF " , zici ca te-ai dat cu miere !
    4 - Beau fiecare o lingurita de sange la o masa !
    5 - Sa te fereasca D-zeu sa omori unul ! Au neam mare ! Stii cati vin la inmormantare ???
    6 - Au acele de 10 metri ! Te inteapa de malul insulei de vis-a-vis !
    7 - Sunt inteligenti ! Si pregatiti intens ! Se comporta ca o trupa de commando ! Au lider , locotenenti , plutonieri , soldati si ..... pluton de executie !
    8 - Si nu-s discreti deloc ! Bazaie ca o escadrila de F-16 in picaj deasupra adaposturilor afgane !


    Iarasi spun ! Glumesc si ..... nu ! Apropo !  Mergi la Dunare ?


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
glumesti pe dreaq...Florine, daca n-ai mai mers la Dunare nu te lasa corupt! cu cat mai multi pescari cu atat mai putini tantari pe cap de pescar  

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



uite,ce zic si altii mai destepti:
While soybean oil has no direct insect repellant activity, it is used as a fixative to extend the short duration of action of essential oils such as geranium oil in several commercial products.[2][38]
Mosquitoes have complex methods of detecting hosts. If we are able to understand why they home in on some individuals, and never bite others, we would be equipped to avoid them better. Till then, here are some simple ways of avoiding being bitten–

    * Mosquitoes are attracted by dark clothing and foliage. So, avoid then by steering clear of bushes, woods and parks at times when mosquitoes are active. Also avoid wearing dark clothes.
    * Mosquitoes home in on their victims by following the train of carbon dioxide they leave. Distract them by keeping a burning candle, incense or any fire around you.
    * Mosquitoes are drawn to the sublte odour of Lactic Acid, released when we eat certain foods (like salty or high-potassium foods). You also release more lactic acid when you have been exercising. By avoiding these activities before mosquito exposure, you can avoid getting bitten.
    * Mosquitoes are often attracted to the slightly cooler temperatures of the extremities. So keep them covered with socks or long sleeves if exposed to mosquitoes.
    * Mosquitoes are attracted by perspiration because of the chemicals it contains and also because it increases the humidity around your body. That is why when you’re plagued by mosquitoes, a cool shower instantly brings relief.
    * Keep your home and garden free from stagnant water, moist plants and uncovered water tanks. Mosquitoes breed in these.


pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



uite si despre atractia la crap,articlol preluat de pe saitul NUTRABAITS:
Geranium Oil

Buds from the Geranium plant are first dried and then ground before this fabulous smelling oil can be extracted.

Geranium Oil is one of the best known of the essential oils and certainly one of the most effective, having produced numerous big fish from a wide variety of waters throughout Europe since we initially released it way back in 1987.

Use either on its own or in conjunction with Cream Elite or Cream Cajouser.


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
interesanta treaba cu uleiul de muscata, eu am fost pana acum cel mai multumit de o crema "cica" be baza de frunza de vitza...e adevarat ca dupa ce ma dadeam cu ea aduna tot praful si nisipul pe caldurile alea, de parca eram din trupele de comando, dar rezista bine la transpiratie, nu-i disparea efectul dupa o jumatate de ora cum se intampla cu diverse sprayuri sau roloane(cre' ca asa se scrie) gen Autan... Atragatoare pentru pesti nu prea cred ca era, nush ce dreaq continea ca daca nu eram atent si-mi dadeam cu ea prea aproape de buze imi amorteau...Daca puneam mana pe o rama se zbatea parca era curentata...
Da' in afara de creme...am vazut la un tip pe Dunare o palarie gen "apicultor" facuta de el acasa...m-am cam speriat de el, da' zicea ca e foarte eficienta...poate e si asta o solutie


pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



vezi ca palarie de protectie pentru tantari se gasea in bazarul din SUCEAVA.Eu Impreuna cu prietenii mei aveam pentru PRUT,SEAMANA IZBITOR CU CEA DE APICULTOR.se poate si confectiona simplu dintr-o bucata de tifonsi o palarie de soare cu boruri mari.   

