FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pirsinga
Femeie
25 ani
Suceava
cauta Barbat
25 - 38 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / CAFENEA - DISCUTII OFF TOPIC / Macar in K1 sa avem performante, Daniel Ghita calificat in finala!!!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Daniel Ghita este un adevarat luptator de K1, nu ca si ceilalti care apar la TV, incercand sa isi faca publicitate (Morosanu, Atodiresei, Iftimoaie...) SPP-istul reuseste sa ajunga in pirmida finala de 8...sa speram ca si acolo va lupta la fel de bine, si sa aiba si noroc la tragerea la sorti sa nu cada iar cu Schilt.


Celalalt roman Raul Catinas, a avut meci cu buldozerul samoan Mighty Mo, dar din pacate a fost invins, deoarece in prima runda a fost numarat in urma unui schimb violent de lovituri, daca si-ar fi dozat efortul mai bine ar fi putut sa castige...


_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la