FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Forever_Isa pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 54 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / Dunarea . Calarasi, km fv 370 - Giurgiu, km fv 510  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 ... 6
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Va salut!Asadar despre dunare:de pe mal!Km509 -buc.-giurgiu,se trece prin oras,spre zimnicea,primul sat,slobozia,la prima bucla,stinga se ajunge pe dig se trece de statia de pompare de la 502si dupa aproximativ 3-4 km in stinga digului este o mini ferma se coboara de pe dig si la 0,5 km" EA"(atentie mare la ciinii de linga ferma,sunt ff periculosi).Se ajunge in capatul din aval al insulei Kama-Dinu,se poate pescui atit la fix cit si la spinn.Dunarea navigabila este pe exteriorul insulei, spre(bulgarieni,cum spunea baiatul unui prieten al meu ,apropo de PG,noi le spune am, ca dincolo, sunt columbieni ,de aceea ne dadeau viza asa greu).Asa ca locuri multe de tabara ,se ajunge usor cu pneumatica pe insula.Este,un fel de balta saracului niciodata nu vi fara peste.Se pescuieste :crap,somn,caras,platica,albitura.La viu, sau ,zgirciuri ,rotative,oscilante:salau,avat,stiuca(este unul din cele 3-4 locuri, unde, inca o gasesti).Mai jos 250-350 m,sunt citeva locuri unde crapul si somnul mare, sunt acasa.Singura problema, ca atunci cind pune gura ,localnicii se muta pe girla cu saptaminile.Pe partea dinspre "bulgarieni "la 150 m mai sus este un anafor mare ,in fata lui, o padure scufundata,locul tinea peste ca la balamuc ,insa nemernici in august au pescuit cu dinamita (se stie episodul) si sa c-am rarit.Era unul din putinele locuri unde se lua ten(cine putea tine de el).La 502 in dreptul statiei,pe partea stingam a canalului de scurgere este un loc minunat(pentru prieteni,eu nu am luat decit asa 1-2),somn,salau si mai rar crap.ATENTIE! nu se merge dupa ,ploi abundente ,iar daca incepe ploaia goneta,macar pe dig.Geografia se schimba de la sezon la sezon ,chiar si drumurile ,mai ales acum cind se exploateaza padurea si tafurile fac prapad.Revin,cu din barca!

----------------------------------------------------------------

Modificat de @didelpro (acum 15 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Salut ,, Iubire "
     


   . Ori ca dam la Harsova ori la Giurgiu , tot in minunata Dunare privim rasaritul , si tot la acelasi soare ne bronzam si ne crapa buzele  ! Hai ! Baga ... puternic ! Zii de pe la Giurgiu , Oltenita , Zimnicea , bratul Ara , Lungu , Camadinu , etc .
   Cum spunea cineva mai devreme ..... noi cu receptoarele pornite !
   Bine ..... te-ai pornit !


Modificat de painterman (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
pescarul
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 184
Nu-i nimic ....suntem la inceput cu totii.
Pana si forumul este tanar (are 8 luni) .
Cu toate astea are 7.000 - 8.000 de cititori / luna .
Asa ca baga mare , suntem cu ochii pe dumneata .
Ochii cat cepele , asa 


_______________________________________
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

[img]http://pescuitul.3xforum.ro/img/pics/pescuitul.3xforum.ro/ok_5161.jpg[/img]

pus acum 15 ani
   
Preston
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2750
         

pus acum 15 ani
   
mircea
Administrator

Din: BACAU
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1512
D-le Didel
La solicitarea colegului Pictorul , v-am mutat comentul dv. in topicul asta . Daca mai aveti probleme va puteti adresa cu incredere moderatorilor pentru rezolvarea situatiei .


_______________________________________
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Gasim Dunarea cel mai aproape de Bucuresti la Giurgiu . Plecam dis de dimineata sa apucam locuri , locuri pe care de regula le stabileste Didel in maniera proprie : e scazuta , e ,, cat Casa Scanteii " mananca la ..... etc .
      Unul din cele mai frecventate locuri e Bratul Ara .
      ,, Araua " intra-n mal exact la Podul Prieteniei si iese inapoi in Dunare dupa circa 7 km . Unul dintre avantajele pe care le are Araua e faptul ca nu e navigabil ( vorbesc despre ambarcatiuni de gabarit ridicat ). Are intinsuri si ,, adanceala " destul de multe si alterneaza intre ele la distante mici . In felul asta si cei ce cauta somn si crap , cat si cei ce dau dupa salau sunt satisfacuti in egala masura . Se poate ajunge pe malul Aralei prin doua moduri ( pe care le stiu eu . Or mai fi... ) insa sunt destul de greu de descris aici . Mergeti si dati voi de Ara....
      Locuri salbatice , superbe , in totala discordanta cu imediata apropiere a orasului . Si , daca stai pe el , satisfactii pe masura . In foto  malul insulei Mocanu . Despre Mocanu alta data........ ( voi vreti totul odata ?)

