FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / Pescuit in Delta Dunarii  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
Totusi , a pescuit cineva in Delta ?
Avem printre noi pescari pasionati ...cu vechi state de plata...si care au ce spune..
Hai la povesti despre Delta .
Recente sau mai putin recente.

Locuri , pesti , scule , partide de pescuit , cazari, poze...hai fratilor , doar suntem pe forum .


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 15 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
Am fost de doua ori in Delta.Prima data aveam 4 ani deci nu mai tin minte nimic, a doua oara aveam 25 de ani deci mai tin minte ceva ceva.

Lucram la apele romane in Targu Jiu si m-am lipit si eu cu sefii si am mers o saptamana in Delta.
Am fost in Sulina insa din pacate a fost mai mult o excursie pentru mancat si baut decat pentru pescuit.
Este incredibila Delta, mergeam pe canale si ne pierdeam, ne opream intrun loc ales aleator, nu stiam mare lucru niciunul despre delta, eu fiind mezinul grupului si singurul pescar pasionat ma apucam faceam monturi bete pentru 5 oameni, dupa ce ajungeam sa o fac si pe a mea pescuiam cam 15 minute si se auzea o voce " Nu trage, mergem", eu sa lesin sa innebunesc , nu aveam ce face vocea era a directorului (cand imi aduc aminte cat am suferit pe acolo ca si pescar , lesin de ras nu alta).Dupa vreo doua partie din astea m-am desteptat eu si nu mai mergeam cu ei niciunde ramaneam in Sulina si dadeam printre barcile "parcate" si luam strapazani adica salau pana in juma' de kilogram si babusca.
Deci pescuit adevarat in Delta nu am facut inca, am vazut delta si am increcat-o putin pot sa spun, locuri nu pot sa recomand insa pot sa spun "Mergeti in Delta daca aveti ocazia" e unica.


_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 15 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
Ca sa va faceti idee despre excursia mea in Delta, daca stiti flmul operatiunea monstrul cam asa ceva era gasca de acolo iar eu eram pe postul lui Marin Moraru sau pe postul soferului ala al lor.

_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Delta Dunarii .....

    .....Multi romani nici nu realizeaza ce inseamna sa o avem aici , in tarisoara asta ! Eu o vad ca pe un cadou primit de la Dumnezeu ! Din nefericire , asa cum spuneam , multi romani o trateaza ca pe un lucru ieftin , aruncat in pod , uitat si prafuit de vreme .
   
    Sa vorbesc despre Delta ? O fac ! Insa luati-o ca pe o introducere postarea asta . Articole scrise serios si facute pe masura a ceea ce ne ofera ,, Minunatia " , nu acum . Trebuiesc bine scrise , gandite , amintirile selectate , senzatiile la fel . Pot spune ca acolo ai senzatii de care parca nici nu ai voie sa ai amintiri . Parca nu se vor luate de acolo . Poti avea amintirea ca .... ai o amintire ! Insa .... ce-i frumos in Delta ramane acolo !

    ........................

    Prima intalnire !

    Iulie 1988 ! Inca ,, mititel " pescar , organizam cu inca 3 amici sa mergem ! Prietenele noastre n-au putut accepta sub nici o forma sa nu le luam si pe ele . Si uite asa , grupul de 8 adolescenti , cu 8 rucsace in spate si restul bagajelor impartite cat s-a putut de uniform ne-am urcat in trenul de Tulcea !
    Ajunsi acolo ne-am interesat cum putem ajunge la Mila 23 care era ,, targetul " nostru , si aflam ca putem fi transportati cu vaporasul . Asa s-a intamplat ! Am luat vaporasul care ne-a dus unde voiam . Plin de nerabdare am intins repede o scula de spinn si am lasat naluca in urma vasului . Nu credeam sa se intample ceva , insa ma incanta ideea ca deja pescuiesc .... IN DELTA !

    Prima captura !

    Cum spuneam , nu credeam sa prind ceva ! Insa dupa vreo ora de navigat am intepat ( incredibil ! ) prima stiuculita ! Nu are rost sa va povestesc cat am fost de incantat !

    Locul de camping !

    Ajunsi in Mila 23 credeam ca ne dam jos de pe vas , punem cortul si in maxim 10 minute dam la peste ! Nici unul dintre noi nu mai fusesem . Iesirea aia a fost facuta ,, dupa ureche " .
    Acolo insa , surpriza ! Era .... un sat ! Nu prea aveai nici unde sa te asezi cu sculele , daramite cu tabara ! Am aflat repede ca putem inchiria lotca cu 50 lei / zi si sa coboram aval pana ne convine locul . Asa am facut ! Fiind 8 oameni am luat doua pentru 80 lei / zi ! Mama ! Aveam ,, discount " !
    Am coborat pe apa pret de vreo 2 km si am gasit o plaja care ne-a placut teribil . Aveam sa aflam maine dimineata cat de traficata este zona . Si mai aveam sa descoperim ca aveam criterii de pescari de balta . Ce ne placea noua ... nu se potrivea cu pescuitul in Delta !

    Capturi !

    Ceva - ceva stiam noi despre pescuit , asa ca ... n-am murit de foame ! A durat pana sa aflam ca nu are rost sa aruncam departe , ci sa-l cautam mai langa mal . Am prins pe toata perioada ( 5 zile ) aproximativ 50 kg de peste . Predilect caras , biban si stiuca . Ceilalti amici cam tot pe acolo ! Doar doi dintre noi am intepat cate un somotei .

    Senzatii !

    Aici poate nu va multumeste postarea mea . Insa asa cum v-am prevenit , nu am de gand s-o fac asa ,, pe genunchi " . Revin !
    Una peste alta a fost ..... un vis ! Salbaticia , fauna , flora , linistea , nisipul , apa ..... toate erau altfel decat stiam noi ! Altfel decat credeam ca este posibil !   Pe scurt : MIRIFIC !
   
    Consecinte !

    Consecinta fireasca este ca ne-am indragostit clar si iremediabil de Delta ! Alta a fost ca fetele , saracele de ele , neinvatate cu randuiala din tabara , cu lipsa unui dus si cu milioanele de tantari , au decretat unanim ca este ultima oara in viata lor cand mai merg cu noi la peste ! ( De aici a rezultat o alta consecinta absolut ilara , dar despre care am sa va vorbesc in alt post ! ) . Dincolo de tot ceea ce le placuse si lor acolo , iesirea respectiva le-a marcat si cu amintiri neplacute ! Pacat !


     Delta Dunarii ! ..... multe de spus , multe de aratat ! Repet , nu acum ! Ca sa o faci cum trebuie e nevoie si de o stare anume !


      Va pupa tati ! Nu o ratati ! E .... aici !

    Pe scurt : MIRIFIC !


