FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / CAFENEA - DISCUTII OFF TOPIC / Presedintelui Curtii supreme de Justitie  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Tatanka Iyotake
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8
Cicerone Ionitoiu - Preşedintelui Curţii supreme de Justiţie

Consider rezoluţia netemeinica şi nelegala, un refuz scandalos al parchetului de a cerceta adevarul faptelor incriminate de mine şi vă rog sa o desfiintati, prin sentinta, urmind sa obligati parchetul sa faca cercetari temeinice si legale…

Sīnt īn măsură , ca unul care a strīns atītea probe privind crimele comunismului (făcindu-le publice si depunind suficente şi la dosarul 35/P) şi care a făcut atītea demersuri blocate pentru dreptate, să apreciez că instanţa nu ar mai trebui să returneze dosarul privind genocidul comunist şi acoperirea lui după 1989 la procuratură, ci să-l reţină spre judecare. Nu mai e nevoie de alte cercetări pentru a trage concluziile de rigoare şi a spăla obrazul justiţiei.

Interpretarea tendenţioasă a legii şi sabotarea aplicării ei trebuie să īnceteze.
Detalii AICI :


Către preşedintele Curţii Supreme de Justiţie – Plīngere

Subsemnatul, Ioan Roşca, cercetător interdisciplinar, [], vă solicit să rezolvaţi următoarele patru capete de cerere, pe care le consider patru trepte către dreptate.

I. Dosarul 35/P/2006 - genocidul comunist şi acoperirea lui după 1989
II. Dosarul 75/P/1997- reprimarea acţiunilor īntru īnfăptuirea dreptăţii
III. Constatarea a două decenii de sabotare a luptei mele pentru justiţie
IV. Constatarea legimităţii luptei pentru pedepsirea uzurpatorilor statului
Observaţii finale

Solicit (īn baza art. 278 cpp) desfiinţarea rezoluţiei 9971/4335/II/2010 din 3.12.2010, comunicată mie la 13.12.2010, prin care procurorul Marius Iacob, şeful secţiei de urmărire penală şi criminalistică de pe līngă Parchetul de pe līngă Īnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a răspuns la plīngerea depusă de mine la 10.11.2010 faţă de decizia de NUP dată de procurorul Iuliu Molcuţ la 29.09.2010 şi comunicată mie la 22 oct. 2010, īn dosarul 35/P/2006 (devenit 1304/P/2008)- ordonanţe prin care se lichidează o anchetă tergiversată două decenii privind crimele comunismului.

Cercetarea lor a fost solicitată deseori după 1990 (inclusiv de mine, īn octombrie 1990, īn urma desoperirii de la Dealul Mărului - vezi dosarul 430/P/1990, integrat īn 35/P/2006) şi īnchisă cu NUP-uri abuzive, cum ar fi cel pronunţat la 08.10.1993 de procurorul Aurel Cute īn dosarul 430/P/1990, pe motiv că faptele ar fi fost prescrise īn acel moment. O "soluţie" de care am aflat de-abia īn cadrul cercetării redeschise de mine la 31 iulie 2006, printr-o plīngere īn care aminteam largul evantai de aspecte de drept şi de fapt care reclamă:

a.) Deblocarea cercetarii genocidului comunist şi b.) Pedepsirea celor care au īmpiedicat această cercetare după 1989).

======TEXT INTEGRAL :



Avīnd īn vedere importanţa acestor clarificări pentru analiza dosarelor depuse la (īnchise de) procuratură dar şi pentru orientarea jurisprudenţei īn cauze similare, solicit instanţei să constate (infirme sau confirme) următoarele aserţiuni generale (potenţiale prezumţii):

1. (Regimul comunist a fost criminal şi ilegitim)

1.1 Regimul instalat după 23 august 1944 nu a fost expresia voinţei libere a poporului romān pentru o organizare comunistă ci a reprezentat interesele -nocive- ale unei puteri străine- de ocupaţie.

1.2 Regimul a supus pīnă īn 1989 populaţia: hărţuielii, explotării nemiloase, represiunii genocidare, dezinformării şi degenerării, transformīnd ţara īntr-un lagăr de muncă, exterminare şi alienare

1.3 Instituţiile statului au fost uzurpate de membrii clicii "comuniste". Legislaţia elaborată de slugile lor a fost criminală şi ilegitimă. Justiţia a fost deturnată şi făcută părtaşă


2. (După 1990, trebuiau pedepsite crimele regimului comunist)

2.1 Schimbarea din 1990 s-a făcut īn numele eliberării de sub comunism. Pe această bază a fost judecat Ceauşescu şi apropiaţii săi, cīştigate alegerile, administrată ţara. Oamenii legii, dacă īşi scuză prin conformism vechea activitate, trebuiau să se conformeze şi valorilor anticomuniste care formau baza noului sistem de drept.

2.2 Comunismul a căzut cu legislaţia lui criminală cu tot. S-a creat un gol formal, īn care justiţia de tranziţie trebuia să opereze corector, īn baza dreptului natural şi a formulelor puse la punct īn regimuri de drept - şi nu invocīnd legi care trebuiau condamnate.

2.3 Ansamblul crimelor regimului alcătuieşte un tot unitar indivizibil, īn spaţiu, sens şi timp. Pentru operaţionalitate, faptele pot fi cercetate şi judecate pe tronsoane. Dar segmentarea tratamentului nu īnseamnă că micilor infracţiuni componente li se aplică automat termenele scurte de prescriere. Trebuie ţinut cont şi de de unitatea temporală, de continuitatea fenomenelor. Dacă, după 1989, nu se constată doar tăinuirea crimelor şi favorizarea vinovaţilor ci şi sprijinirea valorificării (acaparării) prăzii acumulată de stat de la victime- este vorba de complicitate, īntr-o infracţiune continuată īmpotriva umanităţii trăitoare īn Romānia.

2.4 In timpul comunismului nu se puteau judeca crimele regimului. Pīnă la 22 decembrie e suspendată prescripţia (conform art 128 c.p)- aşa cum au admis deja public miniştrii justiţiei. Plīngerile pertinente respinse de instanţe constituie temei de īntrerupere a prescripţiei, conform art 123 CP. Dar şi īn cazul NUP-urilor procuraturii, plīngerea făcută de reclamanţi ar fi dus la un act comunicat īnvinuitului sau inculpatului, dacă aceasta ar fi fost pus sub acuzare. Procurorilor complici nu li poate recunoaşte dreptul de a paraliza justiţia pīnă la depăşirea termenilor de prescriere. Iar dacă faptul se consideră consumat, trebuie pedepsiţi cei ce au l-au provocat. In plus, dacă e dovedit blocajul justiţiar, īnseamnă că nici după 1990 penalizarea acestor crime nu a fost posibilă, deci se prelungeşte suspendarea prescrierii.

2.5 Nu există temeiuri respecabile pentru a eluda imprescriptibilitatea genocidului comunist. Statul romān post-comunist nu era obligat democratic la susţinerea omului-călău, dimpotrivă, trebuia să-şi arate noua orientare, īn direcţia respectării drepturilor omului-victimă. Vinovaţii nu pot fi exoneraţi, īn numele "principiului" non-retroactivităţii aplicat dolosiv, pentru că au introdus chiar ei īn legi prevederi favorabile (auto-amnistiante) sau au amīnat semnarea tratatului internaţional privind imprescriptibilitatea- căci s-ar premia astfel juridic infracţiuni īmpotriva justiţiei.

3. (Regimul "de tranziţie" a lucrat īn folosul criminalilor comunişti).

3.1 Au fost stinse cu justificări formale procesele deschise de victime, īnăbuşite anchetele penale- din interese transparente. După ce s-a motivat īnchiderea dosarelor cu prescrierea pănă īn 1989 (coroborată cu respingerea imprescriptibilităţii), s-a afirmat că faptele s-au prescris după 2005, prin absenţa īnvinuirilor, pe care reclamanţii nu le-au putut obţine. In mod sistematic, procurorii au prelungit anchetele pīnă la (pentru) trecerea termenului de prescriptie.

3.2 Nu au fost anulate şi condamnate toate legile vicioase ale sistemului demontat, nici date toate legile necesare corectării situaţiei de drept. Arhivele au fost īncuiate pentru ca strīngerea probelor să fie īngreunată. Nu au fost scoase din poziţii de conducere persoanele care făcuseră lucruri grave sau dovedeau complicitate cu vechii criminali. Nu s-a permis nici măcar cunoaşterea la timp a faptelor lor de către electorat.

3.4 Au fost hăituiţi activiştii pentru reabilitarea justiţiei, cu mijloace extreme īn 1990, siliţi să renunţe la "utopia" civică, să părăsească ţara, să se sinucidă (Nemes, Chesaru, Gravrilescu, etc.) sau să coabiteze cu reţelele care gestionează mafiot putreziciunea post-comunistă.