     Va pupa tati .... si va astept la Giurgiu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 gasim dunarea cel mai aproape bucuresti giurgiu plecam dis

45.3KB

Modificat de painterman (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
..... Araua se reantalneste cu Dunarea . In plan indepartat orasul Ruse .

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ..... araua dunarea plan indepartat orasul ruse

27KB

Modificat de painterman (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Ara, este un canal "ciudat"!Cind imi place ,cind nu!Are un mare avantaj!,noi tinem barcile pe canalul plantelor (unde cu ajutorul luiDUMNEZEU,anul acesta o sa avem un ponton al nostru)si de acolo in 5 minute suntem pe ara.Sunt 2 locuri de somn,la pod si la fostul pichet (malul rosu,sau ilie pt.noi)in rest ciprinide la greu daca nu scade cota sub 100.Este c am aglomerat in sezon dar norocul nostru este ca multi se lasa pagubasi,si atunci hop EL!Aici pestele este mai smecher ,trebuie sa ii dai cu mai fin(cine vrea).Eu,trusoul meu 5 bete telescopice luate din suedia dupa 89(second),marfa vorba lu asta mic al meu (19 ani,1,85, 120kg ),fir 0,5 ,ceva platyl marin ,cirlig 0-4saumai bine 0-5,mulinete mai noi okuma lb60,astea sunt pentru mine .In rest, mai am multe pentru copii mei si cele 3 fara de care nu plec de acasa chiar daca ma duc la teava(undita) la gostinu ,si nu lipsesc din portbagaj, de spinn.Doua, fara nume, un UL (30-ani) si un M, ,bunicel(italian,seamana cu......nu imi vine in minte )si un jaguar ,american facut in china,10-40,2,40 ,tapana tata,sau asa o vad eu(pe morii cu jig de 30 g,grub de 14,cirlig 0-5(la jig),ata de 0,20 lbs ,dind dupa salau, am dat intr un chinez, fara geamantan, de 19oca.Nici nu a scirtiit saraca.O, seara buna!
Ps va multumesc pt.mutare, asisderea lui mihai!

Modificat de @didelpro (acum 15 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Neata !

  Nu se mai incalzeste odata ? Sa mergem si sa venim cu povesti ?

  Nu se incumeta nimeni sa preia stafeta de la 510 km in amonte ? Care pescuiesti pe acolo ? Sa ne zici si noua cam care-i treaba ! Asteptam ....infrigurati !
  O zi buna si o iarna scurta va doreste Pictoru !


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Va salut.Acum ,din barca.Este adevarat ca daca dai din barca in 80%,ii dai in "sufragerie".
Indiferent daca, dai, din pneumatica ,fibra ,lemn, sansele, ca sa il gasesti se amplifica.
Mai cred, (azi),ca folosirea sonarului a devenit aproape obligatorie,mai ales atunci cind partida dureaza o zi s au doua.Si,inca ceva:ESTE, APROAPE OBLIGATORIE,VESTA DE SALVARE!(atunci cind apa are mai putin de 18 grade).Sunt multe locuri,intre pod si insula lungu ,unde poti intra cu pneumatica .Rezultatele sunt de multe ori ametitoare(ma refer la drill),ca pe mal,numai, merituosii.In functie, de nivelul apei ,se pescuieste pe primul s au al doi-lea prag.In 90% din cazurile unde nu este senal navigabil,apa "ei"la cote minime nu depaseste 8-10 m.Este, tot atit de adevarat, ca atunci cind, nu te astepti,pescuind la butuci sa arunci una pe varsatura si sa dai de el.Vara o zi de pescuit pentru mine arata asa:ora 5-8 ,spinn,salau, avat(se retin atunci cind se gateste:zdrente!).Ora 8-18 -ciprinide.Ora 19-24-somn(fix),salau,avat(spinn,pina se intuneca).Toate astea teoretic ,poti merge 4-5 zile il cauti il gasesti ,el este in post si atunci te duci sa prinzi la duda rosioara ,caras si mai rar vaduvita.Parerea mea "care nu se pune",pescuitul este:bulan,mult ,stinta destula,"snitelul" care il dai si in ultimul rind ,scule.Este o mare diferenta intre pescuitul pe dunare ,delta si pescuitul de competitie,iar dupa mine asa cum spunea" CINEVA",aici pe forum ,cunoasterea locurilor,a gusturilor,ce mai ,alea,alea,se poate face numai dupa multe ore de "PRACTICA".Si inca ceva in urma practicii,marea majoritate dintre noi,capatam un al nu stiu catelea simt,in afara de bunul simt, pe care toti pescarii,il au!Cele bune!
PS :ATENTIE MARE LA COPII ,ATUNCI CIND SUNT CU VOI!"Ea, este,inselatoare!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Salut !