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Continuare ! Consecinta ilara asupra fetelor pe care a avut-o prima iesire in Delta ? Ok ! Sa o intitulez .....PESCUIT ABSURD !


    Am vrut sa plecam la munte fara ele ! Ok ! Nu ne-am gandit insa ca or sa ne vada bagajele !
    Pe scurt , am urcat in trenul de Brasov cu destinatia varful Piatra Mare incarcati cu lansete , mincioage , cracane , scaune ..... si altele pescaresti ! Daca in tren calatorii se uitau ciudat , trebuia sa-i fi vazut pe cei ce coborau prin canionul ,, 7 scari " ce fete faceau cand ne intalneau pe noi cu lansetele !!!
    Ajunsi la cabana ,, Piatra Mare " echipati cum v-am spus , cabanierul ..... a innebunit ! La fel un grup de studenti cu care am ramas prieteni !
    Dupa faza de ,, perplexitate " la care au fost supusi , s-a trecut la ,, schimb de fanioane " . Cat sa ne dea starea necesara sa iesim in fata cabanei si sa ..... ne aranjam sculele ! Si chiar am aruncat si am pus bambine !!! De aici va inchipuiti ce a urmat ! Ce fete faceau turistii ce ajungeau in poiana din fata cabanei cand gaseau ... pescarii care le mai si faceau semne sa .... vorbeasca-n soapta !

    Are rost sa va spun ca nu am prins nimic ?


p.s. ! Iertati off-topicul insa a fost clar o consecinta a primului drum in Delta ! Si nu m-am putut abtine sa nu v-o spun !


pus acum 15 ani
   
lupul
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
ceva nou din delta?
mergem la inceputul lunii iunie!

sfaturi?
...


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Noroc ! Bine ai venit pe forum !

   In delta .... unde tati ? Pentru ca daca vizati o zona accesibila ..... nu va vad bine ! Numai eu stiu vreo 5 - 6 grupuri care vor sa mearga in aceeasi perioada . O sa va cam calcati pe sforile de cort unii pe altii !
   In schimb daca vizati un loc retras si ceva mai greu accesibil se schimba socoteala ! Vezi ca s-a mai intrebat aici pe forum care ar fi regimul de pescuit in delta ! Si nimeni nu stie nimic ! E o nebuloasa totala ! Eu , in locul vostru , as suna la ANPA sau la AGVPS Tulcea sa intreb ce si cum ! Sa nu aveti surpriza sa mergeti intr-un loc declarat inchis tot anul !

   Distractie maxima si fir intins !


pus acum 14 ani
   
lupul
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
salut,

la sf.gheorghe,ne astepta un localnic......cred ca e mai bine asa.
perioada de prohibitie pina la 11 iunie.suntem la limita dar cred ca e ok.

prognoza meteo pentru perioada respectiva ?
pentru rapitori ceva monturi speciale?dar pentru crap?

merci,

o zi buna!!!!!!!!!!!!!!


pus acum 14 ani
   
LAZARCATALIN
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
VA SALUT CU MULT RESPECT DOMNILOR PESCARI. AS DORI SA MA INVATATI SI PE MINE-DACA SE OFERA CINEVA-CUM SE PESCUIESTE PE DUNARE.AM MARE NEVOIE DE CEVA SFATURI DE LA DUMNEAVOASTRA.ASTEPT CU NERABDARE ORICE POVATA DE LA ORICINE SE OFERA.MENTIONEZ CA NU AM MAI PESCUIT NICIODATA PE DUNARE.VA DORESC -FIRE ZBUCIUMATE-. 

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
....salut,pescuitul la dunare si in delta nu difera mult de cel "normal"!
-4 lansete (sau cite ai,putere de aruncare 100g)
-fir de 40(eu dau cu 50-70,bun)
-plumb,culisant sau pierdut(in functie de ce peste urmaresti),50-150g(sau mai greu),se foloseste in unele cazuri de 450g(eu, max 200g)
-cirlige 0-3(sau mai mari), pina la 2(eu c am asa fac)
-cracane inalte de 1 m,iar partea din spate obligatoriu cu protectie(legata),nu se lasa lanseta neasigurata nici daca te duci sa faci 2 pi!
-1 lanseta de spinn cu cele necesare(rotative,jiguri ,zgirciuri,citeva oscilante
-2 bete mai rigide de 5-7 m(plumbul este c am de 30-40 g),eventual cu pluta numai de "sezizare"nu sa sustina plumbul
-se cauta un loc(in general se observa unde sa pescuit ,depinde de zona)
-se arunca ,in general nu departe ,in functie de prag(poate fi la 5-10 m ,maxim 20,rar)se intinde firul(se urmareste sa nu se agate),se pune pe cracan,si "aia"E!
-nu se pune "bambina",exceptind,pescuitul la salau in lungul malului
...eu unul c am asa pescuiesc,nu sunt trimisul "LUI",pe pamint,si consider ca mai am multe de invatat desi pescuiesc pe "EA"de fro 40 de ani...cele bune.....


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Didel, pescuiesc de cativa ani doar cu plumb pierdut..."forfacul" are cam 50 cm...sunt foarte multumit de montura asta simpla, de-asta am si renuntat la plumbul culisant...tu la ce specii folosesti plumbul culisant?

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...salut ,in general la somn,nu stiu din ce cauza (desi am facut"cercetari",montura cu culisant mi se pare mai "stas",atunci cind pescuiesti cu plumbi pina in 100g(la crap).Eu nu las forfacul asa lung, imi pare ca prea este antrenat de apa si c am "zboara "
,mamaliga,eu il fac la 25-30 cm.In delta curentul este mai molcom ,pe EA,sunt zone unde dau si cu plumb de 200- 250 g,iar firul face acel zgomot "inconfundabil"pe care il intrerupe "trasatura lui"!Spun asta, ca trasatura nu este ferma(uneori),ci este, aceea"binganeala"de multe ori enervanta si care ne face sa intepam:SI!!!!....de multe ori avem satisfactia sa il avem in cirlig,se intimpla si la somn atunci cind dam cu rima,atunci cind mameala este ,splina,coropisnita,broasca,lipitoarea plumbul pierdut(cred) ca face diferenta,momeala evolund mai "free",aproape natural(zic eu)!
Totodata, am observat(in ultimi 2-3 ani) ca pestele a devenit mai "temator"ce mai ,a facut si el"facultati",nu mai "DA" in ele cum dadea,nu mai are aceleasi "locatii",de multe ori dai de el unde nu te astepti!In delta pe chilia si pe sf.gh.,noi aleam 5-8 sau 10 locuri unde mergeam ca la "metro" cu citiva ani in urma,acum"stinta si tehnologie".Poate electricienii si braconajul,uneori salbatec sa fi facut sa dispara sau sa se mute in zone mai bune!
Mai folosesc uneori forfac din textil pus in 2-ua,imi pare mai natural,desi ramin adeptul 90%,pentru mono!..........sa ma iertati pentru "off"..cele bune....
...poate facem o dezbatere unde este loc.......
ps  "comunistii",sunt la dunare si nu stiu ce au facut,va tin la curent imediat ce am,noutati!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
Salut!!! Si bine v-am gasit.. sa incep sa..detaliez.. : Am tot asteptat si planuit iesirea asta in Delta...de luni de zile..si uite asa...a sosit si ziua cu pricina (cu toate scuzele de rigoare ca postez asa tarziu)..Am plecat pe 29,chiar la deschidere..am scapat de examen pe la orele 17:00 , directia acasa,luat cu mine amicul meu cel mai bun cu dacia lui din `84 si da-i bice.La 18 30 eram pe bac..si da-i viteza la Tl, cu speranta sa apucam bacul...ceea ce nici nu s-a intamplat.Am ajuns in Tl..dupa o ora si 20 min, si mai stai 20 min la pol de frontiera sa ne dea P.G.-urile(cu toate ca sunasem cu 2 ore inainte sa ni le caute,numai cat le luam..nu era timp de stat),trebuia sa trecem cu bacul!!! orice ar fi!..luam p.g.-urile ii dam tare la dacie prin oras,ajungem la bac!! ura!!! ura!!! nu e nimeni...dar vai..e pustiu! dezamagire...si liniste pentru cateva minute.