3.5 A fost dezinformată continuu populaţia prin media aservită şi reţeaua informatorilor conspiraţi, distrusă educaţia, formīndu-se noi generaţii care să tolereze/susţină/amplifice bolile societăţii şi ale legalităţii

3.6 A fost diminuată şi amīnată pīnă la decesul victimelor reparaţia morală şi materială pentru abuzurile justiţiare din timpul comunismului. Este expresiv detestabilă anularea Legii 221/2009 care a creat- tardiv- un cadru reparaţiei, de către Curtea Constituţională (prin decizia 1.358 din 21.10.2010).

In ce priveşte mijloacele de probă pentru această parte generală, voi proceda īn functie de evoluţia procesului, īn speranţa că recursul la luminile, cultura şi conştiinţa judectorului, coroborat cu documentele (publice, difuzate de mine sau depuse la dosar,) va fi suficient. Pe līngă cercetarea arhivelor īncuiate şi periate , s-ar mai putea recurge şi la mărturii interogatorii pertinente, pīnă cīnd tergiversarea nu va ucide toţi supravieţuitorii catastrofei judiciare.

Observaţii finale

Am evitat implicarea altor reclamanţi sau reclamaţi- pentru operaţionalitate. Imi rezerv dreptul de a-i adăuga pe parcursul procesului.

Instanţa ar trebui să asigure (conform obligaţiilor asumate de Romānia şi īncorporate īn Constituţie) dreptul meu la judecare echitabilă, īntr-un proces īn care partea reclamată este sistemul judiciar care stabileşte sarcinile, evaluările, promovările, penalizările şi remuneraţiile judecătorilor. E o provocare/ocazie pentru constituirea/reconstituirea statului de drept. Dacă nu va fi folosită reparator, o voi folosi eu pentru analiza patologiei sociale a societăţii romāneşti, dirijată spre CEDO şi mai ales spre cărţile de istorie a (ne)dreptului.

Ioan Roşca , 22 decembrie 2010

Detalii:


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
hai ca ne era dor de tine!!!
nu ai observat inca in febra postarilor tale ca acesta este un forum pentru discutii legate de pescuit??


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cid
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 56
A revenit! Deci dansul cu lupii, a lasat totusi lupii flamanzi! Cine stie? Poate data viitoare 

_______________________________________
O poveste are atatea variante, cate persoane sunt implicate in ea, plus inca o varianta!

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

adler a scris:

hai ca ne era dor de tine!!!
nu ai observat inca in febra postarilor tale ca acesta este un forum pentru discutii legate de pescuit??


Pai ce, el mai are timp sa aleaga? E ca-n bancul ala cu vanatorul ...

- Si odata se ridica in fata mea stolu' de rate! Dusei pusca la ochi si Pac! Pac!Pac! Douazeci de rate am impuscat!
- Da' matale nu mai incarcai?
- Pai ce, mai era timp de incarcat? 


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203
AAAAAAOOOLEO000000000000000000000000000000000
cind o vedea pictoru iar face ca trenu
Hai pictore ca a venit prietenul nostru ,HAI CA NE CHEAMA LA REVOLUTIE
       

Modificat de ionpescaru (acum 13 ani)


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
fatdaddy
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 748
Omul a postat la "OFF-TOPIC". Nu stiu cine e , dar e treaba lui, are voie.


PS Bineinteles ca mistocareala OFF-TOPIC aici este cu siguranta ON-TOPIC, asa ca spor...


_______________________________________
azi maine si defibrilatoarele o sa functioneze cu fisa, sau bancnote


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254

fatdaddy a scris:

Omul a postat la "OFF-TOPIC". Nu stiu cine e

    cum ??este bizonul obosit  
din pacate nu vrea sa converseze cu noi =D  =D
arunca cate o nasulie si dispare !!  

Modificat de adler (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

ionpescaru a scris:

AAAAAAOOOLEOOOOOOOOOOOOOO
cind o vedea pictoru iar face ca trenu


Lasa-l, nene! De ce sa fac?

YOTAKEEEEEEEEE ........ NOROC, BUNA ZIUA, alea-alea!!!
Mai neica, de ce nu-ti iei tu o lanseta si nu te duci fro doua zile la peste? Ia sa vezi tu ce bine e !
Uite, daca vrei, te iau io la mine-n masina. Da' pui in pahare, ca asa fac bibanii.

Si ..... zii: ce-i cu nebuneala din postrea ta? E pe bune, sau e harneala?


pus acum 13 ani
   
Tatanka Iyotake
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8

Modigliani a scris:


ionpescaru a scris:

AAAAAAOOOLEOOOOOOOOOOOOOO
cind o vedea pictoru iar face ca trenu


Lasa-l, nene! De ce sa fac?

YOTAKEEEEEEEEE ........ NOROC, BUNA ZIUA, alea-alea!!!
Mai neica, de ce nu-ti iei tu o lanseta si nu te duci fro doua zile la peste? Ia sa vezi tu ce bine e !
Uite, daca vrei, te iau io la mine-n masina. Da' pui in pahare, ca asa fac bibanii.

Si ..... zii: ce-i cu nebuneala din postrea ta? E pe bune, sau e harneala?


Noroc!

Nu pescuiesc decit la ''HARPON''!
Multumesc de invitatie, poate altadata....
Mesajul este autentic

Va salut pe toti pescarii ''HOINARI''


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254

Tatanka Iyotake a scris:


Mesajul este autentic............
Subsemnatul, Ioan Roşca, cercetător interdisciplinar,

coane, si cam ce cercetezi matale  
nu ne luminezi si pe noi,daca tot te-ai hotarat se ne mai si raspunzi  

Modificat de adler (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cid
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 56
Poate e un adversar al comunistilor si atunci cred ca merita sa-l incurajam, desii nu-i asta locul in care poate sa-i atace, sau poate ca o fi nenea boc si ne incearca sa vada cum reactionam. P.S. am scris boc cu litera mica intentionat!

_______________________________________
O poveste are atatea variante, cate persoane sunt implicate in ea, plus inca o varianta!

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Tatanka Iyotake a scris:


Nu pescuiesc decit la ''HARPON''!


Cunosc stilul! E ceva in genul asta, nu?




pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Tatanka Iyotake a scris:

Nu pescuiesc decit la ''HARPON''!:

Asa nene ! Pescuit sa fie !!! Asta cu harponu' chiar ca n-o aveam pe forum . Facem sectiunea si te punem moderator pe ea . Mai invatam si noi una-alta. Ca stii care-i treaba ? Din harponeala asta se leaga multe . Extrapolam :

Pescuit la sulita,
Pescuit la BCA
Pescuit la 7,62
Pescuit la kampestan , etc .

Noi suntem deschisi la orice-i nou , sa stii ! Mai ales ca ne-am cam plafonat cu stilurile aste perimate ale noastre .


Tatanka Iyotake a scris:

Va salut pe toti pescarii ''HOINARI''


In sfarsit ! Aleluia !!!         Hai , sa fii bine venit ! Da-i inainte cu d-ale tale , ca prea rau nu faci . Bine ca-i iarna si ne plictisim .


pus acum 13 ani
   
cezar.ch
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 21
Dom'le, aici sunt doua probleme separate.

1. Treaba cu condamnarea comunismului, este o mare vrajeala ! Nu spun ca nu ar fi morala, dar utila ar fi fost acum 20 de ani. Comunismul, dar mai ales cei care au comis abuzuri, chiar crime, meritau o judecata, cu legea in mana !
Apoi, mai meritau si o indepartare de pe scena, macar pentru 20 de ani.
Acum este tarziu, faptasii ori sunt niste mosnegi, ori nu mai sunt; la putere sunt fii lor, pe care nu poti sa-i acuzi pentru faptele parintilor/bunicilor. Iar ei, numai comunisti nu mai sunt! pot fi numiti doar profitori ai tranzitiei.

2. Pescuitul cu harponul ma intereseaza in cel mai inalt grad ! Astept cu nerabdare detalii, informatii, sfaturi ! M-as orienta indeosebi catre harponarea braconierilor !


pus acum 13 ani
   
fatdaddy
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 748

cezar.ch a scris:


1. Treaba cu condamnarea comunismului,utila ar fi fost acum 20 de ani. Comunismul, dar mai ales cei care au comis abuzuri, chiar crime, meritau o judecata, cu legea in mana !
2. Pescuitul cu harponul ma intereseaza in cel mai inalt grad ! Astept cu nerabdare detalii, informatii, sfaturi ! M-as orienta indeosebi catre harponarea braconierilor !



Cezar, din pacate, referitor la punctul unu,in ziua de azi, pustii habar nu au despre ce este vorba in propozitie!
Referitor la punctul 2, cred ca mai recomandata ar fii o arbaleta. Mai fina, usoara, mult mai precisa si mai ales mai discreta !


_______________________________________
azi maine si defibrilatoarele o sa functioneze cu fisa, sau bancnote


pus acum 13 ani
   
cezar.ch
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 21

fatdaddy a scris:


cezar.ch a scris:


1. Treaba cu condamnarea comunismului,utila ar fi fost acum 20 de ani. Comunismul, dar mai ales cei care au comis abuzuri, chiar crime, meritau o judecata, cu legea in mana !
2. Pescuitul cu harponul ma intereseaza in cel mai inalt grad ! Astept cu nerabdare detalii, informatii, sfaturi ! M-as orienta indeosebi catre harponarea braconierilor !



