FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / pescuit dunare zona oltenita  
Autor
Mesaj Pagini: 1
blue99
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Salut pescari ,

Am asteptat cu nerabdare terminarea prohibitiei , pentru a face o partida de pescuit in zona Oltenita.Din pacate s-a intamplat (si nu e prima oara)un lucru foarte neplacut si anume :de fiecare data cand scoteam lansetele ,pe fir erau multe "scame" care ingreunau recuperarea si blocau firul in primul inel.Cred ca daca as fi avut norocul sa traga pestele , nici nu as fi reusit sa-l scot.Am inteles de la cineva , ca acest lucru se datoreaza faptului ca putin mai sus se varsa Argesul in Dunare si odata cu acesta toate mizeriile colectate din Bucuresti.As dori sa stiu daca s-a mai intamplat si altcuiva , daca putem face ceva ca sa evitam aceste incidente , daca se intampla si in alte zone(Giurgiu,Borcea etc).


Multumesc anticipat si "FIR INTINS !"


pus acum 12 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

blue99 a scris:

Am inteles de la cineva , ca acest lucru se datoreaza faptului ca putin mai sus se varsa Argesul in Dunare si odata cu acesta toate mizeriile colectate din Bucuresti.


Nu stiu la tine carui fapt se datoreaza,da' la mine (in Dolj) era Dunarea alba de fulgi de  plop, ingreunand pescuitul la maxim. Cand(sau daca) voi recupera aparatul foto o sa pun un filmulet.

Modificat de Drignei (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

blue99 a scris:

As dori sa stiu daca s-a mai intamplat si altcuiva , daca putem face ceva ca sa evitam aceste incidente , daca se intampla si in alte zone(Giurgiu,Borcea etc).
Salut ! Ce-ai patit tu se intampla de cateva ori pe an pe Dunare . Asa cum spune si colegul Drignei , la vremea asta ,, face plopu' scama " . Mai prin vara se ma intampla de cateva ori din cauza unei alge , probabil . Daca acum ,, scama''-i alba , data viitoare o vei gasi de un verde-maroniu inchis . Si asa cum spui , se intepeneste firul in inele .

Cu alte cuvinte ...... fii bine venit pe Dunare !
   


pus acum 12 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
@blue99.De la Oltenita si pina pe la Ciocanesti se pun in tot timpul anului tot felul de "nenorociri"pe fire.Totul se datoreaza "canalizarii" Bucurestiului.Eu pescuiesc frecvenr in aval de canalul Dorobantu( c am 1-1,5 km,pe la casa padurarului).Locurile tin peste.
Noi am poreclit zona:"La Floci"(si este adevarat depunerile ingreuneaza pescuitul).
Cele bune..
ps in zona Spantov,am informatii ca :"face servici"!

Modificat de @didelpro (acum 12 ani)


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 12 ani
   
Abia045
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
Avem poate un caz unic in Europa , avem hergheliile de ,, mustangi " . Cativa handicapati de la putere decid dezinvolt sa-i trimita ...... la abator !

_______________________________________
Chess

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la