FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Tanya_sexy din Hunedoara
Femeie
24 ani
Hunedoara
cauta Barbat
24 - 47 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / ,, La Dunare " . Pescuit , sau ... stare de spirit ?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Astazi , prin-tro imprejurare ,, ad-hoc " , am avut deosebita placere sa beau inca o bere cu Azazel . Ce credeti c-am discutat ? Despre femei ? Despre masini ? Despre DVD-uri ? Sau despre alte ,, tampenii " ? .... Nu fratilor ! Nu ! Ci am continuat discutia inceputa duminica trecuta la cafeaua-n jar de dimineata  de pe malul Argesului , dupa cea mai friguroasa noapte din istoria pescuitului ( pe care-l cunosc ) !

  Ce inseamna a fi pescar de Dunare ? ( ma rog , ... de rau , de mal salbatic ! ) Scurt si la obiect ! Te duci sa-i vezi malurile Reginei ( cu tot ce presupune asta ! ) , ......... sau umbli dupa kile de carne de peste ? . La discutia respectiva au mai participat Ghinozo , Didel si ( din nefericire inca neutilizator al forumului acesta , Rocky ) . Odata cu parerea lor , acea parere ce-au apucat sa aminteasca de ea dar sa nu-si finalizeze fiecare ideea , invit in acest topic pescarii Dunareni , la modul sincer si deschis , sa-si expuna parerile personale .

  Sa revin :

  Pescuitul la Dunare , ..... este pescuit ( in adevaratul sens al cuvantului ) , sau este doar goana nebuna dupa o serie de senzatii ? Senzatii de ordin ancestral , primitiv , romantic , atotcuprinzator , complex , abandonare , lupta , invingere , admiratie , suprematie , samd ? Goana disperata , definita cu taria unei manifestari de sevraj a unei cautari a ..... nimic , ..... dar a tot ?

  ..........................

  Voi ce ziceti ?


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
,, Baga " , frate Winnetou ! Ai multe de spus p-aici !

pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
Dunarea , pt mine si bag mana in foc ca si pt. altii este ceva de nedescris , nu pot confunda cu Dunarea nimic altceva , chiar de este vreun rau curgator , nu este ca Ea , nu va fi nicodata ca Ea

La Dunarea nu te duci sa te pricopsesti , te duci sa iti incarci bateriile , sa faci un bors , un gratar , sa stai sa asculti tot ce misuna pe sus si pe se aude pe luciul apei , somnul cum da din coada noaptea , etc


Da , dunarenii se duc la dunare pt. atmosfera , pt.  starea de spirit care ti-o induce Ea .


Mergem sa avem senzatia vietii , ne dorim sa dea in ele Ala Mare , care lupta cum el stie , ca de dat pe mal ............... poate cu macaraua , da .................... e frumos drillul , de fiecare data cand venim , nu spunem daca am prins , cate kile am prins  spunem " cate povesti am avut " , nimic nu se compara cu povestile ce vor ramane " a tras la butuc , mi-a rupt , era cat................... roata de IMS ochiu " asta e o poveste , reala , sau nu ............... e o poveste care o vor asculta nepotii , nepotilor

Nu vreau sa aduc un afront pescarilor de balti , dar ...................... acolo nu sunt liber , acolo ascult maneaua de la stg la dr. , acolo ma sacaie paznicu , scoate juvelnicu sa il vada de 5 ori pe zi , acolo...................... cale  lunga " acolo sunt ingradit "


Taticilor , daca nu ati incercat pana acum Dunarea , va sfatuiesc sa o incercati cat mai curand , dar......................... vor ramane pe Ea doar cei care au ceva......... un ceva in ei acolo .............ceilalti sigur vor fi dezamagiti


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
ghinozo
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 107
''Taticilor , daca nu ati incercat pana acum Dunarea , va sfatuiesc sa o incercati cat mai curand '''


  nu nu,nu  frate, nu veniti,ca la dunare nu se prindha peste, ca da drm la portile de fier des,si  ba creste....ba scade...eu crd ca joaca apa...sa nu se prinde,basca ca nu  prea e numerica sa iti admire mercedesu,sau  freo gagica sa  iti vada  calandru de la gat,apropo bre...ala de vrei sa   vii la dunare...vezi ca tre sa iti dai  jos spoilaru' fata de la ferari,ca tre sa mergi pha  slauri,una p[este alta nu merita...stati acasa frateeeeee ca sunt satul de mijeria care o gasesc,si am auzit deunazi ca  fumul de la  peturile alea care le bag eu
pe foc...sunt toxice....deci  imi risc si viata....