Cezar, din pacate, referitor la punctul unu,in ziua de azi, pustii habar nu au despre ce este vorba in propozitie!
Referitor la punctul 2, cred ca mai recomandata ar fii o arbaleta. Mai fina, usoara, mult mai precisa si mai ales mai discreta !


Asa este, tinerii sub 25 de ani nu au cum sa stie.
Dar, nici actiunile astea de "opereta", gen Raportul Tismaneanu, sau legea (schioapa) a lustratiei, nu i-ar ajuta sa afle!
       

Dar, cu punctul 2 sunt de acord, mai ales ca am experimentat, cu multi ani in urma, pescuitul subacvatic. In adolescenta, aveam labe, vizor, tub si arbaleta, am "sagetat" cativa calcani si labani, dar...nu prea s-a prins de mine.


pus acum 13 ani
   
Cid
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 56
Cezar, sa stii ca inca mai sunt comunisti in putere si la putere. Din pacate nu toti au murit si daca sunt batrani, asta nu-i scuteste de dat socoteala, iar despre urmasii lor, trebuia sa le fie interzis accesul in politica, in armata, politie si justitie, asa cum si comunistii au interzis urmasiilor celor pe care ii numeau ,,dusmanii poporului''. Iar despre pescuitul cu harponul sau cu arbaleta, am vazut la americani, o partida de ,,pescuit'' cu arcul si chiar era interesanta =D.

_______________________________________
O poveste are atatea variante, cate persoane sunt implicate in ea, plus inca o varianta!

pus acum 13 ani
   
cezar.ch
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 21

Cid a scris:

Cezar, sa stii ca inca mai sunt comunisti in putere si la putere. Din pacate nu toti au murit si daca sunt batrani, asta nu-i scuteste de dat socoteala, iar despre urmasii lor, trebuia sa le fie interzis accesul in politica, in armata, politie si justitie, asa cum si comunistii au interzis urmasiilor celor pe care ii numeau ,,dusmanii poporului''. Iar despre pescuitul cu harponul sau cu arbaleta, am vazut la americani, o partida de ,,pescuit'' cu arcul si chiar era interesanta =D.


El Cid,

Mai sunt comunisti si securisti in functii de putere, dar acum este greu sa fie anihilati. Asta trebuia facut in 1990-91, cand nu acumulasera putere economica.
Iar urmasii lor nu ar mai fi ajuns in prim plan, sau ar fi ajuns dupa o concurenta adevarata cu restul romanilor.

     

Legile democratice, din pacate, pot fi invocate si de cei care au negat democratia si au practicat dictatura.
Imi aduc aminte, acum vreo 15 ani cum un celebru "tortionar comunist" invoca in favoarea sa...drepturile omului.


pus acum 13 ani
   
Tatanka Iyotake
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8

cezar.ch a scris:


Cid a scris:

Cezar, sa stii ca inca mai sunt comunisti in putere si la putere. Din pacate nu toti au murit si daca sunt batrani, asta nu-i scuteste de dat socoteala, iar despre urmasii lor, trebuia sa le fie interzis accesul in politica, in armata, politie si justitie, asa cum si comunistii au interzis urmasiilor celor pe care ii numeau ,,dusmanii poporului''. Iar despre pescuitul cu harponul sau cu arbaleta, am vazut la americani, o partida de ,,pescuit'' cu arcul si chiar era interesanta =D.


El Cid,

Mai sunt comunisti si securisti in functii de putere, dar acum este greu sa fie anihilati. Asta trebuia facut in 1990-91, cand nu acumulasera putere economica.
Iar urmasii lor nu ar mai fi ajuns in prim plan, sau ar fi ajuns dupa o concurenta adevarata cu restul romanilor.

     

Legile democratice, din pacate, pot fi invocate si de cei care au negat democratia si au practicat dictatura.
Imi aduc aminte, acum vreo 15 ani cum un celebru "tortionar comunist" invoca in favoarea sa...drepturile omului.


Clasa politica postdecembrista, metamorfozata din fosta nomenclatura comunista, securisti, speculanti, escroci, demagogi, oportunisti, etc., isi reformeaza structurile in circuit inchis, promovind pe linie succesorala, odraslele.

Structurile politico-economice coagulate dupa decembrie 1989 s-au desfasurat conform unui plan de organizare in adincime, complex, ocupind spatial politic, economic, financiar, prin trei mari ramificatii: FSN1(PD-L, ex : PD), FSN 2(ex: FDSN, PDSR, PSD) si FSN-3 (falsul istoric PNL).

Fiecare din aceste ramuri economico-politice (gasti mafiote) au aspirat anumite formatiuni, si au generat ministructuri satelite, politice( PRM, PC, UDMR, PNG, PNTCD, PIN, UNPR, etc), civice(ONG-uri, Sindicate, etc), ecomomico-financiare (Institutii capuse, Trusturi , Agentii, Fonduri, etc), prin care sa creeze diversiuni, manipulari, deruta, cu un singur obiectiv major, pastrarea controlului, spolierea tarii, mentinerea poporului in ignoranta si sclavie.


Tinind cont de aspectele de fond ale ultimilor evolutii pe scena sociala, politica, economica-financiara romaneasca, pot fi evidentiate anumite desfasurari in mai multe forme dimensionale ce interactioneaza asupra formelor primare ale sistemului actual, cu o singura constanta majora, controlul statului.

Actiunile/spectacolele mediatice livrate de conglomeratul politico-economic prin structurile vizibile(‘’partide si politicieni’’) desfasurate in ultimii ani, fac parte dintr-un scenariu complex, regizorii si actorii isi dau toata silinta sa captureze atentia opiniei publice (sa fie crezuti pe cuvint, aprobati sau dezaprobati.

Pe fondul acestor diversiuni/manipulari, sa lucrat intens la absorbtia unor fonduri de consum in circuit inchis : imprumuturile de la FMI si Banca Centrala Europeana, artizanul/intermediarul direct, unul din pivotii sistemului, BNR-ul, este beneficiar si protectorul actualului sistem mafiot.

Numai cine nu vrea, nu poate!
Discurs:


Video-1:


Video-2:


Video-3:
Video-4:


pus acum 13 ani
   
Cid
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 56
Mai, omul le spune bine, dar eu ,,bantui'' pe cateva forumuri si peste tot vad oameni care plagiaza diverse chestii politice postate pe net. Nu asta e solutia ptr. iesire din ,,mocirla'' in care ne aflam. Toti stim la ce nivel de hotie si ,,prostitutie'' politica se afla clasa politica din Romania si plagierea diferitelor postari pe net, nu ne ajuta sa scapam de ei. Veniti cu solutii si idei, creati o retea de sustinatori ai acestor solutii si idei si faceti cunoscut acest lucru forurilor europene si massmediei europene. Nu cred ca daca zece milioane de romani fac front comun si denunta clasa politica romaneasca, la forurile europene, acest fapt nu va trece neobservat si neluat in discutie in Parlamentul European. Sustin ideea unei revolutii, dar o revolutie de ,,catifea'', o revolutie facuta cu cap si fara jertfe umane. De asemenea sustin ca numai repunere in drepturi a monarhiei, ne poate salva in momentul de fata. De fapt monarhia nu a fost abolita in Romania, deoarece semnarea unui act, sub amenintare, face ca acel act sa fie nul. Scuze daca am luat-o razna, dar m-am saturat de chestia cu plagiatul de pe net. Cine vrea sa faca ceva, sa vina cu idei personale, sa le puna in practica si cel mai important, sa le promoveze acolo unde le este locul, nu pe un forum unde oamenii se aduna in jurul unei pasiuni care-i face sa mai uite de problemele cotidiene. Cine cauta politica, gaseste pe forumurile specializate, cine cauta pescari, gaseste pe forumul Pescar Hoinar prin Romania.

