FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta_ta_us pe Simpatie
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / pescuitul si indiguirea Dunarii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
In 2005 parca au fost inundatiile...pe de o parte, mi s-au parut un dezastru...pe de alta parte, o mana cereasca... nu continui acum cu alte pareri, vreau sa va las pe voi sa va dati cu parerea, cei care stiti despre ce e vorba...

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Un subiect tare sensibil ! Am sa incerc sa-i fac fata !

  Dunarea , cum i-mi place mie s-o personific , s-a enervat peste masura ! Atat de tare incat nu am mai putut-o privi ca pescar . Nu am putut sa ma bucur de ceea ce a lasat in urma ,, nervilor " ei ! Da ! Din punctul de vedere al pescuitului , al japselor lasate in urma furiei , toate bune ! Insa am considerat asta ca pe un profit nemeritat avand ca victime atatea si atatea familii napastuite , nenumarate hectare de teren arabil inundat , teren ce se constituia , vrand-nevrand in mijlocul de subzistenta al acelor amarati .
 
Nu m-am putut bucura ca pescar de ceea ce s-a intamplat atunci . Chiar i-mi aduc aminte de un episod de atunci !

Dupa ce s-a retras , noi , disperati de pescuit , am aranjat o iesire . Toate bune si frumoase pana in zonele foste inundate . Amintesc aici ca la noi la Giurgiu nu a fost prapadul din Oltenia . Am ajuns aproape de dig si am vazut cu ochii nostrii ceea ce refuzasem sa credem la stiri ! Am trecut prin sate , am trecut prin lunci , prin lanuri , si ..... ne-am oprit siderati ; ,, Bai ! Da-o dracu ' ! De peste ne arde noua ? Astora le arde camasa pe ei si noi framantam mamaliga ? " . Nu am putut dragii mei ! Daca sarea prin mal nu-l luam ! Fara cuvinte am plecat spre casa . Si tot fara sa vorbim intre noi stiam ca gandim la acelasi lucru . Ne era rusine ! Rusine de faptul indraznisem sa speram intr-o partida reusita ..... neprivind la necazul altora ! Fereasca Dumnezeu sa se repete !


pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
pictore, daca n-as sti cate materiale de constructii primite ca ajutor au vandut napastuitii de pe la noi la juma' de pret ca sa aiba ce bea in carciumi... si cre' ca numai la culturile compromise le statea gandul, ca au dat fuga cu mic cu mare, "cu furci si topoare" ca la rascoala, sa prinda tot pestele ce se afla pe terenurile lor...simtu' proprietatii, nu altceva Pai mai aveau terenuri frate, si "pe deal", nu doar "pe vale", da' cui dreaq ii mai ardea de agricultura cu pestele-n batatura? Satul meu nu a avut "de suferit" decat din cauza terenurilor inundate, da' n-am auzit pe unu sa zica"vai, Doamne ce ma fac , am terenu' inundat"...poate aia care au avut zeci sau sute de hectare compromise, da' pe aia nu-i cunosc...
Acu' hai ca poate am exagerat putin, au fost intr-adevar oameni carora Dunarea le-a luat casele, i-a lasat sub cerul liber, le-a inecat pasari , vite...Dunarea s-a suparat rau atunci si o sa se mai supere, pentru ca nici dupa ce le-a aratat puterea Ei, ei nu au invatat sa o respecte...


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
..... ,,primite ca ajutor au vandut napastuitii de pe la noi la juma\' de pret ca sa aiba ce bea in carciumi "....

   Napastuiti zici ??? Nesimtiti asi spune eu ! Fara sa incerc sa atac pe cineva anume , fara sa incerc sa apar pe altcineva , va aduc aminte de stirile Pro tv dintr-o zi anume , in care ii arata pe consatenii ,, napastuitilor " cum ( atentie !!!!! ) INCHIRIAU carute si utilaje .... studentilor americani care venisera aici sa ajute ,, poporul lovit de napasta ! "
   Atat de necajiti erau , incat de la 7 30 dimineata erau la bodega sa-si bea ,, necazul ! "

   Domnilor !!! Cand a preconizat Brucan toate astea si a vorbit transparent si transant despre ,, Mostenirea Comunista a Poporului Roman " l-am hulit si l-am luat cu pietre ! ... Mare si solemna piatra as pune la mormantul lui acum !


    Ne place sa formulam ,, S-a suparat Dunarea ! " Nu este decat o amagire si minciuna conventionala ca sa poate milioane de putori sa doarma linistiti ! Fara a o personaliza , Dunarea nu e decat un fluviu ce traverseaza Europa in secolul 21 ! Cu vointa , efort , cinste si tehnologie ( rudimentara ! ) putea fii , zic eu , tinuta-n frau ! Sau cel putin sa-i fii fost reduse daunele ce le-a provocat ! .....Cu o singura conditie : Sa nu se umfle intre 7 30 am si 12 45 ! Avem program de bodega !


   Da-o dracului de treaba ! Nu mai spun nimic ! Ori voi exagera , ori i-mi voi raci gura de pomana ! Cine are ceva de inteles de aici ii ajunge ce am scris , cine nu , sa fie atent la ce zic : ,, Maine se deschide mai devreme ! La 6 20 ! Doar e sarbatoare , nu ? Ce mama dracu' ? Nu bem si noi ceva ???.........


        p.s. Sa fiu iertat pentru incalcare de regulament : ma doare-n ... de asemenea cretini ! Mai rau e ca prin lume sunt si eu privit ca fiind .... Roman ! Conationalul lor !
...... Maine fac eu cinste ! Pe datorie ! De unde dracu' bani ?


       PSS ! Sa va spun de ce postarea asta nu este off topic ! Ba este ...FOARTE , FOARTE .. ON TOPIC ! Pentru ca imbecili ca cei mai sus descrisi , dupa ce beau o luna intreaga pe datorie , ..... ar mai vrea una mica ! O cinzeaca , deh ! Si cu ce sa o plateasca ? Dar datoriile ? .....Ia stai sa ne gandim ??? Iau ei frumusel : plase , prostovoale , aparate de sudura , generatoare de acetilena , .....DINAMITA , si se duc la malul Dunarii sa ..... faca un lucru bun !
   ,, Bun ! S-a rezolvat ! Am nimicit vre-o 4 tone , am luat vre-o 200 de kile , il dau cu ,,douajdemii " kilu , scap de ,, caiet " ! Si ce daca vor si copiii mei caiete ? Sa scrie pe ziare ! Am destule d-alea vechi prin pod !"

    Si uite-asa , iata-ne inapoi la TOPIC , la Dunare , la Indiguire , la populatia piscicola , la legislatie , la pescuit sportiv , la ,, monturi " , la metode , la ..... , la ...... la ..... tot ce vreti voi mai frumos in hobby-ul nostru minunat ! Cinste lor !


       PSSS !!!!!! S-o fii umflat ea , Dunarea , saraca ! Insa tind sa cred ca ..... s-a cam razbunat putin ! Au ranit-o de prea multe ori ! Altfel .....poate doar trecea .... asa , prin poarta lor ! Sa le bata obrazul !


pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
nu pot sa nu ma intreb: Ar fi mai bine sau mai rau daca digul nu ar fi fost construit niciodata? prima intrebare la intrebare care-mi vine in minte ar fi: din ce punct de vedere? sa zicem din toate, cu plusuri si minusuri pentru fiecare...deci in ansamblu, ar fi mai bine, mai rau?

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la