v- a pupa tata,mai  degetam si  tumorou,bi coz  ai am veri truking  turmentation


pus acum 14 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
..salut...da..EA..este o stare de spirit...insa "se ia greu"...de ce!?Noi in trupa suntem fro 15...dintre noi doar 3-4..."suntem loviti rau"!!!!!!!!!!...restul..."pe private"...ca este "usor"
...basca ca :"mai si prind"....si stiti ce imi spun?:..nu merg "frate".."nu vezi ca este ca la 6/49....si sunt multe de spus!!!!!!!
Eu unul....NU MA SATUR DE EA!!!!!!!!!!!!!...anul trecut(si de 4-5 ani)... 7 "piete" din 10 le faceam la Giurgiu,unde "nevastamea"le stie pe "precupete"mai ceva ca in "Veteranilor"....si unde dupa..pe mal...luam "micul dejun"..si depanam amintiri...multe.
"Pe multi" am incercat sa ii atrag...plimbare cu barca,un gratar,alea,alea....rezultatul:in 9.5 cazuri din 10...a fost nu!...cauzele...multe....:curge rau,agata,butuci,TINTARI,gunoi..
..si altele..
Nu acelasi lucru se intimpla cu "DELTA"..unde toti dau navala(dar unde nu se mai prinde ca "in alte vremi"(vorba..lui eu)..atunci barcile,motoarele,drujbele,grupurile se lustruiesc si sunt gata de atac!(de "trusou"nu mai vorbesc)...insa rezultatele sunt:gratare,ciorbe,sprit alea,alea...........+ amintiri din vremurile cind....."facea servici"!
In concluzie....cui ii place este:Pescuit+stare de spirit.....cui nu,nu!..cele bune....
ps..si mai este ceva...."imbatrinim",elanul nu mai este cum era...alea,alea.......insa!!!!
...CHEMAREA RAMINE ACEEASI........
...si nu in ultimul rind, pentru mine..:ROMANIA ESTE CEA MAI FRUMOASA TARA DIN LUME!,si are si DUNARE SI DELTA..."this is"...
..EA...pescuit si placere..cele bune...


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
valy
MEMBRU DE ONOARE

Din: ALEXANDRIA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1589
Taty si eu sunt deacord cu tine ! ROMANIA ESTE O TARA FOARTE FRUMOASA..........PACAT CA E LOCUITA DE ....................ROMANI  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
APROPO azi am fost la Zimnicea cu bicicleta si........NU AM PUTUT SA NU O VAD (MACAR SALUPELE CE SE UNDUIAU IN SOARE ) .E deosebita ca de obicei vad ca sa limpezit si a si scazut,e numai buna de pescuit ! Pacat cai prohibitia ,dar trece ea si sper din tot sufletul sa ne intalnim pe maluri !



dunare pescuit sau ... stare spirit taty sunt deacord tine romania este tara foarte locuita azi fost

50.4KB


pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
"`ROMANIA ESTE O TARA FOARTE FRUMOASA..........PACAT CA E LOCUITA DE ....................ROMANI  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! " zice valy


completez

Tara noastra este locuita de oameni intelepti si primitori, asta se stie.
De curind, am prins la televizor un material despre monumentele naturale din Muntii Bucegi, vandalizate de turistii romani dornici sa lase in urma dovezi nepieritoare ale trecerii lor prin viata, dovezi in genul „Gicasi Pusa egal love“, „Mueee Steaoa!“ etc…sau sub forma de cutii de conserve, pet-uri, caserole goale de mici, pahare de unica refolosinta ori pampersi.
Un simbol al orasului Bruxelles este celebra statuie Manneken Pis, a copilului care face pipi. Simbolul turistului roman in propria tara sau peste hotare ar putea fi o statuie reprezentind un cetatean in treningsi pantofi impletiti, care se caca in fata Sfinxului.
Avem, asadar, si brand de tara,problema noastra e ca Sfinxul, deloc intimplator,nu prea mai are nas.