_______________________________________
O poveste are atatea variante, cate persoane sunt implicate in ea, plus inca o varianta!

pus acum 13 ani
   
cezar.ch
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 21

Cid a scris:

Mai, omul le spune bine, dar eu ,,bantui'' pe cateva forumuri si peste tot vad oameni care plagiaza diverse chestii politice postate pe net. Nu asta e solutia ptr. iesire din ,,mocirla'' in care ne aflam. Toti stim la ce nivel de hotie si ,,prostitutie'' politica se afla clasa politica din Romania si plagierea diferitelor postari pe net, nu ne ajuta sa scapam de ei. Veniti cu solutii si idei, creati o retea de sustinatori ai acestor solutii si idei si faceti cunoscut acest lucru forurilor europene si massmediei europene. Nu cred ca daca zece milioane de romani fac front comun si denunta clasa politica romaneasca, la forurile europene, acest fapt nu va trece neobservat si neluat in discutie in Parlamentul European. Sustin ideea unei revolutii, dar o revolutie de ,,catifea'', o revolutie facuta cu cap si fara jertfe umane. De asemenea sustin ca numai repunere in drepturi a monarhiei, ne poate salva in momentul de fata. De fapt monarhia nu a fost abolita in Romania, deoarece semnarea unui act, sub amenintare, face ca acel act sa fie nul. Scuze daca am luat-o razna, dar m-am saturat de chestia cu plagiatul de pe net. Cine vrea sa faca ceva, sa vina cu idei personale, sa le puna in practica si cel mai important, sa le promoveze acolo unde le este locul, nu pe un forum unde oamenii se aduna in jurul unei pasiuni care-i face sa mai uite de problemele cotidiene. Cine cauta politica, gaseste pe forumurile specializate, cine cauta pescari, gaseste pe forumul Pescar Hoinar prin Romania.


Dar regimul comunist-totalitar a avut si o parte buna: prindeam peste la o iesire la Dunare cam cat prind acum tot anul.    


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

Tatanka Iyotake a scris:


cezar.ch a scris:


Cid a scris:

Cezar, sa stii ca inca mai sunt comunisti in putere si la putere. Din pacate nu toti au murit si daca sunt batrani, asta nu-i scuteste de dat socoteala, iar despre urmasii lor, trebuia sa le fie interzis accesul in politica, in armata, politie si justitie, asa cum si comunistii au interzis urmasiilor celor pe care ii numeau ,,dusmanii poporului''. Iar despre pescuitul cu harponul sau cu arbaleta, am vazut la americani, o partida de ,,pescuit'' cu arcul si chiar era interesanta =D.


El Cid,

Mai sunt comunisti si securisti in functii de putere, dar acum este greu sa fie anihilati. Asta trebuia facut in 1990-91, cand nu acumulasera putere economica.
Iar urmasii lor nu ar mai fi ajuns in prim plan, sau ar fi ajuns dupa o concurenta adevarata cu restul romanilor.

     

Legile democratice, din pacate, pot fi invocate si de cei care au negat democratia si au practicat dictatura.
Imi aduc aminte, acum vreo 15 ani cum un celebru "tortionar comunist" invoca in favoarea sa...drepturile omului.


Clasa politica postdecembrista, metamorfozata din fosta nomenclatura comunista, securisti, speculanti, escroci, demagogi, oportunisti, etc., isi reformeaza structurile in circuit inchis, promovind pe linie succesorala, odraslele.

Structurile politico-economice coagulate dupa decembrie 1989 s-au desfasurat conform unui plan de organizare in adincime, complex, ocupind spatial politic, economic, financiar, prin trei mari ramificatii: FSN1(PD-L, ex : PD), FSN 2(ex: FDSN, PDSR, PSD) si FSN-3 (falsul istoric PNL).

Fiecare din aceste ramuri economico-politice (gasti mafiote) au aspirat anumite formatiuni, si au generat ministructuri satelite, politice( PRM, PC, UDMR, PNG, PNTCD, PIN, UNPR, etc), civice(ONG-uri, Sindicate, etc), ecomomico-financiare (Institutii capuse, Trusturi , Agentii, Fonduri, etc), prin care sa creeze diversiuni, manipulari, deruta, cu un singur obiectiv major, pastrarea controlului, spolierea tarii, mentinerea poporului in ignoranta si sclavie.


Tinind cont de aspectele de fond ale ultimilor evolutii pe scena sociala, politica, economica-financiara romaneasca, pot fi evidentiate anumite desfasurari in mai multe forme dimensionale ce interactioneaza asupra formelor primare ale sistemului actual, cu o singura constanta majora, controlul statului.

Actiunile/spectacolele mediatice livrate de conglomeratul politico-economic prin structurile vizibile(‘’partide si politicieni’’) desfasurate in ultimii ani, fac parte dintr-un scenariu complex, regizorii si actorii isi dau toata silinta sa captureze atentia opiniei publice (sa fie crezuti pe cuvint, aprobati sau dezaprobati.

Pe fondul acestor diversiuni/manipulari, sa lucrat intens la absorbtia unor fonduri de consum in circuit inchis : imprumuturile de la FMI si Banca Centrala Europeana, artizanul/intermediarul direct, unul din pivotii sistemului, BNR-ul, este beneficiar si protectorul actualului sistem mafiot.

Numai cine nu vrea, nu poate!
Discurs:


Video-1:


Video-2:


Video-3:
Video-4:


...................................................................................................................

Bre ,tot ce ai scris mai sus e perfect adevarat,asa ceva am scris si eu anul trecut pe un alt forum de pescuit ,DAR E DEGEABA  CIINI LATRA URSU MERGE,JOCURILE SINT INCHEIATE IN FAVOAREA (ghici a cui ? ) sintem condamnati ,sa devenim piata de desfacere a  alora din UE (si urmam  graficul legislativ impus de UE pentru a ne pune pe butuci complet ) de fapt , faptele sint consumate ,nu se mai poate schimba nimic . Situatia indatorari la FMI creaza niste tragedi care depasesc imaginatia multor oameni. Cresterea pretului carburantului ,al doilea factor care ne va tremina ,de la 6 ron/litru in sus ,intra in blocaj 80% din tara asta.la 7 ron/litru ,poti sa treci la tractiune animala si te intorci inapoi cu 200 de ani.

Postarea de pe alt site mai jos:
.............................................................

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
de catre Paun Ion » 10 Mai 2010, 22:13

dunareanu scrie:
bai nene,care lucrati la stat si l-ati votat pe chior si pe bocciu,sa nu v-aud ca va plangeti,asa ca ciocu mic si joc de glezne,auzi tu ineptie,le taie salariile profesorilor si medicilor,mai inchid si din scoli  ca deh,halesc bani,dar celor din companiile de stat si din administratie,unde e puroiul de fapt,n-au ce le face,cica o sa le dea impozit de solidaritate,bai nene,astia sant mai ceva decat cosa nostra italiana,sa fie de capul lor de haimanale!
......................................Raspuns lui dunareanu

Mai fratilor Romania nu m-ai este ,ce era pe timpul lui Ceausescu,(adica o tara care avea un pic de industrie corelata si cu o piata de desfacere si ajutata si de o agricultura ,asa cum era ea,dar era) Romania este acum o piata de desfacere ,pentru marile corporati,industria care e ,90% este de fapt a investitorilor straini si agricultura sa dus dracu si ea.Parerea mea :noi nu o sa avem de unde sa dam imprumutul catre FMI ,(imprumut luat pentru a sustine cursul euro ,spun ei si pentru a revigora economia,),O econmie are un principiu simplu pentru a exista ,acela e urmatorul:trebuie sa produci ceva la care vei avea client ,pentru a recupera investitia si a face si ceva profit .Dar guvernul asta care a luat imprumut ,ce a facut cu o parte din suma primita :el continua sa sustina financiar investiti directionate catre firmele clientelei politice in modernizari urbane ,trotuare ,scoli .(la prima vedere pare un lucru bun) dar astia sint bani blocati ,care nu se mai intorc inapoi ,nici ca suma investita nici ca profit,si jalea mare e ca bani astia nici nu sint ai nostri de fapt ,,astia sint bani imprumutati .Deci ce a rezultat din o parte a infuziei de bani veniti de la FMI ? : simularea artificiala a unei economi care vezi doamne se misca ,,,are profit,,,.De fapt, gindit pur economic, un fiasco total pentru o economie reala ,,,nu exista profitul,,, decit daca maresti taxele ,pentru a sugruma populatia ,pentru un imprumut gestionat prost.Dar ai intrebat populatia ,daca e de acord ?cu aceasta inrobire? Sint situati cind omul prefera sa manince o ceapa cu piine ,decit sa plateasca gerselile facute de altul.Greseli spus in paranteza,,,, pentru ca de fapt ,,bani s-au invirtit intr-un cerc de afaceristi (clienti ,prieteni,cunostintele,amici, ai GUVERNANTILOR , care au beneficiat de licitati preferentiale ,pentru a imparti profitul in familie.Dar nu asta e marea problema ,,cu toate ca e foarte deranjanta si asta ,,cind vezi ca uni cistiga un ban pe care il va plati toata tara .Problema cea mai dureroasa e ca la nivel de tara ,cu bani imprumutati nu se fac afaceri care nu aduc bani inapoi investiti si ceva minim profit,,PENTRU CA BANI ASTIA TREBUIESC RESTITUITI…..Uni spun ca ne meritam soarta,,,ca noi votam de fiecare data acesti excroci.La capitolul asta ,e un amendament :pai populatia acestei tari in proportie de 70% o cumperi cu 1 kg de zahar si un llitru de ulei, pentru un vot (oameni extreme de inculti) pentru a face tu ca guvernant apoi ce vrei.( 90% din clasa politica sint si ei la rindul lor ,niste excroci ) astia sint ,,PE CINE SA ALEGEM DATA VIITOARE?
Fizic nu prea ai cum sa iesi din cercul asta vicios.Spunea cineva ca avem teren arabil necultivat ,sume impresionante de hectare. Industria noastra autohtona e dusa, Era o sansa cu agricultura ,Ceausescu a rambursat multi bani imprumutati vinzind cereale,dar probabil ca guvernanti astia vor sa le dam pamintul la astia de ne-au imprumutat in contul banilor.(vezi propunerea nustiu carui creditor care a cerut Greciei o insula ca garantie contra unei sume imprumutate,acum citeva luni.Da, se poate ajunge si aici ,din partea guvernantilor nu exista jena,iar din partea celor 70% de inculti din populatia tari,probabil va fi o stare de neputinta ,neintelegere,nedumerire, dar nici decum o constientizare a faptului ca ,,din curtea fara ciini fura cine poate,,, si ca incultura si prostia costa cind te duci la vot (in cazul nostru ,probabil ii va costa si pe viitori nepoti nenascuti)
  .....................................................................
Deci asta scriam eu anul trecut in mai, (parerea mea ,despre viitorul acestei tari ? E PA ( ADICA TERMINATA )  (ADICA CIAU SI LA GARA ) si inca nu am ajuns la fundul gropi ,,,si cind vom ajunge la fundul ei ?,,, nu se stie citi ani vom merge pe fundul ei ?,,, si daca vreodata vor fi semne de relansare ,economica ? ,,,nu se stie citi ani trebuiesc ,sa ajungem cum eram anul trecut ? ,,,,ca acum 2,3,4   ani  ?   nu vom mai ajunge niciodata (pentru ca acum 2,3,4 ani nu economia era locomotiva ,,CI BANCILE ,,,CREDITUL BANCAR