pescuit delta dunarii salut!!! bine v-am gasit.. incep tot asteptat planuit iesirea asta delta...de

42.6KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
ce sa facem, deschidem o bere si ne apucam de ..visat cu ochii deschisi: ''-Maine dau la cioata,
-NU...eu..la avat,unu` d`ala la vreo` 3 kile..''

si uite asa au trecut cateva ore bune..pana ne-a luat somnu`..ala practic,nu la kile,ne-am facut patu` si toate bagajele le-am pus sus le-am legat cu o folie,ca deh se anuntase cod galben(is satul de...prognoze chit ca sunt bune sau rele)..cand e sa pleci..a`pai pleci si pe furtuna..si cat am motait vreo 4 ore,tot a fost ceva!aveam un junghi a doua zi la spate si la gat,de am zis ca o sa imi iau 4 paturi de acum cu mine..oricum aveam saltea..dar unde era pusa..montata, apoi stransa...eeeeeheee... nu murim o noapte!

pescuit delta dunarii facem, deschidem bere apucam ..visat ochii deschisi: ''-maine dau cioata,

36.9KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si..

pescuit delta dunarii si..

38.1KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si...asa a trecut noaptea..in chinuri! Cine a pus stalpul ala acolo? direct in ochi bate.. pfai..nu mai trece o data!

Modificat de tzu_tzu_rel (acum 14 ani)


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si...dulce-i somnu`

pescuit delta dunarii somnu`

35.9KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
trezit la 5..trecut cu bacul de 7, da-i bice ca incepuse ploaia... faceam raliu pe drum..da-i prin gropi..dai a treia,a patra..merge dacia, masina foarte buna,a facut romanul!si nu am putut sa o luam pe scurtatura,ca deja se facuse mazga(ziceai ca-i asfalt in bataia soarelui),am ajuns la loc,descalecam masina de bagaje si da-i bice la montat pavilion,cort,si apoi ce oare? pescuiala..liniste..pasarele..ce sa mai,ne-a primit Dunarea cu bratele deschise!asa cum am lasat-o..asa a ramas..nu a vrut sa schimbe mai nimic(parca...parca mai ieri eram..)..in acea zi..doar incordeala si apoi relaxarea..de seara .

pescuit delta dunarii trezit 5..trecut bacul da-i bice incepuse ploaia... faceam raliu drum..da-i

58.5KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si destrabalarea!

pescuit delta dunarii

62.4KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
apropo,iubiti natura si lasati-o mai curata decat ati gasit-o..una bucata sac menajer..dupa ce o umpleti,luati-o nu o lasati acolo,doar nu carati cu mana!

pescuit delta dunarii natura lasati-o mai curata decat ati bucata sac lasati acolo,doar carati mana!

44.8KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
au inceput sa apara monstrii! la buchet de rame!..mic si inocent, dupa pupat..ce urmeaza?decat eliberat.. sa vina cu bunicu` !..!!!nu stau mult..lansez..o ciortanica!inca o eliberare...inca o poza..la albumul cu amintiri.

pescuit delta dunarii inceput apara monstrii! buchet rame!..mic inocent, dupa pupat..ce eliberat..

53.9KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si..momentul culminant!! a plecat ..ca din pusca!

pescuit delta dunarii plecat ..ca din pusca!

46.5KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
ciortanica...ciortanica..

pescuit delta dunarii

38.1KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si uite asa a trecut ziua,fara nici o captura doar noi eram ..si focul!

pescuit delta dunarii uite asa trecut ziua,fara nici captura doar noi eram ..si focul!

33.5KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
ne-a ramas pieptul..hai sa ii dam o mancare pe cinste!cartofi pai cu snitele si salata..daca peste nu`i..vine el..asteptam zorile!

pescuit delta dunarii ne-a ramas dam mancare pai snitele peste nu`i..vine zorile!

48.8KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si stam..si stam,culcat la 12 trezit la 4...asta da viata..si trec orele...vine ora solunara... ''- vezi maaaa ca trage''

pescuit delta dunarii stam..si trezit 4...asta viata..si trec ora ''- vezi maaaa trage''

72.3KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si da-i fuga,inhata lanseta..unu` la vreo 3 kile..frumos..m-am luptat ceva timp,imi iesisem din mana..uite-l !!! manca-l-ar mama!!!

pescuit delta dunarii da-i vreo luptat ceva timp,imi iesisem din !!! manca-l-ar mama!!!

61.4KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
mai cate un rateu..mai cate o ciortanica la 300 de gr..si a asa au trecut zilele... si iar  vine seara,facut mamaliga pt a doua zi..ce frumos miroase..!!! atractant pentru tantari 

pescuit delta dunarii mai cate rateu..mai cate ciortanica 300 gr..si asa trecut zilele... iar 

18.2KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
si uite-l ca i-a placut pana la urma mamaliga noastra..7 kile! BRAVO !! ora 5 : 00 

pescuit delta dunarii uite-l i-a placut pana urma mamaliga noastra..7 kile! bravo ora 00 

56.8KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
in acea zi , i-am rupt gura targului..au fost conditiile ..excelente..

pescuit delta dunarii acea i-am rupt gura fost conditiile

62.5KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
cand la una,cand la alta..mai o ciortanica..nu aveai stare, nu stiu ce a avut ziua...stat  4 zile.. si numai una..oricum..am mai stat si cate 10 zile fara sa-i vad culoarea..asa e la Dunare!!! Multumesc Doamne ca m-ai facut pescar si..mi-ai bagat si in traista!

pescuit delta dunarii cand una,cand alta..mai aveai stare, stiu avut zile.. numai mai stat cate zile

93.9KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
despre intoarcere..nu vreau sa vorbesc..urasc deznodamantul..aaa de fapt da..este o exceptie, nici bine nu ajungi acasa ca iti faci planul pt urmatoarea iesire!!! acum ce sa zic... fir intins si mult... r a... in traista!