pus acum 14 ani
   
sliviu_d
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
Azi am citit topicul si ma gindeam ca o mina de ajutor nu strica.
Probabil cea mai simpla si eficienta metoda impotriva tintarilor este alegerea locului de tabara si al celui de pescuit cu mai multa atentie. Cind spun asta ma refer la faptul ca pentru a avea confort din acest punct de vedere trebuie tinut cont de urmatoarele lucruri:
1. zona de tabara sa fie la cel putin 500m distanta de orice apa statatoare. (este cunoscut faptul ca tintarii se reproduc numai in apa statatoare, balti)
2. locul respectiv sa fie cit mai expus la vint, (datorita faptului ca sunt foarte usori nu ii veti gasii niciodata in astfel de zone) deci de evitat padurile de salcii ca si zonele cu stufaris mult, cele mai bune ar fi malurile impadurite cu plop canadian
3. totusi daca nu gasiti astfel de zone, cel mai eficient remediu sunt crengile de plop  pe care le vinturati in jurul vostru (nu o sa vedeti niciodata un localnic cu creme, alifii, plase de apicultori, etc)
Toate sfaturile sunt de bun simt si naturale.

Modificat de sliviu_d (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
Silviu multumim pentru raspunsuri, personal consider ca pentru pescari cea mai relevanta este observatia cu crengile de plop, in rest, locul e greu de ales dupa tantari ca poate nu sunt tantari si nu prinzi nimic, crde-ma ca sunt multi pescari care prefera sa fie tantari si sa prinda decat fara tantari si sa nu prinda.In alta ordine de idei vantul este cel mai mare dusman al pescarului parerea mea, pe ploaie mai poti face una alta dar pe vant nu se poate face mare lucru la pescuit.

_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 14 ani
   
sliviu_d
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
Stima mea tench, la consideratiile tale la postul meu, dar daca citesti cu atentie ce am scris ai sa observi ca ma refer strict la locul de tabara care nu este egal cu cel de pescuit. Locul de pescuit este normal pe malul Dunarii, exceptia fiind canalele care au alt regim, loc care de obicei este foarte expus vinturilor, rezultind lipsa insectelor la care ne referim. Deci pot avea tabara intr-un loc convenabil si pot pescuii in aval sau amonte de locul acesteia. Din punctul meu de vedere cind vorbesc de comfort ma refer la tabara, locul unde maninca, si  ma odihnesc.
Nu vreau sa intru in polemica despre faptul ca vintul este dusmanul pescarului sau altele de acest fel. Personal, daca nu bate vintul nu prind peste si simt ca nu traiesc. (ma potenteaza!)
Cu stima, Liviu


pus acum 14 ani
   
sliviu_d
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
Si buni pescari, tintarii fac parte din natura asta, sunt o pacoste pt. noi, dar nu sunt cel mai mare neajuns, altele sunt. Vreti exemple: curentul electric, dinamita, plasele interzise, din punctul nostru de vedere ca pescari, nesimtirea unora (manele, etc), gunoaiele, poluarea, etc.... Vorbesc de lucruri cu adevarat grave pentru natura.
Stiu sunt off topic, asta este.
STIMA


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Uite-i ai dracu ..... cum se fac ei mari !

tantari uite-i dracu ..... cum fac mari

33.1KB


pus acum 14 ani
   
bogdangh
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Eu imi dau cu AUTAN la 15-20 min si stau tantarii la 1 m de mine !!!