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Modigliani a scris:

Ce inseamna a fi pescar de Dunare ?


Dupa mine, pescarul de Dunare este cel care atunci cand nu pescuieste pe Dunare se gandeste la Dunare, iar cand se afla pe Dunare se simte ca un copil la sanul mamei...


pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Eu din ce am observat pt voi Dunarea reprezinta o modalitate de evadare din cotidian...partide de pescuit lungi, excursii cu cortul si altele...eu am Dunarea foarte aproape dar din pacate inca nu i-am aflat toate tainele...Singura perioada cand chiar fierbea sangele in mine a fost la sfarsitul lunii mai cand incepea sa traga platica, vaduvita si crapul langa mal la undtia...deci in acele zile mergeam obosit dupa ore, ajungeam acasa cam pe la ora 21 mancam si ma apucam de lectii..trezirea la 5-6 dimineata si a doua zi iar de la capat...intrebarea este se merita un asemenea efort pt cateva kg de platica...raspunsul este da!!! deoarece pescuind la linii fine ai o mare adrenalina la fiecare trasatura deoarece poate fi pestele mult dorit...in prima partida de acolo de anul trecut am vazut un avat la 2 kg cum mergea pe langa dale dupa un oblet am vazut cum l-a atacat...absolut superb...intr-o zi am avut o trasatura incredibila...in 5 secunde mi-a rupt linia direct de la varf, batul de 4m s-a arcuit deodata, pluta s-a dus la fund, si apoi plici, nu am apucat sa schitez nimic... unde mai poti gasi senzatia asta decat la Dunare??? Pt mine EA ramane sfanta...imi pare rau ca nu a avut cine sa ma invete unde cum cu ce si cand trebuie sa dau la peste mare, ai mei (tata si bunicul) prefera sa evite Dunarea...din cauza agatatorilor si a pestelui extrem de dificil de prins...eu practic am fost nevoit sa o descopar singur...o alta senzatie de neuitat a fost ziua in care am prins sabita si nu stiam ce este...credeam ca e oblet asta se intampla acum 2 ani...anul asta am avut norocul sa imi fac un prieten cu adevarat dunarean...anul trecut a luat somn de 25 de kg...pana acum recordul sau pe EA e o mreana de 2 kg...o sa imi arate locurile, si daca am noroc si mai ales rabdare poate o sa am si eu un monstru in dril...pana atunci sa treaca odata prohibitia si sa se termine scoala...timp in vacanta e destul...

Modificat de Rockyonutz (acum 14 ani)


_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Ramana la concluzia ca un pescar adevarat se vede pe ape salbatice, daca prinzi peste pe Dunare prinzi oriunde!

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Rockyonutz a scris:

Ramana la concluzia ca un pescar adevarat se vede pe ape salbatice, daca prinzi peste pe Dunare prinzi oriunde!


Nu e tocmai asa,pentru ca orice apa, statatoare sau curgatoare are particularitatile ei... Ca Dunarea te invata multe despre pescuit, e adevarat! Dar nu te invata totul despre pescuit, pentru ca Ea are si alte invataminte de dat...


pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Am observat ca cei care dau la Dunare au probleme in pescuitul de finete, pt ca sunt obisnuiti sa foloseasca fire groase si carlige pe masura, dorind sa prinda numai peste mare...dar oricum capturile capitale sunt cele care conteaza...una e prinzi 10 kg de caras...dar un crap la 10 kg parca suna altfel!

Modificat de Rockyonutz (acum 14 ani)


_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
te invata despre pescuit , te invata sa te descurci in natura , sa iti creezi cunostinte care 100% daca esti pe mal de dunare si ai acelasi hobby ca si ei , nu te vor lasa daca dai de greu , te invata sa iubesti natura cu tot ce tine de ea

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056

Rockyonutz a scris:

Am observat ca cei care dau la Dunare au probleme in pescuitul de finete, pt ca sunt obisnuiti sa foloseasca fire groase si carlige pe masura, dorind sa prinda numai peste mare...dar oricum capturile capitale sunt cele care conteaza...una e prinzi 10 kg de caras...dar un crap la 10 kg parca suna altfel!