_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
CatalinS
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 6

tzu_tzu_rel a scris:

despre intoarcere..nu vreau sa vorbesc..urasc deznodamantul..aaa de fapt da..este o exceptie, nici bine nu ajungi acasa ca iti faci planul pt urmatoarea iesire!!! acum ce sa zic... fir intins si mult... r a... in traista!



Salutare,

In ce zona ati fost? Eu vreau sa merg prin august pe sf gheorghe...dar insotit de sotie + alti prieteni cu fetele. Locatia este in zona complexului Cormoran. Daca a mai fost cineva pe acolo il rog sa posteze detalii cu privire la momeala, pesti, locuri, etc.

Mersi!


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
@catalinS,zona este c am ca A1,mai ales in a8a,este o zona care tine caras,vag somn si crap.In general,se pescuieste "la bomba +plumb de 50-80 g".Nu stiu cite zile vei sta dar se poate inchiria o barca cu barcagiu,care va poate duce chiar "in delta".Pentru mine si nu numai delta incepe, de unde:ai putea trage o linie nord-sud legind la nord_pardina si la sud-dunavatul de sus,in est pina la mare.In rest este fff "nimicita"de toti si de toate.Momelile sunt traditionale si le gasesti pe forum...,cele bune!......
ps..tzux2....frumos si fructuos..la mai multe!

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
CatalinS
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 6

@didelpro a scris:

@catalinS,zona este c am ca A1,mai ales in a8a,este o zona care tine caras,vag somn si crap.In general,se pescuieste "la bomba +plumb de 50-80 g".Nu stiu cite zile vei sta dar se poate inchiria o barca cu barcagiu,care va poate duce chiar "in delta".Pentru mine si nu numai delta incepe, de unde:ai putea trage o linie nord-sud legind la nord_pardina si la sud-dunavatul de sus,in est pina la mare.In rest este fff "nimicita"de toti si de toate.Momelile sunt traditionale si le gasesti pe forum...,cele bune!......
ps..tzux2....frumos si fructuos..la mai multe!



Multumesc de informatii. Stiu si eu unde este "in delta"... dar fiind cu fetele trebuie sa le asiguram si lor cat de cat un anumit "confort" ca sa nu se plictiseasca printre mlastini. Aveti sugestii mai bune de cazare+pescuit? Stiu ca nu se impaca prea bine cei doi termeni... in sensul ca unde prinzi peste nu ai confort si vice versa.

Mersi inca o data!!!


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
......de obicei,"cind dragoste E,si delta e"!Nu trebuie sa te superi ca"in delta".....,si alte, alea!Ati fost cu cortul?,cum a fost, in apuseni,muntii gugu, sau aiurea?Este adevarat suntem in 2009,DAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....pentru un COLT de natura ADEVARATA...se merita mici sacrificii!!!!!...................
cred eu si nu numai!Prin nu stiu ce an dupa 90 ne am intilnit 3 familii,undeva pe la 19 pe sf,gh......................iti reproduc ce spun si astazi si tot timpul: una, (inainte de , brasov dreapta,uit,de batrinetea,orasel cu o jumatate de strada),una,  din prejmer,si noi!Nu am intilnit NICIODATA OAMENI CA VOI!,spun ei, noi suntem ca toti!,Nu, sunteti singurii, buc.care ii avem la inima,....intotdeauna!
Nu neam vazut de atunci,viata este uneori.....................nu stiu cum,ei in germania la copii,noi pe ici pe colea.Ei un vaporas,pe care au fost unii din "trupa",noi cu "lotca"noastra!,asa este viata!,dar "momentele de atunci"sunt pentru"eternitate"spun eu...........cele bune,asa este IN DELTA!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
CatalinS
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 6

@didelpro a scris:

......de obicei,"cind dragoste E,si delta e"!Nu trebuie sa te superi ca"in delta".....,si alte, alea!Ati fost cu cortul?,cum a fost, in apuseni,muntii gugu, sau aiurea?Este adevarat suntem in 2009,DAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....pentru un COLT de natura ADEVARATA...se merita mici sacrificii!!!!!...................
cred eu si nu numai!Prin nu stiu ce an dupa 90 ne am intilnit 3 familii,undeva pe la 19 pe sf,gh......................iti reproduc ce spun si astazi si tot timpul: una, (inainte de , brasov dreapta,uit,de batrinetea,orasel cu o jumatate de strada),una,  din prejmer,si noi!Nu am intilnit NICIODATA OAMENI CA VOI!,spun ei, noi suntem ca toti!,Nu, sunteti singurii, buc.care ii avem la inima,....intotdeauna!
Nu neam vazut de atunci,viata este uneori.....................nu stiu cum,ei in germania la copii,noi pe ici pe colea.Ei un vaporas,pe care au fost unii din "trupa",noi cu "lotca"noastra!,asa este viata!,dar "momentele de atunci"sunt pentru"eternitate"spun eu...........cele bune,asa este IN DELTA!



Intrebare: Unde este delta "cea mai delta"?? Stiu ca este "asuprita" de multi si de multe... dar sunt sigur ca au mai ramas coltisoare de rai. De aceea te intreb unde este delta cea mai delta?...ca sa nu spun cea mai frumoasa

Mersi!


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
....frate nu trebuie sa te superi pe mine....am fost bine intentionat...dar!?..eu din 2005 nu am mai fost decit in vizita la familia,unde ma duc de fro35 de ani si...atit.am pretentia ca am c am umblat pe "coclaurile "ei.sti, eu am un motto...mic..de tot"cine nu a vazut delta,pierde 10 ani din viata"!
"delta cea mai delta",este peste tot in delta,decit ca in unele locuri vezi vaci si cai semisalbateci iar in altele,mistreti,,enoti,fro vulpe schioapa,poate o familie de vidre.
o zona mai, asa, sa zic, ar fi:pe chilia intre pardina si tatanir si mai jos pina pe la50
(ostr.tataru mare,tatanir si tataru)!o zona,mai putin umblata este girla perivolovca (uneste canalul litcov de bratul sf.ghe.),mai ales canalele ei,tin mult peste ,in rest nu stiu cum mai este acum,(cele 2 locatii,sunt sigure ,sunt locurile predilecte ale "trupei"!
si inca ceva:"gusturile nu se discuta"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asa ca!?,poti avea orice optiune!.............cele bune!
ps...frumoasa!?.....nu...........minunata si unica!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
buna seara. Moamaaaaa domnu tzu-tzu-rel ce de peste mare ati prins.Io daca prind asa mare am sa fiu fericit.Am prins si eu in suedia.La sora mea.Da aici nu.O sa prind da sam iau lansete de crap si prind.Am citit cum si stiu.buna seara

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..dupa o pauza de 4 ani "trupa"m a convins sa merg din nou in"delta cea mai delta"!.plecam vineri ,7 zile,o fi bine o fi rau,oricum o sa va tin la curent!
locatia sf.gh.,....nu stiu unde vom campa!,poate dam cu banul cum am mai facut,atunci cind parerile au fost impartite!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
Felicitari Didel ca te-ai lasat convins.