     Din barca ! Este mare lucru sa beneficiezi de avantajul barcii . Primul dintre avantaje este ca te poti aseza in locuri  de pescuit cu potential ridicat , imposibil de accesat de pe mal . Ori toti stim ca prin locuri d-astea dam de el . Bineanteles , alt avantaj care-l completeaza pe primul , este faptul ca te misti repede in alta parte daca , sa zicem nu dai de el din prima . Nu spun un lucru nou . Toti Dunarenii stim asta .
     Dincolo de insula Mocanu spre bulgari gasim insula Mocanasu . Nu am cuvinte sa va descriu exact cat de minunat este canalul creeat de cele doua insule , sau sa va descriu in ce conditii salbatice poti pescui acolo . Eu personal m-am simtit acolo ca la ,, facerea lumii " . O multime de plopi rasturnati in Dunare , o multime de gropane , si spun asta pentru ca am sondat bratul respectiv cu sonarul , ne mai vorbind despre neaosul, ineditul , spectaculosul pescuit la clonc . Lasi barca in deriva si ,, cloncani " pana-ti rupi mana !
     La sportiv perfect adevarat ce zicea Didel mai sus ( normal ca are dreptate ! ).
     Singurul , sa-i spunem asa , dezavantaj in toata povestea asta e faptul ca trebuie sa parchezi masinile in loc sigur in asa fel sa nu ai grija lor cat timp te abandonezi pescuitului .
     Pe buna dreptate , exclus fara veste de salvare ! Iubim Dunarea , dar e plina de surprize !

     Va pupa tati !

Modificat de painterman (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Dupa cum vine,10700,la bazias,pina dupa prohibitie ,nu prea vad sa putem pescui,in zona!De ,natura nu este de partea noastra!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Dragilor ....

   ..... daca ne ajuta Dumnezeu maine seara i-l vedeti in poze ! Prima iesire legala pe anul asta ! Avem permise !!!!! Ia spuneti si voi : la ce da tati maine ? Ce sa-ncerc ? 2 bete v-i le dedic ! Pun in ace ce vreti voi ! Daca iau la ce spuneti .... dau de baut !

       Va pupa tati !


pus acum 15 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
ok

Modificat de Fishbones (acum 14 ani)


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Bine v-am gasit dragii mei !

   Azi .... zi mare ! Prima iesire pe 2009 ! Stiti cum a fost ? Va spune tati : ESEC TOTAL !
Am hotarat , dupa multe tergiversari sa mergem la Malu Rosu ! Pe bratul Ara ! Kilometrul ... nu stiu . Sunt obosit ! Aprox 488 . Sper sa nu gresesc .
   Iubita , Dunarea .... nemiscata , credincioasa , tot acolo unde am lasat-o asta toamna ! Atat doar ... cam nervoasa si crescuta : Nu mai veneati dracului odata ?
   Ne-am cerut scuze , ne-am spalat in ea , saraca tot n-a inteles ce bazaconii ii povesteam noi despre aberatiile ANPA-ului , ale ministerelor etc. ,, -Bai tampitilor ! Nu ma intereseaza ! Mi-ati lipsit ! "
   In sfarsit ne-am impacat , ne-am ales locurile , ne-a ingaduit ! Noi pusi tare de tot pe crap , am insirat in timp record vergile , am pregatit ,, mosmoande " , care mai de care , mai mirositoare , aromate , patratici , rame ..... ce sa mai .... tot ce stiam noi mai bine !
   S-a razbunat ! .......Dragii mei ! O armata de oameni n-am vazut ....un solz de peste ! ,, Na ! Sa ma mai aburiti voi cu prostii d-ale cu permise , cu PG-uri etc ! Daca ma gandesc bine va dau peste prin .... iunie incolo ! "
   Si uite-asa am fost la ... simulat pescuitul ! Nu suntem suparati ! A fost o zi absolut splendida ! Am vorbit , am glumit , AU ... baut , a fost frumos ! N-am avut nici macar puterea sa plecam suparati de acolo . Si noua ne lipsise ! Mult ! O iubim !

     O pupa tati !


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
primii zori pe Dunare .....

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 primii zori dunare .....

16.4KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
la soare te poti uita .... la Pictoru ... Ba !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 soare poti uita .... pictoru ...