EEE,,e lunga si dureroasa agonia ce va urma (pentru uni) (din pacate ,acei uni reprezinta majoritatea populatiei )


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
Cid
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 56
Daca cei care sunt afectati de sistemul actual ( adica majoritatea populatiei) nu se trezesc cat mai rapid din manele, telenovele si barfe televizate, atunci tara asta se va prabusii rapid si definitiv si vom fi la nivel de tara africana bananiera. Economia unei tari nu poate sa mearga bine atata timp cat nu exista o clasa de mijloc numeroasa, formata din muncitori, mici inteprinzatori si intelectuali, clasa care sa aiba venituri bune si stabile.

_______________________________________
O poveste are atatea variante, cate persoane sunt implicate in ea, plus inca o varianta!

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

ionpescaru a scris:

parerea mea ,despre viitorul acestei tari ? E PA ( ADICA TERMINATA )  (ADICA CIAU SI LA GARA ) si inca nu am ajuns la fundul gropi ,,,si cind vom ajunge la fundul ei ?,,, nu se stie citi ani vom merge pe fundul ei


   Nea Ioane , ai ..... si n-ai dreptate . Atat Romania cat si alta tara in situatia ei sau chiar mai grava a reusit mereu sa ,,supravietuiasca" .

   Cu Ceausescu aveam niste norme de existenta , am aspirat naivi la altele , chiar poate le-am atins cu varful degetelor iar acum privim stupefiati cum ramanem si fara astea .
   Daca acest popor a excelat in ceva , ei bine , a excelat in maleabilitate si adaptabilitate . Mereu . Intradevar asistam la ,, vidarea " resurselor acestei tari insa cu siguranta se vor ,, inventa " solutii de tranzitare a acestei perioade .

   Urmand spusele din textele de mai sus se cheama ca vom asista la o inmormantare si-un priveghi al acestei tari . Dar de fapt ..... tara nu exista !!! Ea este definita de catre populatie , nu neaparat de granite . Ori populatia cu siguranta va gasi solutii , macar la nivel individual , de traversare a acestor vremuri . Nu neaparat solutii ortodoxe ! Nu ! Si asta se numeste supravietuire . Cum-necum , taras-grapis .

  In fata acestor solutii adoptate chiar din disperare statul , guvernul , va trebui sa se adapteze la randul lui si , indiferent de abuzurile la care suntem supusi , va trebui ,, s-o lase mai moale " . Nefacand asta risca sa ajunga cutitul la os . Ori , categoric , niciunui guvern nu convine o atare situatie .

  Oricat de pesimist as fi , oricat de sumbre scenarii se arata la orizontul acestui popor , se vor gasi sau inventa modalitati de ,, alunecare " pe situatie . Bune sau rele , crude sau soft , blande sau fortate . Urmeaza sa aflam , sa vedem , sa le traim . Cert este ca de trait le vom trai . Insa pana una-alta sa multumim Cerului ca ne tine departe de razboaie sau cataclisme .

  Tatanka al nostru este un idealist postand ,, nenorocirile " astea pe unde-l duce mouse-ul . Crede ca va reusi sa trezeasca constiinta Romanului . Imi pare rau c-o spun , ce face el aici se cheama ,, munca patriotica " . Inclusiv in cazul nostru , in acest topic . Nemergand la peste , neavand ce scrie pe vreme de iarna , belim ochii aici si ne dam cu parerea .


Modigliani a scris:

Daca acest popor a excelat in ceva , ei bine , a excelat in maleabilitate si adaptabilitate ........


...... Iar daca a avut vreodata o lacuna , acea lacuna este lipsa de mobilizare si de verticalitate in forta .

.......................................................


Cezar a scris:

regimul comunist-totalitar a avut si o parte buna: prindeam peste la o iesire la Dunare cam cat prind acum tot anul.


  Nimic mai adevarat !

.......................................................

  Tatanka , frate intru suferinta , o pluta , o varga , o momeala , ..... un harpon , ceva , ..... nu bagi si tu ??? Nu de alta , dar sa se justifice ( macar de complezenta ) gazduirea postarilor tale pe acest forum . ( nu te supara , am si io o idee fixa!   )


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

Cid a scris:

Daca cei care sunt afectati de sistemul actual ( adica majoritatea populatiei) nu se trezesc cat mai rapid din manele, telenovele si barfe televizate, atunci tara asta se va prabusii rapid si definitiv si vom fi la nivel de tara africana bananiera. Economia unei tari nu poate sa mearga bine atata timp cat nu exista o clasa de mijloc numeroasa, formata din muncitori, mici inteprinzatori si intelectuali, clasa care sa aiba venituri bune si stabile.

..................................................................................
Corect


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203
Nea Ioane , ai ..... si n-ai dreptate . Atat Romania cat si alta tara in situatia ei sau chiar mai grava a reusit mereu sa ,,supravietuiasca" .
......................................................................

  Noi astia de la tara  supravietuim  ai dreptate  cu stir,cu loboda,cu mere padurete, (dar cind or cobori aia din bloc ,ca aia nu au ce minca ,ca betonul nu se poate minca ,AJUNGEM DA NE OMORIM UNI PE ALTI .

Ziceai ceva de razboaie ?  (sau poate companiile petroliere isi menajeaza tarile care le protejeaza spatele ?)
Intrebare :  de ce ( ACUM ) la 100$/ barilul de petrol avem carburantul la 5 ron ? (cel mai scump prźt la pompa )
Intrebare :   de ce in iunie 2008 cind barilul costa 148$  pretul era de cam tot 5 ron/litru  (dar pretul barilului  era mai mare atunci cu aproape 50 %)
Eu nu am un raspuns  momentan  la situatia asta , doar banuieli .


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
Tatanka Iyotake
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8

Modigliani a scris:


ionpescaru a scris:

parerea mea ,despre viitorul acestei tari ? E PA ( ADICA TERMINATA )  (ADICA CIAU SI LA GARA ) si inca nu am ajuns la fundul gropi ,,,si cind vom ajunge la fundul ei ?,,, nu se stie citi ani vom merge pe fundul ei


   Nea Ioane , ai ..... si n-ai dreptate . Atat Romania cat si alta tara in situatia ei sau chiar mai grava a reusit mereu sa ,,supravietuiasca" .

    Imi pare rau c-o spun , ce face el aici se cheama ,, munca patriotica " . Inclusiv in cazul nostru , in acest topic . Nemergand la peste , neavand ce scrie pe vreme de iarna , belim ochii aici si ne dam cu parerea .


Modigliani a scris:

Daca acest popor a excelat in ceva , ei bine , a excelat in maleabilitate si adaptabilitate ........


...... Iar daca a avut vreodata o lacuna , acea lacuna este lipsa de mobilizare si de verticalitate in forta .

.......................................................


Cezar a scris:

regimul comunist-totalitar a avut si o parte buna: prindeam peste la o iesire la Dunare cam cat prind acum tot anul.


  Nimic mai adevarat !

.......................................................

  Tatanka , frate intru suferinta , o pluta , o varga , o momeala , ..... un harpon , ceva , ..... nu bagi si tu ??? Nu de alta , dar sa se justifice ( macar de complezenta ) gazduirea postarilor tale pe acest forum . ( nu te supara , am si io o idee fixa!   )


Voi explica tehnicile de pescuit la BANC:
a) cu AGM-84 Harpoon:
b) la Torpila, in imersiune:

intr-un subiect aparte, pentru a evita interpretarile arbitrare.......