_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..sal,multumesc,dar asta e ,acum cu previziunile meteo:ba, asta, este frate cu "mama natura",cind merge el,furtuna,vijelie,alea,alea,degeaba a fost la preot !!,i a citit de pe alta pagina! ,basca pregatiri"grupa mare","summit-ul",a fost telefonic,de aceasta data(fara circiuma),l am invitat si pe "pictorul"dar el este frate cu "recesiunea".ca de obicei o sa fim fro 7-9(depinde si de accidentarii,ca de pe balta vin la mine,sa ii luam "motul"lui "merinosul"cel mic!!!).noi mergem in general:"cind,ni se pune pe chelie" ,tertipuri,minari,concedii medicale,invoiri,alea, alea,"ce nu face omul pentru un pescuit....LA LOCUL FAPTEI.."!!!!!!!!!!!!!!!!
ps strict autentic:........ba lista este pentru "mot"sau pentru EA!!!!!!!!!!!!!!!!!telefon acum 1/2 ore?!
ps1...omul ar muri daca nu ar uita,dar sunt multe pe care nu le poti uita,mai ales cele ce tin de pescuit!............cele bune!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Tati , mersi pentru invitatie ! Insa , asa cum spui , eu ..... ,, frate cu recesiunea " ! Sa aveti fire-ntinse , distractie maxima , vreme misto !

   Va pupa tati !

p.s. Unde dracu'-mi mai beau cafeaua o saptamana intreaga ?


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Didele, acu 5 minute la noi s-a dezlantuit potopul...e abia miercuri, da' eu zic sa urmaresti prognoza...stii bine cum e acolo daca te prinde asa ceva...

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..frate ,m am speriat ,apoi mi am adus aminte ca si "brincusi"a inceput cioplind "voblere"pentru nepoti................si a ajuns mai tare ca "mo....ani!scuze de off!
suntem pe ultima suta,sincer imi pare rau , ca nu mergi cu noi!!!,ma gindesc in fiecare clipa ,ca poate il "ologeam" aici unde stiu tot ce misca,cota la 100,si pe scadere,cum crestea "hop"!.sti, ca acum 2 ani i am facut sa vina din balta la calarasi,unde au prins in 2 zile cit in 5 acolo.in concluzie merg cu inima "strinsa",dar cu gindul la :strapii de pe varsatura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pe aici pe la noi in 4 ani cred ca am luat cit am luat acolo in 2 partide,noroc cu avatul care uneori isi face "numarul"si inca bine!si sincer mai merg sa ma intilnesc cu nea fane diaconu,o emblema a buzaului(cred eu),pe care l am facut ca la "nufarul"pe nufarul acum citiva ani ,cind inca era stiuca in balta,iar concesionarii apatrizi!amintiri care vor fi din nou depanate la un pahar de vin popesc,din zona!
..cele bune!.....voi toti si mo....ni
ps ...la ora 18 ultimul antibiotic..........ce ma bucur...voi toti aveti grija de dinti,ca,nu se schimba, ca la pesti!!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
salut,fratilor, a fost revolutie pe for..."toleranta"..si atit!sa revin la lucrurile noastre:
DELTA..este tot minunata tot cum o stiti, si o avem la inima toti(cred eu)! am facut tabara la km 51(sf gh.),am fost 6 cu 3 barci.sa pescuit in tabara: 4 ciortani ,caras,platica si alte alea.Locurile cele mai tari au fost la km 42 la fosta rampa in butuci si la km 5-8 in dreptul intrari spre taranova(inainte si dupa insula),in ambele locatii s au luat 8 punctabili si numerosi ciortani.La clonc nimic reprezentativ(4 oca,si mici),imbucurator este ca numarul celor mici a crescut CHIAR considerabil!Nu am vazut "electricieni",insa erau destui ,care pescuiau "la sir".Politia, la datorie,locurile relativ mai curate(da doamne),insa simbata si duminica este ca in "cismigiu".La spinn,biban si atit(la intrare in perivolovca),avat, nu.In dreptul km 44 se prindea noaptea scrumbie, dar mica,iar altceva nu intra(de,nu mai este mono!!).In concluzie a fost:MINUNAT!
ps nu am folosit sonarul in a localiza PE EL!!!!
ps1 am luat acasa, contrar obiceiului meu 1 crap+12 oca caras(rasarit)...."trupa"spunind :ba ,asta e dus cu capul!?,sau e VERDE!
ps2 fara sa contest frumusetea "iesirii",pentru mine(la virsta mea),este obositor,SI PARCA IUBESC MAI MULT DUNAREA DE LINGA CASA!!!!!!(calarasi -510),sau o stiu, o cunosc....si asta e,imi este mai draga!!!!!!!!!!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
15-18 iunie 2009 ,sf,gheorghe zona mahmudia.am ajuns pe la 15 la bac,am asteptat vreo ora(era pe partea cealalta) ,am trecut,am ajuns la loc.dai campeaza nadeste(mamaliga,porumb csl,floarea soarelui prajita si macinata, nada benzar)monteaza(pe fir de par porumb) ,arunca, dai pe gratar si sprit.prima zi dim nadeste la fel .seara iar,la o ora dupa nadire prima ruptura la un fir prost al partenerului.a doua zi dim iar nadeste(vint infernal toata ziua),seara iar.a treia zi dim ma scol la 05 zic hai sa schimb momelile dar mai stau si lenevesc pe scaun la cafea.ora 06 trasatura puternica(frina strinsa la maxim) intep(parca mai era nevoie)simt bustean,si dintro data se inmoaie genunchii:fir slab.recuperez si stupoare nod desfacut(singurul de pe mono,cel de la virtej).vreo 15 min numi revin deloc.ma inervez scot tot incarc din nou monturile cu momeala si nadesc iar
,pun baitruner la mulinete.la 07 vad cum swinger se ridica ferm si incepe sa deruleze fir.deja eram linga ea,dau clapa cu mina de baitruner si incepe circul.se vede la suprafata(firul) cum o ia in amonte metri buni(dapoi jos la adincime)15 min de cel mai emotionant dril din viata mea si rezultatul un frumos crap de dunare de aproape 20 kg.
si acum satisfactia cea mai mare o am nu pentru peste(poate sun umpic ipocrit) ci pentru ca a functionat nadirea chiar daca a fost la dunare.pestele a scos porumb si coaja de floarea soarelui,asa dindumi seama ca se infrupta acolo din nada mea.

pescuit delta dunarii 15-18 iunie 2009 zona ajuns bac,am asteptat vreo ora(era partea cealalta) ,am

64.7KB


pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
tocmai a rupt la poza de mai sus,sunt terminat,dar imi revin.....  

pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
intep,primele ture...

pescuit delta dunarii ture...

