FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / JURNAL DE PARTIDA - POVESTIRI PE-NDELETE ! / O zi ca oricare alta  
Autor
Mesaj Pagini: 1
razvan21ro
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 17
Ieri m-am decis sa fac un pescuit de noapte, deoarece nu am mai facut asta de mult. Am fost la magazinul de pescuit, am luat viermusi si starleti. Deoarece am dat pe canal, am folosit undite scurte (3.60m). Am luat un vecin si am plecat de acasa pe la ora 17:00 pe jos. Drumul este de 7km si ne-a luat cam o ora. Am ajuns acolo cu greu si ne-am pus pe pescuit. Prindeam numai pesti mici, carasei si fitofagi. S-a innoptat si am montat starletele pe ea. Greseala cea mai mare a mea este ca am facut o improvizatie. Mi se incurcase linia si am preferat sa tai firul deasupra plumbilor si sa il montez pe firul ulterior, deoarece era cam intuneric si, sincer, imi era cam sila sa leg alt ac. Nodul l-am facut in prostie, deoarece am zis ca puietul asta de peste nu il va rupe. Si, deodata, pluta dispare intr-un mod nemaiintalnit. Intep repede pestele si imi dau seama ca este destul de greu de recuperat. Cu firul intins la maxim pestele avansa cate putin, cate putin. Ajung la mal unde era putina trestie. Pestele normal ca se baga acolo. Bag mana in apa sa il scot, iar din cauza tensionarii, firul se rupe de la nod. Va dati seama ce dezamagire, deoarece ma duc de ceva vreme pe acea balta si nu am avut niciodata o captura mai mare. In fine, am pescuit in continuare. La un moment dat, prea atent la caraselul pe care l-am prins, am alunecat pe margine si am cazut in canal imbracat. A fost nevoie sa ma dezbrac si sa imi pun hainele la uscat, bine ca era noapte.

pus acum 13 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Nu ai avut probleme cu tantarii???

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 13 ani
   
razvan21ro
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 17
Am descoperit o metoda foarte interesanta pe care o sa vi-o impartasesc si voua. Am luat vata si spirt si m-am sters pe tot corpul cu vata. Asa am tinut tantarii la distanta. In schimb am avut probleme cu furnicile deoarece pe canal e plin de musuroaie. Mai am si acum semne pe picior.

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la