Asa o fi?  Pentru mine conteaza capturile modeste...cele care ma tin "in priza" Cei mari...o intamplare


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Rockyonutz a scris:

Am observat ca cei care dau la Dunare au probleme in pescuitul de finete, pt ca sunt obisnuiti sa foloseasca fire groase si carlige pe masura, dorind sa prinda numai peste mare...dar oricum capturile capitale sunt cele care conteaza...una e prinzi 10 kg de caras...dar un crap la 10 kg parca suna altfel!

1 - Ce titlu are topicul , ..... ce raspunsuri primeste !
2 - Cum dracu' sa dai cu ,, finete ' la Dunare ? Chiar si necautand ,, capturi marete '' , tot scrijelesti firul de toate alea ! Sincer , as da in Dunare cu fire de 0,22- 0,25 . Insa le-as numi ,, fire de unica folosinta " .
3 - Fireste ca ,, targetul " este ,, ala mare " ! Si-atunci , .... cautandu-l pe cel mare , incercand sa-l aduci la montura , .... de ce sa dai cu ,, fineturi " ? La fineturi te descuri cu ,, baboiala " . Invers poti ?

.................................

  Sa revenim : A pescui la Dunare ( Ionut , nu conteaza cu ce fire sau monturi !!! ) , se datoreaza nevoi stricte de A PESCUI PESTE , sau este o cautare de ordin ancestral a unei stari de spirit ??? O perpetua incercare de ,, selfcompletation " , de implinire ???


pus acum 14 ani
   
ghinozo
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 107
simpaticule ..uite cum vaz eu treaba :
   eu ma  duc la  dunare, sa imi relaxez retina, si ce drq a mai ramas  neatins de vremuri prin cap....desigur,  si ptr a cizela cumva  bagaju genetic dobandit...de secole...( omu cand  a iesit  din  pestera....a  dat  cu piatra  dupa brontozaur, intre timp a lasat piatra si a luat lanseta,dar tot in pestera sta....) .... sunt mai  destept decat ieri ,dar mai prost ca maine......  de pe la drajna asa...cand  simt   miros de dunare...o cam iay razna...iar cand  sunt  pe sleau...nici  macar nu te vad  langa mine ,sa nu mai   zic caci pana nu vad 3 lansete in  dunarica.... nu scot  o  vb,apoi....D-zeu  cu mila... ,ce mi-o da  dunarea...ma  bucur insa ca nu mi-au spalat astia   tot creieru...ma  bucur ca a ramas  ceva  in mine de trage  la  padure si la apa....
   ai las pe  ai' mai  cizelati  la vorba   si la grai sa continue.


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

ghinozo a scris:

ai las pe  ai' mai  cizelati  la vorba   si la grai sa continue.


,, Iubire " ! Da-i inainte ca zici bine !        


pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
de la drajna miroase , se maresc narile , de la fetesti in loc sa o lase mai moale o accelereaza , daca e apa in sleau pluteste , daca e groapa zboara 

dunare pescuit sau ... stare spirit drajna miroase maresc narile fetesti loc lase mai moale daca apa

4.3KB


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
Pralea
Membru de baza

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 202
Numai "haiducii"au ce cauta acolo...pantofarii mai bine stau acs si sa merga pe private noi atia care tot batem coclaurile si ne rupem masinile avem ceva special in noi..oare ce intretine acest spirit?..da stit si voi....este DUNAREA si ale ei mreje care dc te prind nu mai scapi...offf ce bine-i cand iesi din bucuresti si ii dai cox la masina ca asa de tare te mananca!!!!!!!respect fratilor!!!    

_______________________________________
Fortzaa Steauaaa!!!

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

georgesorin a scris:

este DUNAREA si ale ei mreje care dc te prind nu mai scapi.........


!!!!!!!respect fratilor!!!    



Respect prietene ! Bine-ai venit ...... acasa ! Parcheaza si tu , acolo , la umbra , ia un loc , baga si tu un lemn-doua-n foc si ..... da-i drumu' la povesti !