21.7KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
ostila si suparata ..... plina de nuiele !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ostila suparata ..... plina nuiele

63.7KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
atat de suparata .... incat plaja de la Malu Rosu e complet sub apa ! Pentru cine stie : Dunarica varsa-n Ara !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 atat suparata .... incat plaja malu rosu complet sub apa pentru

31.3KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Nic Nicolescu ..... Goga pe scule ! Ambidextru de mana stanga ! A facut chiar si el ....paienjeni pe fire ! Va spun eu : nici el nu e suparat !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 nic nicolescu ..... goga scule ambidextru mana stanga facut chiar

64.1KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Cruceru ! La 6 30 h credea .... in miracole ! L-am linistit !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 cruceru credea .... miracole l-am linistit

23.8KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Didel ! N-am poza ! Ca de obicei se ascunde in cei mai ,, imposibili " coclauri ! Mai des gasiti poze cu Chupacabra !

pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
ehe, pictore, momentul cel mai frumos nu e al drillului sau al scoaterii monstrului pe mal , ci acela cand ajungi pe malul Ei...si chiar daca ai fost cu un an in urma sau cu doua zile in urma, senzatia e aceeasi...stiu ca stii... Da' ia zi, ai auzit vreun bazait de tantar? am si eu tabieturile mele cu Dunarea, de-aia intreb

pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
salut,da frate erau,muscau si erau c am otraviti,dar ;nu avem ce face !da am "bintuit",geografia sa schimbat destul de mult,insa sperantele ramin la fel.Cele bune!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Am stat pana la 13 00 pe Ara . ,,Cele doua somitati " in domeniu , Didel si Nae , au acceptat un pic mai greu ca nu am dat de el , si au propus schimbarea locului . ,,Gata ! Hai ! Mergem la Gostinu !"
   
    Alergand pe digul Dunarii , spre Gostinu , cu 80 km/h dupa cei doi !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 stat pana ara ,,cele doua somitati " domeniu didel nae

20.4KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
...... stiau ei ce stiau ! Bineanteles ! Am ajuns pe un canal perpendicular pe Dunare . Apa superba ,mult mai limpede , curent aproape nul , malul mult mai prietenos . Si... a trebuit sa ajungem aici , sa stam pana la 17 00 , in continuare fara nici o captura , sa intelegem ca .... nu e ziua noastra !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ...... stiau stiau ajuns canal dunare apa superba ,mult mai

45.4KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Eheee ! .... ce-am fi dat noi de pe statie ! Numai ca Politia de frontiera ... a gasit ca e bine sa aiba salupele andocate acolo ! Prindem noi momentul cand or fi plecati !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 eheee .... ce-am dat noi statie numai politia frontiera ... gasit

40KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Cum spuneam , cele doua autoritati recunoscute unanim in domeniu , Nic Nicolesco si Didel , inca dezbat unde ne mutam !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 cum spuneam cele doua autoritati unanim domeniu nic nicolesco

30.4KB


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...........salut,fratilor,ce va spun eu acum este !.............6 din 49................insa spiritul,si "nu stiu ce al dunarii"..................il face..............................."el greco"....
............majoritatea ne stim(astia din trupa),nu avem gusturi comune,.insa persevertam
.....................nu suntem 2 la fel....................nici daca suntem"gemeni"
.......................................................cind este vorba de "EL"!............!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Prin amabilitatea prietenului nostru giugiuvean George Dragne ceva foto de la Dunare in jurul orasului Giurgiu ! Multumim George ! ( asa tati ! arata tu lumii cum ! )

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 prin nostru giugiuvean george dragne ceva foto dunare jurul

36.9KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
apus la Giurgiu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 apus giurgiu

36.6KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
si tot apus !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 tot apus

19.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Podul Prieteniei ! Araua intra-n mal !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 podul prieteniei araua intra-n mal

37.9KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
plaja pe insula Mocanu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 plaja insula mocanu

47.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
inaccesibil de pe mal !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 mal

28.8KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
plaja !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 plaja

58.5KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
nu-i asa ca v-ati baga acolo ?

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 nu-i asa v-ati baga acolo

76.5KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
un pic de vant !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 pic vant

31.8KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
si ,, pe treaba " !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 treaba "

34.1KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
va spun eu unde e bagat ! Acolo !!!

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 spun unde bagat acolo !!!

45.9KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Dunarea crescuta !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 dunarea crescuta

46.7KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Bravo Georgica !!!!

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 bravo georgica !!!!

27.3KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
.....un vis !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 .....un vis

11KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
cuiburi in malul insulei Mocanu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 cuiburi malul insulei mocanu

58.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
emotii ?????


P.s. Dragii mei , aici se vede clar ce montura folosim in Dunare . Un singur ac legat sub plumb de 100 g , iar firul dintre cele doua poate avea chiar si 60 cm !!!!