46.6KB


pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
se apropie..

pescuit delta dunarii apropie..

43.6KB


pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
of doamne ,ie in plasa!

pescuit delta dunarii doamne ,ie plasa!

51.7KB


pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
si acum sal vedem...

pescuit delta dunarii acum sal vedem...

60.6KB


pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
si ...

pescuit delta dunarii ...

65.5KB


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..bravo frate,"cine stie cunoaste"!Este o zona care tine peste!,imi placea si mie la 1-2 km de Balteni de jos(prin 96 am luat 400 m,cu pretul,cu care cumparai o vaca),sunt locuri de locuri,si mai ales digul bun,bravo!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Pe drumul de costise...ce duce la 50km

pescuit delta dunarii drumul duce 50km MEMBRU DE ONOARE

42.7KB


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Crapul lu' Nae

pescuit delta dunarii crapul lu' nae MEMBRU DE ONOARE

34.4KB

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...parasuta noastra cea de toate zilele

pescuit delta dunarii noastra cea toate zilele MEMBRU DE ONOARE

47.8KB


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...trupa fara pozar si crapar

pescuit delta dunarii ...trupa fara pozar crapar MEMBRU DE ONOARE

53.8KB


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Eu in Sahara apelor

pescuit delta dunarii sahara apelor MEMBRU DE ONOARE

57.3KB


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
In sfarsit te vedem si noi mai bine, nu te stiam decat din poza cu bunicuta, ma intelegi, aici e altceva profesore.

_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 14 ani
   
filica ciutac
Vizitator



Didele,sa traiesti si sa-ti tie Dumnezeu puterile sa stai cat mai multi ani pe sub parasute(de care.?.....tu singur stii)  

pus acum 14 ani
   
ispasirinel
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
moama cite sticla de borsec.unde o fi vinullllll!!!sprit,sprit.belea .super doatare super pregatire.lipseste berbecutul si totul este haiducie.          

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..frate..vinul in alea cu capac galben...si butoi albastru....a fost ....ca la "gara",berbecutul a fost "pastrama"+giudem,babic,plescoi...ce mai, toata floarea "buzaului"...in afara de "gratar"de toate felurile(cea mai buna pasare e porcul+berbecul), sa gatit de 3 ori:
-ciorba peste+peste prajit
-fasole uscata+toate alea(garnita)
-cartofi cu ceapa(prajita)+garnita
De aceasta data,am fost neasteptat de"cuminti",de virsta!,sa cunoscut ca au lipsit(motivat),juniorii!!
PS  in alea de "borsec era si "palinca",model"adio, MAMA"...cele bune!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Am dat in balbaiala....

Didel....jos palaria!!!!!!!!!!


pus acum 14 ani
   
Preston
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2750
Bravo Didele...suuuper...asta imi place sa vad pescuit pe naturale unde nu te tulbura nimeni si nu vine nici un adm.sa-ti ia banu degeaba.Si mai e un motiv,poate cel mai important:pe ape salbatice nu-i asa usor sa prinzi peste indiferent ca e mare sau mic.Pescuitul pe ape salbatice in special pe rauri este foarte provocator...de asta ofera si satisfactii pe masura.Inca o data felicitari pentru iesire.

pus acum 14 ani
   
DeyuXel
MEMBRU DE ONOARE

Din: Hunedoara/Nürnberg
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 491
Felicitari Domnu Didel . O partida de pescuit foarte frumoas !!!
Dupa cum a spus si Trout e altfel pescuitul pe o apa curgatoare...
Alta senzatie , superb

Felicitari si FIR INTINS !


_______________________________________
Cand e sa n-ai noroc , dai de un cui si-n PI**A !

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

@didelpro a scris:

..
De aceasta data,am fost neasteptat de"cuminti",de virsta!,sa cunoscut ca au lipsit(motivat),juniorii!!
!


Bun ! data viitoare anuntati ,, juniorii " in timp util ! Sa-si faca si ei ,, temele "! Data asta am lipsit motivat ! Data viitoare promit ca mananci gatit mult mai elaborat , si mai promit ca .... n-o sa va ajunga vinul !

  Bravo tati ! M-am gandit la voi si v-am urat numai vreme buna si ,, bestii "-n scule !

  p.s. Filica !!! Stai linistit ! Mai duce cel putin 20 ani ! E-n stare sa stea 10 ore intr-un picior , pe un copac rasturnat in Dunare , cu firele-n curentul apei , cu vantu'-n spate , cu tigarea-n coltu' gurii , si nu se plange de nimic ! Cel mult ca ..... nu trage !
  Poze cu el nu am nici eu , nici altcineva ! V-am mai spus : mai des poze cu Chupacabra decat cu Didel cu betele-n apa !


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Didele, ma faci sa uit ca mi-am promis sa "uit" de Dunare pana pana se "cuminteste"

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
@drignei,asta cu ...................uitarea...................am facut o de "zdemiideori",cumintirea este "relativa",vorbeam acum(in buc.ploua),acolo sa c am prins(chiar,./...bine)!!!!!!!!!!!!!!!!
La mine cind nu imi vin "nepoatele"din state,australia,africa de sud..................
imi vin din suedia,olanda,.............s au spania, ca asa este cind ai "familie mare"si democratia este cum a spus "platon",ochlocratie(domnia gloatei),poti merge "oriunde,daca te duce capul"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MISTO!!La dunare cit "cassa",a c am prins(superbine),a si plouat!!!este cam off...............o sa pun poze multe....c am din urma cu 12-15 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa nu mai spuna lumea ca sunt:chupacabra(aici se scrie cu 2 de r).............cele bune!
ps ...revin cu poze!

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..informatie necomfirmata...(o sa o pot comfirma peste o zi, doua),la uzlina(ochiul boului),sa prins mult si mare:crap,platica,salau la viu.Miine pleaca o parte din trupa
dupa cele auzite(telefon),asa ca va tin la curent!
ps cei de acolo sunt cu masina(au trecut cu bacul la mahmudia)...............................
.........

30-07.........sa aminat tot.............VIATA=0..........ieri fratele mijlociu al lui nae,a murit (adevarat),intr un accident!!(era unul dintre participantii, la ex.)....
Dumnezeu sal odihneasca!

