FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 Profile
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / LOCURI DE PESCUIT - BALTI / Balta Moara Vlasiei, un loc deosebit  
Autor
Mesaj Pagini: 1
eugen costandis
Membru activ

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 35
o balta superba cu potential piscicol;

balta moara vlasiei, loc deosebit balta superba potential piscicol;

29KB


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
misgurnus
Vizitator



va cred pe cuvant, mai ales ca aveti obligatia(morala) de a face publicitate acestei balti, in urma "testelor" pe care le-ati facut acolo. Potential piscicol are si Dunarea, poate daca testati bilele acolo le-ati fi dovedit mai bine valoarea. O mana spala pe cealalta si amandoua fata, nu?

pus acum 15 ani
   
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
vreau sa merg la moara vlasiei  si nustu kam ce peste se prinde akolo si nici kat kosta. cine poata sa zika ce stie?

pus acum 15 ani
   
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
vad ca nu zice nimeni nimik. numi spune nime nimik de moara valsiei? ce peste se prinde akolo si la ce nsi kat kosta?stie cineva?va rog sami ziceti ca merg sambata

pus acum 15 ani
   
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
da vad ca nu e nimeni decat domnu dady si domnu painterman asa ca  mai intreb maine

pus acum 15 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
.....Copilu ' ! intraba tati ! Pana nu mai poti ! Ma crezi ca dau la peste de vreo 33 de ani si in continuare ..... intreb ?
     I-mi pare rau ca nu te pot ajuta eu ! As face-o cu cea mai mare placere ! Insa Moara Vlasiei n-am mai calcat-o de vreo 6 ani . Orice ti-as spune eu este depasit in momentul asta .

     Pana vin cunoscatori ai locului ( recent ) pot sa-ti spun ca are ( avea ! ???) si crap , si stiuca , caras , balos , cteno , biban etc . Daca tu mergi dupa crap opreste la intrarea pe balta si intreaba acolo ce te intereseaza . Din ce stiu eu ( poate nu s-a schimbat ) sunt tipi de treaba !

     Stiu la fel de bine ca nu te ajuta mult ce spun aici ! Tu ai nevoie de informatii cel tarziu in seara precedenta plecarii ! Normal ! ........... Intreaba si asteapta ! Si uite cum devii pescar destoinic ! loooool !( crede-ma ca nu fac misto de tine ! ) Poate-ti raspunde cineva pana Vineri seara  !

     te pupa tati ! Fir intins ! APP ! cu ce lansete te duci ???


pus acum 15 ani
   
junior
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 120
buna ziua. multumesc osa intreb ce nush si multumesc ca ati zis de balta ce peste are.Si ma duc cu tata cu lansetele lui.El are 5 si o sa dau si io cu ele.  si am intrat si pe net sa vad kat kosta

Modificat de junior (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
moromete
Membru activ

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 66
Moara Vlasiei a devenit in acest moment unul dintre locurile de pescuit, sa spunem asa, de protocol. In aceasta balta, mai bine spus salba de balti, baltile Vlasiei, am pescuit ani la rand. Cu atat mai mult cu cat bunicii mei sunt din Balotesti. Nu mai este ce a fost. Acum, ca sa poti prinde satisfacator, ai nevoie de barca sau cel putin de vaporas pentru plantat. Peste inca este. Asta datorita stilului catch and release impus in ultima perioada. Ce o face spectaculoasa pe aceasta salba de lacuri, este peisajul verde din jur cat si flora acvatica. Indiferent de faptul ca este administrata, asta nu se simte. Vizitati lacul si va veti convinge.

_______________________________________
- Ce v-am facut eu voua si ce nu v-am dat, Paraschive si Nila? Nu s-a muncit si nu s-a impartit aici in casa tot ce-am avut? De unde sa va dau eu mai mult daca atata e?

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la