FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23 pe Simpatie
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / LOCURI DE PESCUIT - BALTI / Vitan 3  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Anelin
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
Salutare dragi pescari.
Din lipsa de Arges curat si in cote normale,duminica de tocmai a trecut am zis sa incerc o balta mititica numita Vitan 3.Citisem pe pescuitul.ro despre ea si cu doua zile inainte sa merg se facuse populare cu somn.Am ajuns pe la vreo 5 dimineata,nu era nimeni doar paznicul care dormea.Am facut nada,la 6 cind se da drumul la pescuit am intrat pe balta si am dat la apa doua feedere.Acum a inceput circul.Eu venind cu fire de apa curgatoare,cel mai gros fiind 0.20 si carlige 12-18.Cum lansam cum rupeam.Asa ceva nu am patit in viata mea.La orice momeala dadeai(rama,porumb,vierme) in maxim doua minute iti pleca lanseta de pe cracan.Somnii erau intre 1.5 si 3-4kg.Am reusit sa scot vreo 5 pe mal pina nu s-a mai putut si am sunat acasa racnind "adu ale mai groase fire".Dupa vreo doua ore eram fericitul detinator de o rola de 0.35 care statuse la naftalina vreo 7-8 ani dar care s-a comportat impecabil si cu care am inceput sa scot somn dupa somn.Dupa vreo 30-40 de somni pe la vreo 14:30 am plecat.A fost o pescuiala super si tinind cont de faptul ca balta e in Bucuresti dati o fuga ca nu o sa va para rau.Sper sa nu ma luati ca fac reclama baltii.Am fost doar o singura data acolo dar mi-a placut.Taxa e de 30 ron C&R cu posibilitatea de a retine cit peste vrei contra a 15ron/kg.


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Felicitari! Doar ca...nu te mai bucura atat, ca tu nu ai prins somn Mai ai de lucru pana a gasi un loc in care sa prinzi atatia somni (Silurus glanis) intr-un timp asa scurt...

pus acum 13 ani
   
Anelin
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
Au fost somni africani(sau mai bine zis unguresti).Fiind si prima oara cind prind somn iti dai si seama ce mare a fost bucuria.Nefiind un pescar care sa stie cu ce se maninca somnul sa ii spun autohton nu are nici o importanta cite mustati are cel pe care il prind atita timp cit drilul e spectaculos.Si mustaciosii astia chiar se lupta din toate puterile.

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Am inteles. Fir intins!

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
eu nu am inteles ? de ce sa " pescuiesc " pe un " bazin cu marimea unuia de strand " , de ce sa ................. ma duc acolo sa dau 30 ron , si daca vreau sa retin ceva il platesc ca la Mall ? , numai de dragu faptului ca e langa casa , ca suntem comozi , ca mai avem putin si vom comanda chipsuri , popcorn pe " balta " .................... pescuitul il vedem sub multe forme , dar in ultimu timp din ce in ce mai denaturate , din lipsa timpului si a comoditatii o sa ajungem sa ne laudam cu cel virtual

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Anelin
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
Mai oameni buni eu m-am bucurat de iesirea pe galdaul ala si am zis ca poate vor si altii sa se distreze.Sincer nu stiam ca fac o prostie si ca trebuie justificat de ce am ales locatia asta.Azazel chestia de la inceputul primei mele postari cu Argesul nu iti zice nimic?Dar cum omul cat traieste invata..asa si eu invat sa ma las de povestit despre pescuit ca cine stie ce mai iese.
Va doresc fire intinse si numai bine.


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Anelin ! Mai taticule ! N-o lua si tu asa personal treaba asta . Ca si tine , noi toti suntem scosi din minti datorita cotelor apelor curgatoare . Si deja cochetam cu alternativa de a pescui in vreo apa statatoare la prima iesire .

  Personal te invidiez pentru ..... 40 de drilluri cu diavoli d-aia Africani , insa , ca si ceilalti ce-au comentat in topicul asta , nu agreez sub nicio forma pescuitul in bazine de teapa lui Vitan 3 . Repet , ma bucur pentru tine , ma gandesc ce emotii ai avut o zi intreaga tragand diavolii la mal .

  Nu te descuraja in a mai posta doar datorita unor comentarii ce-au fost facute pe un fond amical . Tu vezi-ti de-ale tale . Sigur ai si o sa mai ai multe sa ne povestesti in timp . Interesati de catre povestile tale sunt multi . Insa atentie !!!!! Cei ce sunt doar .... INTERESATI de informatie , au citit , au luat aminte , au aflat pontul , maine sunt acolo dis-de-dimineata , si asta fara sa scoata un cuvant pe forum . Cine a comentat pe topicul tau .... a facut-o cu simpatie . Indiferent cum ai interpretat acest lucru . Eu zic sa te mai gandesti odata asupra acestui aspect si sa reconsideri parerea ce ti-ai facut-o .

  Fir intins , amice !


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la