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Dumnezeu sa-l odihneasca !

Lui Nae si intregii familii le doresc toata puterea sa poata depasi nenorocirea ce i-a lovit !

Sincere si profunde regrete !

pescuit delta dunarii dumnezeu sa-l odihneasca lui nae intregii familii doresc toata puterea poata

63.2KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
de data asta nu e ... ,, boaca " . Cum spuneam , cu asa ceva nu se glumeste .

pus acum 14 ani
   
Puffyk
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 126
Sa mergi 6 ore pana in Murighiol...Sa iti rupi masina pe drumul intre Tulcea si Murighiol asteptand ca afisele Udrei sa isi indeplineasca menirea...Sa te chinui pe un rahat de rampa, in timp ce nu stii daca vei cadea sau nu datorita inclinatiei prea mari...sa nu mai stii cum sa eviti toate salupele taranilor ce au descoperit roata patrata si mersul pe jos...sa stai pe bucla o zi intreaga si sa nu vezi o saritura de peste...sa cauti 3 ore din toana in toana doar-doar vei gasi ceva de pus la ciorba....sa prinzi 7 kg de somn dar sa iti fie rusine sa il arati, ca sa nu fii admonestat...cu toate acestea sa fii nevoit sa il omori pentru ciorba...sa ai in permanenta pe tine intre 5 si 12 tantari...sa nu duci un pipi la bun sfarsit fara sa te auto-admonestezi cu niste palme...in fine, toate problemele cu taranii, salupele, ridicarea barcii si drumurile ce frizeaza prostia si nesimtirea tipic deltaica sa le mai suporti inca o data la plecare dar in sens invers....toate acestea inseamna Delta Dunarii!!!

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Salut !

   Sustin neconditionat tot ce spui ! Tarani , roti patrate ( la propriu si la figurat ! Vezi : ,, Pescuitul - Sport extrem " , Udrea cu bla-bla-urile ei , lipsa de peste , MILIARDE de tantari organizati mai ceva ca o escadrila de F 16 in picaj si de o agresivitate ce depaseste abnegatia si capacitatea de sacrificiu a ,, kamikaze " , samd !
   Crezi ca degeaba am deschis ,, Ceva imi scapa ! Ceva nu-i in regula cu Dunarea " ?

   Cred ca pescuitul , in curand , ..... il batem in cuie pe peretele cu amintiri !

   Cele bune !


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..gresit, pictore.............este la fel ca dupa 2000!
@puffyk,frate, cred ca incet ,incet, te convingi ca "delta"cea mai "delta"...este aici la noi...giurgiu,oltenita,calarasi.............nu isi etaleaza toti........aia(ca jicnesti, taranii),
........ce au(fizic)si ce nu au (in cap).............mie unul,mi a trecut de mult timp.....
...........cele bune!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Puffyk
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 126
Ce imi place este ca numarul turistilor s-a injumatatit. Deja nu mai vorbim de lume multa, de 700 ron plimbarea intre Murighiol, Uzlina, Isac, Caraorman; am vorbit cu un localnic si l-am intrebat de drum, pentru ca poti sa pui cate afise vrei in Paris sau alta locatie exotica europeana, cand la prima groapa deja soarta ne este pecetluita; ei bine, mi-a zis ca primarul asteapta terminarea constructiilor, ca sa nu se strice asfaltul!
Iar lipsa pestelui ... cred ca prostia romaneasca atinge paroxismul! Pai mai-marii locului oare nu isi dau seama ca isi taie cracile de sub picioare? Ca cei ce vin sute de km fac asta doar ca sa prinda peste?!? Ca americanul, francezul, englezul etc. lasa doradele si pestii spada ca sa prinda sturioni si somni imensi, nu moace cat p**a de negru???
Da, este adevarat, la Giurgiu, Oltenita, Calarasi este peste, dar vai de noi daca se va desfiinta Politia de Frontiera....

Modificat de Puffyk (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
feugen
MEMBRU DE ONOARE

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321

Puffyk a scris:

Ce imi place este ca numarul turistilor s-a injumatatit. Deja nu mai vorbim de lume multa, de 700 ron plimbarea intre Murighiol, Uzlina, Isac, Caraorman; am vorbit cu un localnic si l-am intrebat de drum, pentru ca poti sa pui cate afise vrei in Paris sau alta locatie exotica europeana, cand la prima groapa deja soarta ne este pecetluita; ei bine, mi-a zis ca primarul asteapta terminarea constructiilor, ca sa nu se strice asfaltul!
Iar lipsa pestelui ... cred ca prostia romaneasca atinge paroxismul! Pai mai-marii locului oare nu isi dau seama ca isi taie cracile de sub picioare? Ca cei ce vin sute de km fac asta doar ca sa prinda peste?!? Ca americanul, francezul, englezul etc. lasa doradele si pestii spada ca sa prinda sturioni si somni imensi, nu moace cat p**a de negru???
Da, este adevarat, la Giurgiu, Oltenita, Calarasi este peste, dar vai de noi daca se va desfiinta Politia de Frontiera....



Mihai, imi permit sa aduc o mica corectie la postul tau, si anume:
... Da, este adevarat, la Giurgiu, Oltenita, Calarasi INCA MAI este CEVA peste...

As fi vrut sa bolduiesc insa nu stiu cum...

Modificat de feugen (acum 14 ani)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..strict autentic......luni(saptamina trecuta) ora 8...la murighiol,sosesc 2 decapotabile(urla manelele,in ele),2 ..4x4(la fel)+2 barci(motor de 150-180)....+ toate acareturile...........erau 4+4
........si.........au plecat..din ce sa auzit vroiau sa iasa din balta vineri............INSA...
..surpriza........miercuri....iesire.. vijelioasa........CAUZA.....ei"tintarii".........singura..cred eu ...speranta(pentru noi)..ca EA sa ramina "MACAR",cum este astazi(asa cum spunea cineva pe un alt site).Este tragic, sa ne facem un aliat..cu ei care ne fac "zile si nopti fripte"..DAR!?


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Manca-i-ar tata pe ei de ,,bazaiciosi " ! Cum stiu ei sa ciupeasca manelistii !

N-avem nene pe nimeni printre pescari sa modifice genetic tantarii , sa-i ciupeasca doar pe ratatii astia de manelisti ?

Da Didele ! Gata ! Ni-i facem aliati ! Eu promit ca le duc o cana cu sange de retardat !


pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Pictore, pe manelisti nu-i pisca tantarii, cum nu le suportam noi mirosul asa nici ei nu-l agreeaza, pe noi ne pisca ca mai stim ce-i aia igiena personala, iar dupa cum stii manelistii au multe straturi de jeg, pana sa ajunga la piele sa-i intepe trebuie sa foreze ceva...