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



din ce-i facut autanul???

pus acum 14 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177

sliviu_d a scris:

Stima mea tench, la consideratiile tale la postul meu, dar daca citesti cu atentie ce am scris ai sa observi ca ma refer strict la locul de tabara care nu este egal cu cel de pescuit. Locul de pescuit este normal pe malul Dunarii, exceptia fiind canalele care au alt regim, loc care de obicei este foarte expus vinturilor, rezultind lipsa insectelor la care ne referim. Deci pot avea tabara intr-un loc convenabil si pot pescuii in aval sau amonte de locul acesteia. Din punctul meu de vedere cind vorbesc de comfort ma refer la tabara, locul unde maninca, si  ma odihnesc.
Nu vreau sa intru in polemica despre faptul ca vintul este dusmanul pescarului sau altele de acest fel. Personal, daca nu bate vintul nu prind peste si simt ca nu traiesc. (ma potenteaza!)
Cu stima, Liviu

Ai dreptate nu trebuie sa coincida, la mine insa coincid de cele mai multe ori.
Stima

P.S cat despre vant prefer fara el


_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Treaba cu tantarii e cu dus-intors. Pentru ca daca stau bine sa ma gandesc, cand au fost tantari cu nemiluita am avut parte de liniste pe malurile EI... 

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Ultima gaselnita.... am gasit la 40 ron , dar nu stiu cum isi face treaba si nici nu am auzit pe nimeni sa-l fi folosit...

tantari ultima gasit ron dar stiu cum isi face treaba nici auzit nimeni sa-l folosit... MEMBRU DE ONOARE

16.7KB


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
40 ron dai , 40 ron face  , mai bine fac focul sau imi pun cagula pe fata , plus ceva haine in plus =D

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
sa nu uit , dupa week trecut singurul lucru care ne-a scapat oarecum de tantari , au fost niste spirale , ceva grecesc , carora le-am dat foc si le-am lasat sa fumege , doar asa am reusit sa stam , adevarat imbracati , dar............. am stat pe timpul noptii pe dunare , in rest daca te punea Aghiuta sa iesi in zona la spirale erai supt in 30 de secunde 

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Indian Larry a scris:

Ultima gaselnita.... am gasit la 40 ron , dar nu stiu cum isi face treaba si nici nu am auzit pe nimeni sa-l fi folosit...


Asa ceva nu exista!


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Nu comentez , n-am folosit si nu stiu de ce este in stare. Mai erau niste kkt-uri pentru tlf , dar nici alea nu stiu cum functionau....
Eu as incerca sa folosesc o dracovenie din asta , decat sa stau inhaimurat ca Baba Dochia. Daca nu....imi iau 1kg de ceapa si am scapat definitiv , chiar si de pescari.


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

azazel a scris:

erai supt in 30 de secunde 


WOW!


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
indiene , renunta .........)))))))))))))))) no sense , dar daca vrei .......... gasesti in selgros , cica functioneaza cu ultrasunete , mai bine bat in tuci , poate ai sperii decat cu ala     

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

azazel a scris:

in zona la spirale erai supt in 30 de secunde



Stia Guru de ce facea spirale....


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

azazel a scris:

indiene , renunta



Eu n-am incercat pana acum saraciile astea , dar o s'o fac , asa de curiozitate.


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Am vorbit cu cineva care zicea ca da rezultate, dar persoana in cauza nu pescuise niciodata pe Dunare

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576

Drignei a scris:

Am vorbit cu cineva care zicea ca da rezultate, dar persoana in cauza nu pescuise niciodata pe Dunare



dadea rezultate , la crasma in coltul blocului     


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
sa nu ai aud , ca deja pe dunare nu ai simti , nu ai mai vezi , ai auzi , sunt un fel de simfonie , tropaie , gafaie , se enerveaza , ai de noi anu asta

tantari aud deja dunare simti mai vezi auzi sunt fel simfonie tropaie gafaie enerveaza noi anu asta

14KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
judi
Membru activ

Din: Forte dei Marmi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 41
tocmai le-am primit ieri...7 bucati de" biziitori" de alea cu ultrasunet   8 euro bucata...inca nu le-am incercat....dar saptamina viitore le incerc in delta....reteta??cite una inainte de masa