.......................................................

Structurile sistemice(fond/forme) 

01) Sistemul perenizat (reasezat ciclic) se indreapta implacabil spre o perioada critica, ce-i poate fi fatala, cu conditia ca o miscare sociala novatoare(antisistem), sa-i administreze lovitura de gratie?!

02)Sistemul actual vazut in prisma formelor ''cameleonice'', este constituit din retele de influenta antagonice, ''metamorfozate/emanate'' din cele trei componente majore: nomenclatura, securitatea, informatori, operatiunile de reasezare au fost coordonate (conspiratorii/consiliul de analiza - planificare, au adoptat noi metode de control/influenta/aservire, decentralizand activitatile in ''grupuri specifice'' ), organizindu-le ''indirect'' , intr-un sistem paralel cu aceiasi resursa umana (''partide'', ''ONG-uri'', ''agentii'', ''institutii''), pentru a  controla sistemul/stat.

Regenerarea resursei umane se face cu ''lupii tineri'', in urma unei selectii complexe, institutiile de profil formeaza/recruteaza ''fideli'', estimarea masei ''structurilor-sistemice'' se ridica la aprox. 300 000 de persoane, in paliere sociale distincte (99,99% din membrii acestei ''confrerii'' nu cunosc arhitectura ''piramidala '' a sistemului, dar fanatismul cu care apara sistemul/stup, indica faptul ca nu doresc in nici un mod sa-si piarda privilegiile, puterea, influenta, etc.

Nota: Cele 100 000 de dosare ale securitatii privind agentii de rang inalt, creatorii/controlorii/indicatorii/ofiterii in ''imersiune'', sunt pastrate cu strasnicie in institutii specializate (poate la BNR), accesul la o mica parte ar permite reconstituirea organigramei retelelor ''primare'', sunt peste 100 de ofiteri acoperiti ai fostei '' securitati'', aflati si astazi in ''imersiune''(generalii nevazuti), cu misiuni trasate pe termen lung(compromiterea/contaminarea, unor organizari antisistem).

Piramida sistemului/puterilor/influentelor, este stratificata in paturi distincte, fapt ce permite mentinerea controlului ''structurii primare'' asupra sistemului-stat, creind antagonisme, diviziune, utilizand principiul ''echilibrului precar'', structura este sustinuta/asezata pe patru ''piloni'' principali, pe ''masa'' populatiei (sclavilor).

02a) Pilonul MAN (structurile armatei asezate in paliere distincte), cel mai stabil pilon, cu o compozitie compacta, asezat pe o structura ''geologica'' a masei sigura, resursa umana extrasa raspunde criteriilor de: docilitate!

02b) Pilonul MI-MJ (SRI, JUSTITIE, DGPI, SPP, servicii secrete, diplomatie, politie, jandarmerie, DNA, etc ), stabil, paznicii sistemului/tamponul/intermediarii, resursa umana este fidela structurilor.

02c) Pilonul POLITIC (10 000 de marionete), raspund criteriilor de: oportunisti, demagogi, vanitosi, escroci, hoti, etc., o proportie semificativa provenind din informatorii securitatii!

02d) Pilonul CRIMA ORGANIZATA/INTERLOPI (300 de clanuri ierarhizate controlind fiecare aprox 100 de grupuri, per total 30 000 de interlopi), ansamblu ce mentine ''masa'' in teroare, instrumentul de control al pilonului 02b)MI-MJ

03) Mass-media constituie un instrument controlat direct de catre ''structura  primara'', cu care macina aspiratiile masei, efectele sunt nocive si asupra unor parti ale ''pilonilor''.

04) Care ar fi ''calcaiul lui AHILE'', al sistemului neocomunist?

CITAT:

Centrul de decizie al Securităţii nu este cel vizibil, pe care-l revelează organigramele diverselor ei structuri, ci unul ascuns, situat īn departamentul cel mai apropiat de Kremlin al conducerii PCR. Comandamentul efectiv al aparatului de teroare şi diversiune a aparţinut secţiei ideologice a CC al PCR unde se planifica "construirea comunismului" - adică desfiinţarea Romāniei -, īn care, după declaraţiile unui membru al acestui organism, nu a pătruns pānă la mijlocul anilor optezeci niciun etnic romān . Īn acest cerc secret, format din comisari sovietici cu nume conspirative, direct numiţi de Moscova, au fost concepute şi elaborate scenariile şi strategia de lichidare a naţiunii romāne, şi s-au pus la punct acţiunile care trebuiau să ducă la contopirea Romāniei īn imperiul marxist universal şi a romānilor īn magma apatridă a popoarelor care aveau să-l populeze.


CITAT:
Se detaşează prin influenţă o castă aparte: ofiţerii de spionaj - disciplina de elită a culegerii de informaţii. Sau „pionii Marelui Joc“ - aşa cum le place unora dintre ei să-şi spună. Dacă, īn comunism, formau o castă de privilegiaţi, tot ei au profitat de pe urma tranziţiei, convertindu-se īn capitalişti şi formānd un soi de oligarhie ereditară.

Sunt conectaţi īntre ei prin fire invizibile, fac trafic de informaţii şi respectă instinctiv legea Omertei. Īşi măsoară patriotismul īn milioane de euro, dar păstrează nostalgia epocii comuniste, cānd statul i-a luat de la brazdă şi le-a imprimat īn scoarţa cerebrală tehnicile de spionaj sovietice. Acum sunt principalii beneficiari ai integrării europene, după ce decenii īntregi au spionat democraţiile vestice ale Bătrānului Continent. Cānd sabotau NATO, īn Războiul Rece, nici nu visau că, după nişte ani, vor intermedia tehnică specială americană. Şi-au păstrat reflexele profesionale şi se mişcă eficient la adăpostul discreţiei. Adic㠄la umbr㓠- termenul lor argotic.

Au construit reţele de afaceri, bazāndu-se pe vechile filiere de spionaj. De aceea, mulţi dintre īntreprinzătorii de azi sunt ofiţerii DIE de ieri. Documentările transfrontaliere relevă că fiecare dintre spionii ceauşişti şi-a construit businessul folosindu-se de oportunităţile zonei īn care au fost trimişi īn misiuni, precum şi de relaţiile betonate atunci. Practic, au utilizat informaţiile şi sursele īn interes personal, privatizāndu-le, ascunşi de paravane offshore, societăţi anonime şi interpuşi.

CITAT:
Nu există domeniu care să nu fi fost afectat de ceea ce Bukovski numea „sistemul", o reţea influentă şi eficientă a foştilor activişti şi securişti, continuată de odraslele lor. Am şi obosit să o spun: cum să condamnăm comunismul, cānd el prosperă, s-a privatizat şi face politică?
CITAT:

Īn 22 decembrie 1989, Departamentul Securitatii Statului (DSS), politia politica a regimului communist din Romania, avea un efectiv total de: 15312 angajati, dintre care 10114 ofiteri, 791 maistri militari, 3179 subofiteri si 1228 personal civil. De asemenea, beneficiase de serviciile a peste 400.000 informatori, dintre care 136.000 au fost extrem de activi in zilele premergatoare evenimentelor din 1989, soldate cu fuga si apoi executarea familiei Ceausescu [1].

In unitatile centrale ale Securitatii lucrau 6602 persoane, in cele teritoriale si la Securitatea Municipiului Bucuresti 6059, in scolile de pregatire si perfectionare a cadrelor 225, iar in unitatile speciale acoperite 2426, dintre care 1892 ofiteri [2].

CITAT:

Daca īn 1960 existau 29.515 agenţi, īn 1961 numărul lor a crescut la 56.556, iar īn 1963 s-a mărit la 78.124 de agenţi cu angajament şi īntālniri de 2 ori pe lună cu ofiţerii de securitate. Aşa că, la eliberare, erai predat īn supravegherea directa a securităţii care, prin agenţi, te supraveghea pas cu pas şi īn familie.

In multe cazuri securitatea a constatat ca angajamentele luate īn īnchisoare nu mai erau respectate, trecāndu-se la şantajare sau compromitere. Membrii de partid şi ofiţerii armatei erau şi ei antrenaţi īn aceasta "munca" de supraveghere.

...In mod denaturat baza de lucru a elementelor duşmănoase a fost artificial amplificată, considerāndu-se ca toţi cetăţenii ţarii cu antecedente politice sau cei cu legaturi de orice fel īn Occident ar prezenta pericol pentru securitatea statului. In acest mod s-a ajuns la un fapt pur şi simplu de neimaginat, ca īn cartoteca evidentei generale a organelor securităţii statului sa se găsească īn anul 1965 circa 7.000.000 cetăţeni, ceea ce reprezintă 1/3 din populaţia ţării.