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 emotii ?????p.s. dragii mei aici vede clar montura folosim dunare

29.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
plaja golfului Mocanu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 plaja golfului mocanu

33.7KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
iesirea-n Dunare din Canalul Plantelor !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 iesirea-n dunare din canalul plantelor

29.4KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
la bac la Malul Rosu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 bac malul rosu

49.7KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Doamne !!! Nu-i adevarat !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 doamne !!! nu-i adevarat

72.1KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
..... nostalgii ! .....

p.s. George ! poza asta e de ... Pulitzer !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ..... nostalgii .....p.s. george poza asta ... pulitzer

48.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
mai vorbim ! Vroooouuuuum !!!!

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 mai vorbim !!!!

33KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

TruckDriver a scris:

Pictore, poti sa pui in carlige si momeala poleita cu aur, ca la cum e Dunarea de rece si crescuta, in afara de obleti si probabil cate un caras mai ametit, nu papa nimic. Poti incerca la somotei, ca pe vremea asta s-a mai luat in alti ani.
Ieri am bagat si eu coada in Dunare, dar rezultate, canci.

    Truck ! Cand infloreste teiul tati ! Cand infloreste teiul !

          Te pupa tati !

----------------------------------------------------------------------


pus acum 15 ani
   
flavius angling
Vizitator



Cand infloreste teiul se zice ca atunci trage si somnu nu?...sau incurc treaba?

pus acum 15 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
ok

Modificat de Fishbones (acum 14 ani)


pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...salut,da cind infloreste teiul "cica",somnul.Ce foto, ne mai descretim fruntile.Am vrut sa scriu, la momeli,dar cred, ca mai bine este aici!,in concluzie:hrana pestilor difera mult si se axeaza de ce gasesc in apa+PREFERINTELE LOR:ex;pe chilia si sulina poti prinde la porumb,rar bile; pe sf.ghe.,nu!,si rima neagra la fel ca mai sus.De la macin in amonte ,poti prinde la o mare varietate de momeli:in afara ce cele de mai sus,melci de saratura,cari mari,coada de rac,melci limax,de la calarasi inspre giurgiu:rima alba+mamaliga fac legea,rar porumb,viermi+pufulet.In concluzie "specificul apei "este totul.Bineinteles ca pot fi si "surprize"dar:tot ele fac "cartile".....cele bune!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
nu-i aici ! schimbam locul ! repede !!!

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 nu-i aici schimbam locul repede !!!

27.6KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
si ne place locul asta ! poate dam de el aici !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 place locul asta poate dam aici

31.6KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
si ..... SENZATIONAL !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ia uitati ce-a prins ! ( in obiectiv ! )

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ..... uitati ce-a prins obiectiv

33.6KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
nici nu-ti vine sa faci valuri !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 nici nu-ti vine faci valuri

21.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
e serioasa treaba !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 serioasa treaba

21.6KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
insula Camadinu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 insula camadinu

57.8KB


pus acum 15 ani
   
Mihnea
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1177
Mihai multumim frumos pentru aceste poze incredibile si cred ca e cazul sa-i multumim si lui George pentru amabilitatea lui de a ne pune la dispozitie aceste poze.
Super tari


_______________________________________
Prinzi nu prinzi tot pescuit se numeste

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Incep si prezint harta Dunarii intre kilometrii 450 - 521 . Va fi prezentata in segmente de 7 - 11 km .


   harta Dunarii - km 450 - 458

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 incep prezint harta dunarii intre kilometrii 450 521 prezentata

36.1KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
harta Dunarii - km 458 - 468

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 harta dunarii 458 468

29.4KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
harta Dunarii - km 468 - 476

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 harta dunarii 468 476

28.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
harta Dunarii - km 476 - 484

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 harta dunarii 476 484

33.3KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
harta Dunarii - km 484 - 495

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 harta dunarii 484 495

37.3KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
harta Dunarii - km 495 - 504

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 harta dunarii 495 504

32.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
harta Dunarii - km 504 - 511

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 harta dunarii 504 511

34.1KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
harta Dunarii - km 511 - 521

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 harta dunarii 511 521

34.7KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
intrarea in bratul Ara !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 intrarea bratul ara

17.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
mal insula Camadinu !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 mal insula camadinu

40.3KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
locuri ..... unul dupa altul !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 locuri ..... unul dupa altul

44.9KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
inca o plaja !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 inca plaja

34.3KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
mal salbatic .... si apa plina de crap !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 mal salbatic .... apa plina crap

72.2KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
sa-l pupa tati !!!

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 sa-l pupa tati !!!

29.4KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
bravo mai George !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 bravo mai george

37.3KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
....mai .... Georgica ! Gata tati ! Pai ce faci tu aici cu noi ???

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ....mai .... georgica gata tati pai faci aici noi ???

44KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
si ...Pictoru cu ...baboiul lui ! Deh !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ...pictoru ...baboiul lui deh

46.5KB


pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
....vorbim si maine !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ....vorbim maine

24.9KB


pus acum 15 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
ok

Modificat de Fishbones (acum 14 ani)


pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
partea frumoasa e ca atunci cand esti la pescuit si te suna "ocupatii" de acasa, poti sa te joci un pic cu nervii lor...nu ca as face-o

pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..salut ,sunt in delta ,nu in "canare",siiiii!,inca nu ne cunosti!Era vorba de o trupa care era de 3 zile(pline),aveau anghila,au dat de el!,asta e!,colegii, 3 crapi(1 punctabil,adica peste 5 oca),somotei 2-3 kg, 4 buc,in rest mult maruntis de ciorba!cele bune !

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
siiiiiiiiiiiii..................!!!!!!!!!!!!! n-are a face............treaba e sa nu te enervezi prea tare =D

pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
deloc,ai mei au ramas ascunsi!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Am fost ieri pe ara,apa crestea vazind cu ochii,in 2 zile este peste mal in dig.A inceput sa se prinda crap(binisor),pe primul si al 2-lea prag.Cine are timp ar trebui sa mearga acum.Mamaliga este nr 1,am plecat cele bune!..revin!
ps de capturi, nu va pot spune nimic,numai nepunctabili,dar astept!
ps 1....m am saturat de fotografii, vreau pina la inchidere sa o vad "live"!

Modificat de @didelpro (acum 15 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 15 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Am fost ieri intr o excursie pot sa spun undeva pe la470 si in aval."EA" ,mare si curata,"bataia"este in toi,nu am vazut plase ,virse si alte alea,ce mai minunat.Un singur "impediment":tintari, care sunt mai multi ca niciodata,in rest asteptam!!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Salut.......de ce zona calarasi -magurele(aproape)?,politia de frontiera INCA isi face datoria mult mai mult decit in orice parte a dunari.Este aproape de buc.,si poti pescui si pe multele canale aferente(maruntis si nu numai).Dezavantaje,raportul de a prinde peste este undeva la 6-8/1(nu glumesc),locurile "strategice",presupun un drum neortodox pentru masina.In functie de cota dunari va pot recomanda citeva locuri:511-514-giurgiu -spre zimnicea,dupa comuna vedea stinga pe oricare drum accesibil(care vi se pare,noi nu prea mergem de 2 ori pe acelasi drum,o gaselnita),se ajunge la dig ,se coboara se ajunge la ea,499-507,la iesirea spre zimnicea ,este comuna slobozia,la dupa prima curba la dreapta se face stinga ,se ajunge la dig ,se continua drumul pe dig pina la statia de pompe unde se coboara la stinga inainte sau dupa canal(502),continuind drumul dupa 4-5 km pe dig in stinga digului se vad niste cladiri (multi porci si altele)se coboara si se ajunge la ea.Bratul ara,inainte de giurgiu este indicator ,oinacu(drum trafic greu spre vama,este drum principal,se poate intraprin mai multe locuri:se ajunge in vama,la benzinaria petrom pe aceeasi banda dupa 50 m este un drum la stinga(nepavat)se ajunge la dunarica(dreapta),mergind inainte ,drumul face dreapta(in dreptul,inainte de fostul pichet),se mai poate intra pe la pod,se trece de vama se ajunge la intersectia spre fostul feribot,unde se face stinga,undeva dupa canalul plantelor pe partea stinga este o poarta (de multe ori inchisa),se coboara pe sub pod ,dreapta si este inceputul bratului ara(se poate merge c am 2-3 km apoi ,numai pe jos, in unele perioade din cauza smircurilor).Acestea sunt locuri umblate ,locurile care eu cred ca au "potential",insa depind de cit de mult ploua sunt:varianta oinacu (trafic greu),dupa intrarea in sat la circa 1 km se face un drum la stinga(spre centru),se trece de oinacu,(urmatorul sat cred ca este branistari ,(nu l am tinut minte niciodata ,noi avem porecle pentru ele si din respect pentru locuitori nu o sa spun niciuna),inainte de oinacu pe partea dreapta se face un drum spre statia de pompe si spre niste silozuri(cind se descarca grine acolo este un loc de loc insa agata ca "la balamuc".Se urca pe dig,coboririle de pe dig noi le spunem "rampe".De la siloz ,mergind pe dig cale de20 si ceva km pina in dreptul satului greaca sunt multe rampe de acces,singura nenorocire este ca nu au indicatoare ,toate seamana intre ele,chiar si noi citeodata nu ne gasim.De la siloz fix 6 km este capatul din amonte al insulei lungu(azi impracticabil,dar pina la deschidere nu se stie).16 km de la silol,noi ii spunem la insula "cartofii",este o zona unde printre puieti de salcie si plop se cultiva "inca"cartofi si pepeni.Pentru astazi c am atit!,revin !                   
PS ATENTIE! inainte de a intra in padure spre dunare VERIFICATI drumul,eventual incercati pe alt drum daca simtiti ca nu va confera siguranta!!!!!!!!Fara sa fac reclama (sunt "membru fondator"orange),singurul mobil care face servici peste tot inclusiv in barca este"COSMOTE",o cartela poate insemna mult.ATENTIE,ploaia poate face ca o partida sa devina un "cosmar",vo spune cineva care stie prin ce a trecut!!!!!!!!!!!cele bune!!!!!!!!!!!!!!!revin!                                             
PS 1 Sa nu va suparati dar vad ca am "inchiriat"locul acesta(parte,din forum)"moca"!Aviz vizitatorilor(cititorilor),cele bune!