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

azazel a scris:

ai de noi anu asta


Eu ii injur si pleaca Doar ca trebuie sa nimeresc injuratura corecta, si in fiecare zi e alta


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
sa ai parte de ele , oricum de muscat nu te musca decat femelele de tantari , asa ca macar ................ stii cum e cu femelele   

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
judi
Membru activ

Din: Forte dei Marmi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 41


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Fratilor , Florin are dreptate . Fara saraciile alea de spirale ne nenoroceau . A rupt Ghinozo bucati din ele si-a facut un cerc in jurul nostru , cerc ce si-a facut simtita eficacitatea in 10 minute .

Eu , sincer va spun , pentru prima oara in viata mea , pentru prima oara pe Dunare ( sau chiar si-n Delta ) am fost de-a reptul PANICAT ! Mi-am asezat 3 lansete putin amonte de tabara pentru noapte . Pana la momentul respectiv nu am avut parte de vreun bazait . Cat a putut sa dureze aruncarea si asigurarea celor trei lansete ? Maxim 5 minute . In timpul asta m-au facut zob ! Am sarit in haine si-am descoperit ...... c-am facut-o degeaba . Intepau scosi din minti prin ele . Am fugit in cort cu o spirala aprinsa dupa mine si-am descoperit ca-i zapaceste imediat .

  Abia dupa ce a facut Ghinozo ,, garduletul " din bucatele de spirala , abia dupa ce m-au asigurat toti ca au disparut tantarii am iesit . Concret .... a fost grav . Daca aveam masina langa mine in tabara saream in ea , luam cortu' la ,, sufa " si fugeam la asfalt de unde plecam dimineata spre casa .

...................................

p.s. Al dracu' Ghinos , statea in tricou cu maneca scurta si ne sfida razand . Am concluzionat ca-i curge otet prin vene . Alta explicatie nu exista !!!    


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576

judi a scris:

http://www.dmail.it/prodotto/214472-642/1/Tempo-libero/Viaggi-e-vacanze/Scacciazanzare-ad-ultrasuoni.html



asteptam verdictul , poate alea de la " IETALIA " e mai eficace decat chinezariile de la noi 


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

azazel a scris:

de muscat nu te musca decat femelele de tantari


Pe mine m-a muscat odata un mascul... pot dovedi, doar ca nu pot sa spun pe forum


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
no way man           

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

Drignei a scris:


Pe mine m-a muscat odata un mascul...



de ureche?


pus acum 13 ani
   
judi
Membru activ

Din: Forte dei Marmi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 41
dar nu cred ca vor... functiona,ultrasunet italian la tintari romanestii

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Indian Larry a scris:


Drignei a scris:


Pe mine m-a muscat odata un mascul...



de ureche?


Nu are importanta, cert e ca era mascul!


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Modigliani a scris:



p.s. Al dracu' Ghinos , statea in tricou cu maneca scurta si ne sfida razand . Am concluzionat ca-i curge otet prin vene . Alta explicatie nu exista !!!    


Ati incercat sa va dezbracati (aproape) complet si sa "faceti baie" in repelent?


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

judi a scris:

dar nu cred ca vor... functiona,ultrasunet italian la tintari romanestii

Judi , taticule , ...... esti d-al nostru ! Vad ca ,, duci " !

Te pupa tata .... si fii bine venit pe forum !


pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Pictore , nu ai folosit saracia pe care ai cumparat'o in seara aia?

Modificat de Indian Larry (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576

Indian Larry a scris:

Pictore , nu ai folosit saracia care ai cumparat'o in seara aia?



a turnat-o efectiv pe el , a fost apa de ploaie 


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Indian Larry a scris:

Pictore , nu ai folosit saracia pe care ai cumparat'o in seara aia?