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
Maryus
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 570
Ce aveti oameni bun cu manelisti ? 

Sunt ascultatorii unui gen de muzica ca si roakeri ca si rapperi ca si multi altii doar ca asculta un gen mai deosebit    (pt ei )

Si ca venii vorba nu sunt adeptul manelelor dar eu nu am vazut chef fara manele si nu cred ca se poate distra lumea numai pe rock sau pe rap hause etc.

 


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Eu nu halesc manelele de niciun fel, dar parca n-as cataloga oamenii in functie de ce muzica asculta, chiar n-are relevanta. In schimb stiu ca nu m-as baga in vorba cu unul caruia ii place muzica clasica...

Modificat de Fishbones (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Nu avem nimic cu ei...ei au ceva cu noi,daca vrei sa continuam pe tema asta vorbim la cafenea, aici se vorbeste despre Delta Dunarii...si oricum este mult de discutat pe aceasta problema...

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651

Rockyonutz a scris:

Nu avem nimic cu ei...ei au ceva cu noi,daca vrei sa continuam pe tema asta vorbim la cafenea, aici se vorbeste despre Delta Dunarii...si oricum este mult de discutat pe aceasta problema...

Bine ca ti-ai dat seama    


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
1..cred ca de la mine a pornit...NU AM NIMIC cu manelisti sau cu cei ce asculta muzica(sunt gard in gard cu vali vijelie,sunt prieten..)...dar...!?
2..sa creat asa o ..:nu stiu cum si am intrebuintat ..ca ziaristii..gresit..termenul..!
..scuze"girla"de off..sa revenim..comisarul a plecar "la babadag"si a ajuns pe sf.gh...la ochiul boului.(la primul cot,inainte de uzlina)..somn..salau ,platica si caras..crap nu..dar "binisor"..tinind,cont ca a ajuns ieri la 17..pe chilia,mosu (un prieten),in zona bratului tataru(mai jos de bifurcatie),imi spun:"frate sa prins de ieri dimineata ..ca la vadul lat(cum spui tu),noi nu incercam astazi"..crap mult crap..asa ca si la pescuit este ca in "toate"..

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
culmea de la bifurcatie la vale...am fost si eu..si am prins rar crap, somn deloc, salau la fel, avat la fel! depinde care bifurcatie... ca e cu subinteles!

_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..nu frate de la bifurcatia chilia, tataru ,a intrat luni ..pina ieri alea alea (apa un pic cu valatuci)...si ieri..CARNAVAL...47 buc nu stiu citi punctabili..daca nu ma crezi iti dau pe mes nr.tel....(sunt 9..si au prins 7)........asa ca...nu este nici un secret...si inca ceva tzu..locul pe EA..este..aleatoriu....azi este, miine nu..
ps este vorba de tataru mare!

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
era pe cand nu s-a zarit, azi  il vedem si nu e...

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
.."merinosul"& co..din nou la "ochiul boului"pe sf.gh....numai caras si platica...nimic punctabil..(nu a mai fost "pomana de acum o luna),mi a transmis tel....iar eu i am spus a mu stiu cita oara ca EA nu e "metro"

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Simbata,nicolesco & co(a fost acum 5 zile si a adus de la dunavat la calarasi salupa unui prieten...a vazut "minunatiile"..ei....,a ciupit si un pescuit mic..),au decis plecarea la km 19...va tin la curent....

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
"comunistii",au facut tabara la 29,ieri in prima zi:2 crapi(unul ,punctabil) in rest somote(1-1,5 oca) si mult maruntis....

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..au iesit si sunt pe drum.C am naspa,dupa un inceput fulminant, 2 crapi +2 somni....apa a crescut...si ..6 "pescuitori" in 7 zile=7 crapi+4 somni(punctabili..3+3)...in rest de mincat si sarat(platica,balos alea,alea)...........basca ca mi a spus "protejatul",ca sunt locuri unde treci peste EA, pe porumb si mamaliga ....sincer imi pare rau pentru ei!!!!!!!(dar macar, vin, ..superfericiti)...
ps..ei sunt un pic...(mai mult)..snobi...o tin una si buna sf,gh.(km13-40)...nu mai tine asa mult peste...merinosul, pleaca miine la..ochiul boului(cu taximetristii lui+cata)va tin la curent.....ce si cum...(locatia...traversat cu bacul la mahmudia,in aval pe a 2-a bucla).


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..am vorbit cu "comunistii",caras si..atit,basca ca de unde vroiau sa pescuiasca au mers mai in aval 1 km......marcel a numarat "impricinatii"62(saizeci si doi)..ce mai ca la "daciada"....citeam acum pe alt forum....MIZERIE..ca la ..mizerie...pe nimeni nu intereseaza de nimic....parca pescuiesc ultima data acolo si vor sa lase...k...turi multe..
..acum citeva zile silit de "probleme"am mers la o cunostinta(si nu stiu daca pot sa ii spun prietien)!?..am depanat vechi amintiri ale lui si ale noastre..
..in 57 se facea "fisia"..incepuse prin 52-53...apoi ,dupa "bumbaceala"..prin 62-64..si dupa au inceput cu :'desecarile'....ALEA,ALEA(mentionez ca el este nascut in pietrisul)...
eu l am cunoscut in , 74..printr un prieten, al unui unchi de la "automatica"..gica guleac(pescar de EA)...prindeam ce si cit, vroiam(nu este banc..)
si acum,(convorbirea a avut loc duminica,era la lucru ca un ..comunist adevarat insa ..spaga era 100/100 a lui)..spune tu :de ce nu ma mai duc..sunt in baston, am 76 de ani,basca ca didele nu ..MAI E LOC!!!!!...este ca pe vremea aluia se dau 2 bilete pe acelasi loc!...acum sa revin...DELTA...este ca A1,iar EA...parca nu mai este asa darnica..
..iar noi suntem...oameni..(ar fi bine sa fim toti)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..cele bune
ps ..in zona (ochiul boului),uzlina(pe nasul catelului)...zona era inundata si facea niste japse de..mureau crapii de batrinete..acum..(ma rog la DUMNEZEU),niste inundatii(numai in acea zona),sa o faca la loc...vise taica vise!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
chupacabra mondiale!

pescuit delta dunarii chupacabra mondiale!

66.8KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
mare..

pescuit delta dunarii mare..

61.7KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Bravo taticule ! Mi-a cazut fata ! Splendid exemplar !

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
doar atat..

pescuit delta dunarii doar atat..

39.4KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
a inceput balul.

pescuit delta dunarii inceput balul.

82.6KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Cantaru' ala rusesc nu e bun! Are cam 2,8 kg...maxim 3!

pus acum 14 ani
   
tzu_tzu_rel
Membru de baza

Din: Galati
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 246
un purcel..

pescuit delta dunarii purcel..

95.6KB


_______________________________________
''Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima''

pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la