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
salut..alte informatii:minastirea,in dreapta si stinga canalului aproximativ 1-2 km ,ciocanesti,bogata (pe linga canal,pina la dunare),sunt locuri care iti pot da multe satisfacti!Km 386 este un loc de loc!Atentie in ciocanesti se c am sparg masini,sau lucrurile de pe linga cort,fac "pasi"!,in rest asteptam cu nerabdare"deschiderea"si atunci informatiile vor fi "la obiect"!
ps zona oltenita, am fost dar nu a fost"cuser"pentru mine!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..salut .vineri am dus barca la lungu,am vazut niste locuri (acum)de poveste,sunt pe la 470.....-;+..200 -300 m.Malurile s au c am surpat,este de vis,ce mai!Se poate ajunge pe dig,buc..................gostinu,inainte de intrare(se face un drum de tara,200 m) dreapta spre silozuri(este si statie se apa acolo),stinga dupa ce urci pe dig ,se merge 6 km pe dig,se coboara, cind ajungi  la dunare, mergi c am 0,5 km..........dar vezi unde iti place.Inca ceva de la rampa poti merge pina la urmatoarea statie (pe dig),inaintea ei100 m se coboara si se ajunge la un brat al dunari(insula noua),este un loc de familisti,daca mai scade 1 m apa se da ca in balta cu bambina,poiana,gazon,umbra....................paradis...........o singura problema "EI",tintari............dar este dunare, eu sper, sa mai"decedeze",pina vineri.....

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
......salut,ieri am fost la calarasi cu treaba!,dupa 11 am fost in cercetare,si:venind din calarasi,la intrarea in bogata,dupa canal stinga si 4-5 km dig dunare ,coborit in stinga dau dreapta canalului sunt citeva locuri unele super(ce este "nasol"ca aici cei care vin le lasa "din tata in fiu"daca mininca)!Mergind pe digin amonte la prima dar mai ales la a2-a rampa(locul unde se coboara de pe dig ,pt.cine nu stie),sunt niste locuri "stas"(apa relativ mare a c am schimbat in bine geografia),mergind in continuare se ajunge la statia de la ciocanesti,intre statie si canalul dorobantu sunt multe locuri,singura problema este ca inca este apa "mare"in padure si nu se poate ajunge peste tot!,ATENTIE,nu va aventurati in "off roud",riscati sa va stricati partida,basca costurile!!!!!Am iesit in sosea la canal si apoi am fost la spantov,am intrat inainte de "satul asa-zis nou",aici pe canalele ramase de la inundati se prindea caras(majoritatea 8 la kg),rosioara si balos.La dunare pe canalul de iesire a barcilor se prindea caras maricel chia si la kg.,la rima rosie dar c am atit.La dunare in amonte sunt locuri bune dar argesul aduce ca de obicei toata mizeria din buc. cu tot cu promisiunile electorale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La iesire din oltenita pe canalul din dreapta soselei,liber cu permis anpa se prindea caras,rar crap la bob de conserva(cica a mers bine,eu aproape ca il uitasem,este de incercat toamna tirziu)!La "budesti",ca de obicei "mie mila de oameni,care locuiesc acolo!Ce viata???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....revolutia a fost,s au nu fost,poate acum.........uie,va schimba ceva!?..........................
daca am gresit ceva ma iertati ,ma grabesc tare.......cele bune


