FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / La pescuit in Delta Dunarii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Andreidan
Membru

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
Daca tot s-a terminat cu perioada prohibitiei, am mers si eu cateva zile in Delta, la pescuit. Sincer sa fiu, nu sunt pescar profesionist, dar ma descurc cat de cat. Am prins cativa pesti zdraveni, si eu si tovarasii de pescuit, asta si datorita tipului de la pensiunea unde am fost cazati, Aqua Villa, pentru ca ne-a dus cu barca intr-un loc bun. Pe langa asta, am primit si ceva scule si accesorii de pescuit din partea pensiunii. Noi aveam ceva echipament la noi, insa pescuitul in Delta este diferit de cel stationar, asa ca ne-au prins bine.
Seara am si gatit pestele pe gratar, la pensiune. A mers de minune cu saramura preparata de bucatareasa de acolo, ne-am lins pe degete! Nota 10.
Pentru cine vrea sa mearga, pensiunea este in Maliuc. E frumoasa si excelenta pentru relaxare, nu doar un loc bun de cazare pentru pescari. Eu, unul, intentionez sa ma mai duc vara aceasta.


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la