Dacă ar fi raportata aceasta cirfră la numărul populaţiei adulte, ar rezulta că peste 50% din cetăţeni trebuie să stea īn atenţia securtăţii statului.... Pentru a putea realiza o urmărire informativa de o asemenea amploare, aparatul de securitate a fost īmpins ani de-a rāndul la crearea unei reţele de informatori exagerat de umflate, prin care au trecut cinci sute de mii de cetăţeni. Menţionez ca īn cifra respectiva nu este inclusă reţeaua informativă a organelor de miliţie, prin care au trecut sute de mii de persoane..."


Miscarea novatoare antisistem exista, in stare latenta, ralierea/intrarea in rezonanta se va produce atunci cand anumite conditii esentiale se reunesc!  Un sistem nu poate fi invins decit de un alt sistem sau sisteme!


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Tre' sa-mi iau torpila !!! ..... Neaparat !!! ..... Musai , domle !!! D-aia cu bait runner , tambur de 6006 , si corp de titan !      Daca-i pun si ,, fro " doua-trei pene de uliu ..... m-am scos ! O fac ,, miez " !

E o grama' de bani , ...... da-mi iau ! Doua !!!


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Tatanka , bro , iti dai seama ca nimeni nu sta sa citeasca integral ce ne dai de citit ? Sau , admitand prin absurd ca se intampla , nu acordam atentia cuvenita ?

Neniculeeeee , ne e dor de apa !!!!!!!!

Mai bine ne detaliezi cum se prinde obletele la torpila ! In fraze scurte , sa putem urmari !

HOWGH !!!!!!!

curtii supreme justitie tatanka bro iti dai seama nimeni sta citeasca integral dai citit sau

21.8KB


pus acum 13 ani
   
cezar.ch
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 21
Aoleuuuuuuuuu !  Yiotake - san, mi-ai pus creierul pe moate!

Las-o dracului de politica, ca n-a adus nimic bun nici unui roman.
Daci, romani, huni, gepizi, pecenegi, goti, slavi, avari, cumani, tatari, turci,... apoi (sarind peste alde Stefan si Mihai) ajungem la fanarioti si la ciocoi, sarim peste Carol I (singurul adevarat conducator ROMAN - desi era prusac), apoi capitalisti de adunatura, legionari, comunisti, neocomunisti, neoliberali, neo-populari, OTV-isti etc.
Care dintre astia a adus ceva bun Romaniei?

O fi extrasezon de pescuit, dar ne mai ogoim durerea cu o amintire, o gluma, mai reparam o scula, mai tragem pe unul de limba dupa locul ala "prinzator" la Dunare.
Da matale ne gonesti de acilea, ne dirijezi catre saiturile alea decoltate.

Hai mai bine cu noi la garla, iti punem o undita in mana, iti randuim rame, iti dam viermusi si mamaliga (poate te spurcam si la boillies), facem un foc, intocmim o saramura sau un bors de peste.
Mai bazaie un tantar, mai canta o mierla, mai fasaie stuful...hai, bre, cred ca o sa-ti placa !
Iar seara la foc mai zicem de una, de alta, mai asculti discutia mea cu Pictoru' pe teme cosmogonice, mai zici si matale ceva...
Hai, bre, ca nu schimbi matale Romania!
Si nici noi nu prea ne indemnam sa-ti sarim in ajutor !
Sapte-opt luni pe an bantuim coclaurii, apoi ne mai mintim cu o poveste, un vin fiert, o cafenea...
Viata e atat de scurta !


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

cezar.ch a scris:

Aoleuuuuuuuuu !  Yiotake - san, mi-ai pus creierul pe moate!
Viata e atat de scurta !


.....
       

curtii supreme justitie cezar.ch !  yiotake san, mi-ai pus creierul atat scurta !.....  

68.2KB


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

ionpescaru a scris:

AAAAAAOOOLEO000000000000000000000000000000000
cind o vedea pictoru iar face ca trenu
Hai pictore ca a venit prietenul nostru ,HAI CA NE CHEAMA LA REVOLUTIE
       

...........................................................................
AAAAAAAOOOLEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Pictoreeeeeeeeeeeeeee

asta la adus si pe tacsumare ,,, pe herrrr  :  tatuca lu'tata lu yutanke
sa te ti acu pescuit  nene ,,,sa vezi cum trage crapu la martiri revolutiei si la memorialul jertfei comuniste
         
ps.am mai intaritat si eu cacatu (fara sa vreau )


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Nea Ioane , cu tac-su mare ne stim de ,, copii " . Are state vechi p-aici . Cu Tatanka .... inca nu stiu unde-o sa ajungem !

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203
Mai fratilor ,mai  Tatanka Iyotake  si tu mai,, tatuca lu'tata lu yutanke ,, nu faceti nimic traivar familia (iar noi astia de va ascultam,, multi,, stim cam ce ne spuneti voi aici,,poate uni din noi chiar mai bine decit voi )   (eu unu ,pot zice ca am o privire de ansamblu chiar foarte buna )  si ma declar neputincios total  , ( jocurile le fac uni prea puternici ,toata tara asta nu poate lupta impotriva  lor ,dar procente mult mai mici ? ,vino cu soluti daca esti baiat destept ,fondul problemei il cunoastem aproape toti. (dar soluti la nivel de tara ,pentru binele nostru ? eu unu nu vad tinind cont  de  ce am fost si ce am ajuns.

_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

Modigliani a scris:

Nea Ioane , cu tac-su mare ne stim de ,, copii " . Are state vechi p-aici . Cu Tatanka .... inca nu stiu unde-o sa ajungem !

...................................................
Aaaaaaaaaa  deci e bine ,atunci sa fie intr-un ceas bun  ,eu ii urez un bun venit
spor la revolutie,va ajut si eu cu 3,4 grenade


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254

Modigliani a scris:

Tatanka

Neniculeeeee , ne e dor de apa !!!!!!!!

Mai bine ne detaliezi cum se prinde obletele la torpila ! In fraze scurte , sa putem urmari !

HOWGH !!!!!!!

cred ca mai bine ar fi sa ne invete sa-l prindem la aruncatorul de flacari!!   cel putzin va fi gata prajit!!    
stima

Modificat de adler (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
mai tatanka,dar asa de o revolutie cu astia cu legislatia de pescuit,permise,etc. nu vrei sa o pui???     cel putin asa chiar te mai incadrezi in acest forum
stima   


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

adler a scris:

mai tatanka,dar asa de o revolutie cu astia cu legislatia de pescuit,permise,etc. nu vrei sa o pui???     cel putin asa chiar te mai incadrezi in acest forum
stima   

..................................................
Ce faci bre il jignesti ? asta cu legislatia ,cu permise ,alea,alea,e pentru  astia mai ,,odihniti la cap,,omu lupta pentru cauza suprema ,dar , aia e o cauza  pierduta ,si saracu nu realizeaza  (si multi dintre noi ,de fapt)


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
eu nu l-am jignit!!  
vorbeam(scriam)pe bune!!  
stima  


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203




Exista vreo legatura intre clip si continutul linkurilor de mai jos ?



Modificat de ionpescaru (acum 13 ani)


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203
Bre ma-ti lasat cu ochi in soare la subiectul asta,vorbesc singur aici ,
Tatanka Iyotake  unde esti bre ?


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
deocamdata gandeste!!nu te grabi ca poate raspunde anul asta!!    
stima    


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

ionpescaru a scris:

Tatanka Iyotake  unde esti bre ?


In Franta ! E plecat , probabil , si se vede ca inca-i pasa de problemele celor ramasi acasa . Ce sa mai spun ? Patriot , domle !
   


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

adler a scris:

deocamdata gandeste!!nu te grabi ca poate raspunde anul asta!!    
stima    

...........................................
o fi plecat la pescuit ? la copca ? , in Siberia

Modificat de ionpescaru (acum 13 ani)


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Pe bune , posteaza din Franta .

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203
Poate fi si asta o intoxicare  ,o distragere a atentiei de la pericolele actuale si viitoare , i-mi distragi atentia , sa ma faci sa ma uit in urma (sa vad trecutul ) ,ca sa nu vad groapa in care voi  intra (viitorul ).

_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

Modigliani a scris:

Pe bune , posteaza din Franta .

...................................
ce posteaza acolo ?


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
D-astea de ne da noua de citit pe timp de iarna ! D-astea despre ,, pescuit " !!!         

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

Modigliani a scris:

D-astea de ne da noua de citit pe timp de iarna ! D-astea despre ,, pescuit " !!!         

...................................................
E o gluma ,nu ?  ,pai cine il asculta acolo ?


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576

Modigliani a scris:

Pe bune , posteaza din Franta .



posteaza din Franta cu hostul in Anglia , in Belford? sau AOL face minuni si incearca sa ne tina treji pe perioada de criza ( iarna ) sau........... cum vreti voi.


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Tatanka Iyotake
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8

Modigliani a scris:

Pe bune , posteaza din Franta .