Care , mah ? Nu stiu despre ce zici .


pus acum 13 ani
   
judi
Membru activ

Din: Forte dei Marmi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 41


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

azazel a scris:


Indian Larry a scris:

Pictore , nu ai folosit saracia care ai cumparat'o in seara aia?



a turnat-o efectiv pe el , a fost apa de ploaie 

AAAAAA ! Da !!! Am taiat recipientul , am renuntat la pulverizator si-am turnat pe mine . Zici ca-mi dadeam cu sirop de tuse nu cu ceva de tantari . Si culmea , al dracu' spray face minuni in Bucuresti printre tantarii ,, de asfalt " . P-aia de Dunare ii stimula , sa mor io ! Veneau la spray ca la steroizi !


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576

Modigliani a scris:


Indian Larry a scris:

Pictore , nu ai folosit saracia pe care ai cumparat'o in seara aia?

Care , mah ? Nu stiu despre ce zici .



aia de ai luat-o de la farmacie de langa Paunita , dar...........


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114

Modigliani a scris:

P-aia de Dunare ii stimula , sa mor io ! Veneau la spray ca la steroizi !



Astia de Dunare , vin de la rusi , daia!


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Uitati spiralele :

tantari uitati spiralele

28.2KB


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Fireste ca mi-am luat si acum ard si-n casa :

tantari fireste mi-am luat acum ard si-n casa

33KB


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Insa uite ce-am gasit instalat langa masini la iesirea din ,, balta " :

tantari insa uite ce-am gasit instalat langa masini iesirea din balta "

48.9KB


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
...Ne-am cam uitat ..... lung la foisorul asta !

tantari ...ne-am cam uitat ..... lung foisorul asta

54.7KB


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Modigliani a scris:

Insa uite ce-am gasit instalat langa masini la iesirea din ,, balta " :


Super! Unde se gaseste?


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Stie Florin . Prin Auchan sau Cora , si cica-i vreo 300 ron .

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Trebuie sa nascoceasca galbejitii ceva asemanator , ai rabdare..

pus acum 13 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...de ei este facut..insa nu a ajuns vaporul in "Europa"....

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
fratilor vad ca va cam streseaza tintarii!!!  
eu nu-i bag in seama!!  
AUTAN-ul este foarte eficient!!
testat pe nevasta-mea in delta,deci in locatie inconjurata de stuf,vegetatie si apa!!si nu am scapat de ea!!    


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

adler a scris:

........... tintarii............... in delta.............


.......... sunt amatori , sa mor io ! Nu fac misto ! Astia de pe Dunare se ,, cinsteau " cu Autan .


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
nu te cotrazic!!
pai ca sa scap de nevasta am sa merg acolo unde ai fost tu!!  


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
,, Ai grija pentru ce te rogi .... ca s-ar putea sa primesti ! "

Frate , ... daca o duci acolo ..... scapi de ea ( sau ea de tine ! ) ..... definitiv si irevocabil !   


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
deci fara gluma produsul folosit este AUTAN FAMILY CARE-ICARIDIN,GEL!!!!
colegul cu care am fost avea spray!!acesta era un fel de frectie cu diana la un picior de lemn!!


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254

Modigliani a scris:

,, Ai grija pentru ce te rogi .... ca s-ar putea sa primesti ! "

Frate , ... daca o duci acolo ..... scapi de ea ( sau ea de tine ! ) ..... definitiv si irevocabil !   

dupa 30 de ani nu mai e cazul!!      


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
judi
Membru activ

Din: Forte dei Marmi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 41
aproppo nevesta...Un pensionar ia facut o surpriza sotiei la a 60 aniversarea ducind-o pe o insula exotica..Ea foartea emotionata..in ultima zi a sejurului ii spune  sotul: -Abia astept sa vad ce surpriza imi vei face la cea de a 70 aniversare!!!???...-VIN SA TE IAU INAPOI..raspunde sotul  

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la