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..salut,pentru cine vrea sa mearga acum la deschidere:am observat pe sonar mari aglomerari de "el"mai ales pe zona dintre primul prag(acum la 2-2,5 m)si al 2-lea 4-5 m.La cota normala,pe primul prag este 0.Nu se mai "bate" decit rar,mai ales unde se bate inca carasul mare.In "ragali",mai putine ex.mari ca ex.anul trecut.Pe "ara",unde de obicei la cota asta incepe sa faca "servici",mult mai mult peste mic,asteptam "rezultatele"colegilor de suferinta de la aps care au o actiune de "ecologizare",la deschidere(le dorim"succesuri"!Zona cea mai cea ,km 470,rupturile din mal tin acum cel putin, "barosani"! ,insa locurile sunt c am"dacktari"-alpinistul!Ca momeala in afara de "mama"este bine de incercat si viermi si rime de toate culorile(parerea mea)!Eu mai sus de Greaca la c am 1 km de anafor am luat multi(destul)la macaroana,nu este banc (cine ma stie,stie),a devenit ca si in unele zone de pe olt"traditionala"!.....in rest voi stiti la fel de bine ce si cum,cele bune!

Modificat de @didelpro (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..........salut,vremea nu prea tine cu noi,sunt citeva locatii,in care poti iesi usor daca ploua:
in zona podului peste dunare........!
in asa zisul"malul rosu"(spre gostinu ,spre vama, undeva dupa 1-1,5 km ,pe dreapta este un turn de apa,o benzinarie, stinga (drumul spre fostul pichet).............!
la silozuri ,la gostinu  stinga,,braniste,inainte de intrarea in oinacu (cam 1 km,este o curba strinsa la stinga si la dreapta drum de tara)dreapta 200m dig se coboara linga silozuri si..........este cel mai facil........incercati.......restul daca ploua sunt probleme...........mici sau mari..........!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
........salut,alaltaieri la 4 am,eram la mihailesti,apa mare ,nica,la 9(umblasem intre timp la un motor de barca),am plecat,pe drum probleme cu masina,rezolvat,tot :ce mi am zis !?ce ar fi, daca as pleca in balta?,aveam momeli,timp,basca trebuia musai sa iau un motor de la calarasi!La 3,30,plecam din calarasi spre giurgiu,la oltenita a inceput ploaia ,crima ,piatra, 5 km,apoi ,"marfa".Am ajuns la gostinu unde tinem barcile,inbarcarea si pe el.Am coborit spre lungu,unde am ales un loc ,era ora19,30!
Nu stiam ce ma asteapta!!!!!!!!!!!!!!!!pe la 20,cerul sa intunecat si a inceput sa bata vintul cu o violenta pe care eu nu mi o inchipuiam!FRATILOR,din amonte in aval se formau valuri de 1,5-2 m,reusisem sa intru intr un golfulet dar deasupra mea erau 2 salcii, cam, batrine(in minte imi era o intimplare din delta unde intre 2 barci, ale noastre se prabusise una in apa, si stiam cam, cum e!)Ploua criminal
A fost de nu va pot povesti,asta da "imprudenta"(insa promit, ca nu se va repeta)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
dimineata la 9,un drum pe care il fac in 20 min.l am facut in 50....this is!
ps un somn 6 oca si un ciortan 3 oca au fost rezultatul"AVENTURII",care nu se va repeta,pina la adinci batrineti!.........cele bune!
ps1...pe cit posibil, nu experimentati asa ceva!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Vineri 05 05 2009 . Intamplator este si aniversarea forumului . Noi ,, o punem " de-o Dunare . Iata pregatiri in fuga ! .....

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 vineri 2009 este forumului noi punem " de-o dunare iata

46.8KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
...

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 ...

43.9KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Nevasta-mea tine sa ,, imortalizeze " momentul plecarii !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 tine " momentul plecarii

44.7KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Si am plecat , numarand minutele pana la atingerea malurilor Reginei Dunarea ! Legile lui Murphy ..... functioneaza la perfectie : cand ma grabesc cel mai tare ..... vad un mega holzsurub in roata ! Bine ca l-am vazut !!! Altfel plecam cu el si , Dumnezeu stie , ori ,, o puneam " pe drum ( si spre Giurgiu merg si cu 150 km / h ) , ori prin coclauri unde nici cricul nu aveam pe ce sa-l sprijin !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 plecat numarand minutele pana atingerea malurilor reginei dunarea

44KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Scap repede cu pana . Al doilea motiv de nervi : la piata Rahova .... blocaj ! Un accident stupid blocheaza circulatia .

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 scap repede pana doilea motiv nervi piata rahova .... blocaj

57.4KB


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
N-am mai avut stare de poze pana nu l-am gasit pe Mabuse .... hotarat pe ele ! Suntem la ,, Ostrovu fara nume " . Dunarea incredibil de calma . Aproape ca nu curge . Aruncam departe , ca la garla !

dunarea calarasi, 370 giurgiu, 510 n-am mai avut stare poze pana l-am gasit mabuse .... hotarat ele

32.9KB


pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 ... 6  

Mergi la