Localizare…

Sunt anumite programme ce ascund IP-ul, sau il schimba/muta ici colea, fara nici un efect in fata unor softuri profesioniste de localizare (totul este repertoriat, cind ati deschis un site, ati lasat o urma: cookie – protocolul de comunicare HTTP )

IP-ul (IPv4) este un numar de identificare atribuit de operatorul internet, localizarea unui utilizator este posibila pina la nodul cel mai apropiat, numai operatorul cunoaste identitatea utilizatorului, implicit institutiile oficiale ce pot cere urmarirea/localizarea.

Exista un soft ce permite crearea unui tunel web intre doua sau mai multe PC-uri, exemplu: ma conectez din Arizona cu cineva din Australia ( imi deschide accesul - pune la dispozitie pc-ul), de pe terminalul sau pot sa fac orice operatiune, mijloacele clasice de localizare a IP-ului vor indica 100% Melbourne (instrumente sofisticate pot permite retrasarea traseului-originii exacte, exista la anumite ''institutii'' specializate).


pus acum 13 ani
   
Tatanka Iyotake
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8

ionpescaru a scris:


adler a scris:

deocamdata gandeste!!nu te grabi ca poate raspunde anul asta!!    
stima    

...........................................
o fi plecat la pescuit ? la copca ? , in Siberia


Pescuiesc prin multe ''balti'', de exemplu :

a) cei de aici nici nu vor sa vada asa ceva, sterg imediat-baneaza :

b) ''pescarii'' romano-canadieni, nu vor sa auda, cu toate ca bancurile de rechini sunt mari, la torpila  s-ar obtine rezultate excelente, nu sunt de acord nici macar la napatca, vor ''diploma'' eliberata de ''agentii'' :

Salutari la toti…


pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

Tatanka Iyotake a scris:


Modigliani a scris:

Pe bune , posteaza din Franta .


Localizare…

Sunt anumite programme ce ascund IP-ul, sau il schimba/muta ici colea, fara nici un efect in fata unor softuri profesioniste de localizare (totul este repertoriat, cind ati deschis un site, ati lasat o urma: cookie – protocolul de comunicare HTTP )

IP-ul (IPv4) este un numar de identificare atribuit de operatorul internet, localizarea unui utilizator este posibila pina la nodul cel mai apropiat, numai operatorul cunoaste identitatea utilizatorului, implicit institutiile oficiale ce pot cere urmarirea/localizarea.

Exista un soft ce permite crearea unui tunel web intre doua sau mai multe PC-uri, exemplu: ma conectez din Arizona cu cineva din Australia ( imi deschide accesul - pune la dispozitie pc-ul), de pe terminalul sau pot sa fac orice operatiune, mijloacele clasice de localizare a IP-ului vor indica 100% Melbourne (instrumente sofisticate pot permite retrasarea traseului-originii exacte, exista la anumite ''institutii'' specializate).

...................................................................................................................
Pai de cine te feresti bre ? de astia care conduc tara ? ,pai ce ai facut ,ai jefuit,ai dat in cap ,ce spui dumneata aici ,alti  le spun in direct la tv  si nu se sinchiseste nimeni  sti de ce ? ASTEA SINT ADEVARURI  (dar degeaba ,in ziua de azi mori cu adevarul in brate ) ,  aici pe site ,  sub poza mea  ,e numarul meu de telefon ,daca suni eu respund ,e localitatea unde locuiesc  si numele real , de cine sa imi fie frica . Asa cum e tara asta (cu toate dezastrele intimplate dupa revolutie ) LIBERTATEA   CUVINTULUI SI A  PRESEI EXISTA  ca sint uni dintre noi , care nu sint constienti de aceasta realitate si baga capul in nisip atunci cind posteaza ,sa nu le identifice cineva  IP-ul ? ce sa zic ? ce sa  le fac ? ,imi e mila sincer de ei.


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
ionpescaru
Membru de baza

Din: Ploiesti (Loloiasca)
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 203

Tatanka Iyotake a scris:


ionpescaru a scris:


adler a scris:

deocamdata gandeste!!nu te grabi ca poate raspunde anul asta!!    
stima    

...........................................
o fi plecat la pescuit ? la copca ? , in Siberia


Pescuiesc prin multe ''balti'', de exemplu :

a) cei de aici nici nu vor sa vada asa ceva, sterg imediat-baneaza :

b) ''pescarii'' romano-canadieni, nu vor sa auda, cu toate ca bancurile de rechini sunt mari, la torpila  s-ar obtine rezultate excelente, nu sunt de acord nici macar la napatca, vor ''diploma'' eliberata de ''agentii'' :

Salutari la toti…

.......................................................................................
Ce faci pictore ? uite omu ,se plinge ca e izgonit ba de aia ba de ailanti (auzi nici canadieni nu vor sa mai auda dastea ) (ce or fi zicind saraci canadieni BA  DA NICI AICI NU SCAPAM DE ROMANIA )  omul nu stie incotro sa o mai ia .Dar in toata povestea asta de pescuit cu focoase nucleare ,,am auzit un cuvint ,,NAPATCA ,,
Tatanka Iyotake  stie sau a auzit de seculara NAPATCA ,
Bai, asta, ori e dunarean deghizat ,ori e lipovean ,ori e spion rus cu parinti lipoveni.
Ce faci ? ii faci buletin de flotant aici pe forum ?
ps. in gluma zic ,,fa o sectiune ,,ADEVARURILE ROMANIEI,,  si punel pe  Tatanka Iyotake  moderator.


_______________________________________
tel.contact :0726 037708

pus acum 13 ani
   
sorprodan
Veteran

Din: dabuleni
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 889
io    cred    ca   aici  s-a  regasit omul....

_______________________________________
cand    sunt  pe   dunare  ma  simt  rege, nu  dau  senzatia  asta  pe  toti banii  din  lume

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

ionpescaru a scris:


.......................................................................................
Ce faci pictore ? uite omu ,se plinge ca e izgonit ba de aia ba de ailanti.


Pana una-alta ... nu face rau . Apoi si-a postat subiectele la ,, cafenea " unde gazduim asemenea subiecte . Intradevar , in afara de cele doua subiecte cu care-a venit , nu are niciun subiect tematic acestui forum . Insa speram ca nu-i tarziu sa se ,, lanseze " si-n discutii despre pescuit ( fireste , nu la misto , gen ,, pescuitul la harpon " care , daca este sa ma intrebi pe mine personal , este perfect complementar cu stilul ,, la catapulta " , unde nu stim care-i proiectilul acesteia ) .

Am mai avut asemenea useri preocupati de genul asta de subiecte , dar care , la reactiile si comentariile noastre au devenit ,, violenti " si caustici , atentand la confortul marii majoritati a userilor nostri . Cel putin pana acum Tatanka al nostru ..... e ,, cuminte " .

Un lucru insa nu-l inteleg . Cum , un tip cu asemenea preocupari ( vezi subiectele aduse spre discutii ) si-a ales un asemenea nick . Nickul lui face trimitere catre genul de om fascinat de cultura amerindiana , catre filozofiile acestora , catre modul lor curat de a trai . In sfarsit , e alegerea lui , sa-si spuna cum vrea , cum se simte bine .


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254

Tatanka Iyotake a scris:



a) cei de aici nici nu vor sa vada asa ceva, sterg imediat-baneaza :

    nu inteleg!!   aici vad ca cezar ch.,care-i moderator pe site-ul de mai sus,converseaza cu tine!!  
la urma urmei cat timp nu deranjezi pe nimeni nu vad de ce sa nu conversam cu tine!si speram ca te contaminam si pe tine cu virusul"Dunarea si alte ape"
stima   


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
cezar.ch
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 21

adler a scris:


Tatanka Iyotake a scris:



a) cei de aici nici nu vor sa vada asa ceva, sterg imediat-baneaza :

    nu inteleg!!   aici vad ca cezar ch.,care-i moderator pe site-ul de mai sus,converseaza cu tine!!  
la urma urmei cat timp nu deranjezi pe nimeni nu vad de ce sa nu conversam cu tine!si speram ca te contaminam si pe tine cu virusul"Dunarea si alte ape"
stima   



Habar n-am despre ce scrie indo-japonezul !

 

Cred ca face "spirite de gluma"


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
doar nu o fi serios tot timpul   
stima


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Tatanka , iar ai aruncat cu petarde si .... iar ai disparut ! Pai vino , frate , la discutii ! Sau esti cu harponu' la copca dupa bivoli ???





pus acum 13 ani
   
PESCAR HOINAR
Supermoderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 27
@Tatanka Iyotake

Stimate domn, este evident faptul ca interesele dvs sunt oricare altele in afara de pescuit. Este insa adevarat si faptul ca nu ati incalcat regulamentul de postare incadrandu-va subiectele la sectiunea "Cafenea".
Insa o lege nescrisa a forumurilor va obliga sa va faceti prezenta si in topicurile tematice, in asa fel incat sa se justifice prezenta dvs pe acest forum.
Cu speranta ca am fost bine intelesi,

                      colectivul de utilizatori ai Pescar Hoinar prin Romania.


_______________________________________
Fir intins, un an plin de impliniri si satisfactii!

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la