FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / CAFENEA - DISCUTII OFF TOPIC / Pestele cu dinti de om  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
A fost descoperita o specie de peste cu dinti de om


Un pescar care se numeste Scott Curry a capturat un peste cu un aspect neobisnuit la Buffalo Spring Lake, Texas. El a spus că a pescuit mii de peşti in acest lac şi a trăit īn apropierea lacului de peste 36 de ani, dar el nu a mai vazut asa ceva. Mai tārziu, realizand ca pestele capturat de el are dinti aproape umani a raportat acest sepcimen canalului National Geographic.

Imediat un post de televiziune din Texas a oferit o recompensa de 100$ pentru cine reuseste sa mai prinda un exemplar si a mai fost prins un exemplar viu iar unul a fost gasit mort.


Oamenii de stiinta au identificat acest peste ca fiind un peste Pacu inrudit cu Piranha si s-a descoperit ca acest peste are acelasi tip de dinti ca cei umani si se poate hrani cu fructe si nuci care cad in apa.
Ca urmare a capturii lui Curry, nu cu mult timp după aceea, un alt pescar, Valery, a prins un peşte cu caracteristici similare īntr-un mic lac situat la aproximativ 40 kilometri mai departe de oraşul Chelyabinsk. Īn timp ce era la pescuit cand, a scos plasa de peste din apa, a găsit un peşte de mari dimensiuni cu un aspect foarte ciudat. Spre surprinderea lui, aceasta ciudatenie de peşte avea un rānd de dinţi albi puternici in gura care semanau perfect cu dintii umani.

S-a dovedit prin teste de laborator ca specia nou descoperita este rezultatul unui experiment scapat de sub control. Cateva exemplare au fost descoperite si in lacul de acumulare de la Bicaz, dar ce este cel mai ingrijorator este faptul ca in urma disectiei in stomacul unui exemplar adult s-a gasit un deget de om. Cercetarile continua nestiindu-se daca degetul provine de la un om decedat sau daca acesti pesti ataca oamenii.

pestele dinti fost specie peste dinti omun pescar care numeste scott curry capturat peste aspect

22.6KB


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751


_embedded


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
...

pestele dinti ...

27.9KB


pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
     

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cid
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 56
Interesant! Stiam ca acesti pesti sunt intalniti pe Amazon, probabil ca au ajuns in apele din Texas, adusi de vreun american iresponsabil, la fel cum au fost aduse speciile de crap din China, care au invadat multe rauri si lacuri americane. Acesti pesti au o dentitie asemanatoare cu cea umana, din cauza modului de hranire ( asa cum spui ) si nu sunt experimente genetice. Ce mi se pare mult mai interesant, e faptul ca au fost gasiti si in lacul de la Bicaz! Asta nu stiam! Sunt dovezi concrete sau doar zvonuri? Ar fi interesant daca ar avea cineva poze sau filmari cu aceste capturi in Romania. Aparitia acestor pesti in apele din Texas, nu mi se pare atat de ciudata, avand in vedere ca fiind o regiune cu o clima apropiata de zona Amazonului si ca americanii umbla de nebuni peste tot, nu este exclus ca un turist sa fi adus cativa pesti si sa-i elibereze in Texas. Au mai fost cazuri. Mult mai ciudat e cazul de la noi, deoarece fiind o specie de apa calda si hranindu-se cu fructe, e mai greu sa se adapteze in lacul de la Bicaz.

_______________________________________
O poveste are atatea variante, cate persoane sunt implicate in ea, plus inca o varianta!

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la