Prima ,, poveste " n-o pui si tu aici ? :



   


pus acum 14 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
hiihhhihh , a mai aparut unu , pana o face in mod oficial si se prezinta la rubrica consacrata , tovarasul din postarea anterioara este un dunarean convins pe nume Pralea 

ps: are ce povesti si asta , ca a rupt destule masini pe coclauri


_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

azazel a scris:

dunarean convins pe nume Pralea

ps: are ce povesti



Praleo ! Ai cuvantu' ! Vad ca ai si referinte !    


pus acum 14 ani
   
Pralea
Membru de baza

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 202
unde vedeti acest steag sa stiti ca acolo sunt oameni buni gata sa va va ofere un scaun si ceva de baut la gura focului si la multe povestiri!!!acolo suntem........  
Apropo sa ne cautati doar la mal de dunare....nu ne priesc alte locuri!!!!!celellalte sunt mult prea triste!!!!!

dunare pescuit sau ... stare spirit unde vedeti acest steag stiti acolo sunt oameni buni gata ofere

35.5KB

Modificat de georgesorin (acum 14 ani)


_______________________________________
Fortzaa Steauaaa!!!

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

georgesorin a scris:

acolo sunt oameni buni gata sa va va ofere un scaun si ceva de baut la gura focului
Mai da-l dracu' de scaun ! Las' ca stau aici pe nisip ! Da un sprit poti sa dai , nu zic nu !

             


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Modigliani a scris:



  Ce inseamna a fi pescar de Dunare ? ( ma rog , ... de rau , de mal salbatic ! ) Scurt si la obiect ! Te duci sa-i vezi malurile Reginei ( cu tot ce presupune asta ! ) , ......... sau umbli dupa kile de carne de peste ? .


Poa' sa fie malurile poleite cu aur , ..... poa' sa fie jumate apa - jumate peste , poa' sa fie plin de umbrelute si fetite , poa' sa fie cum o fi ........ce balta vreti voi !!!!

Dunarea-i Dunare , si cu asta basta !!!

Am fost doua zile la peste la Dragoesti ( efectiv la peste ! ) si-am prins pana m-am saturat ! Am plecat de pe mal cand inca tragea in draci , am plecat aproape jenat de cat am prins . Pret de doua zile m-am tot gandit la ..... maluri salbatice , la plopi seculari , la pasaret de nici nu-l stii pe nume , la curenti plini de crengi si alte alea , la ....... acea stare de spirit !

PENTRU CA ESTE ....... O STARE DE SPIRIT !!!       


pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Mi-a venit asa o stare de spirit sa ma duc la Dunare... Si nu m-as duce, da' m-au corupt niste "pacatosi"...Aiurea...
PS: SIC!


pus acum 13 ani
   
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
...tu chiar crezi..."ce scri"...."erai dus".....visai "drilluri"...inainte de "chenzina"..."nu ne mai "aburii"....!

_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 13 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Si uite-asa, iar planuri date peste cap... Acu' trebuia sa fiu pe malul EI!  Cand e sa nu se lege, nu se leaga! Oricum, imi zic eu...mai bine ca n-a fost sa fie, ca e vremea urata (ca sa ma aburesc singur, nu de alta)

pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Io o tin p-a mea si zic ca-i .... stare de spirit !





pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576




_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
STARE DE SPIRIT clar fara niciun dubiu  
acum m-am intors de la tulcea ,unde am fost cu niste treburi cu un amic(am plecat fara sa ma gandesc deloc!!)!!
am rezolvat problema,dupa care am stat ca prostu' vreo trei ore pe faleza visind!!   credeti ca m-am ramolit??    
NUUUU!! sunt in stare sa stau pe malul EI ore intregi,chiar daca nu pescuiesc!!DECI ESTE STARE DE SPIRIT  
AM ZIS!!!!
stima frati dunareni    

Modificat de adler (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

adler a scris:

sunt in stare sa stau pe malul EI ore intregi,chiar daca nu pescuiesc!!DECI ESTE STARE DE SPIRIT  
AM ZIS!!!!
stima frati dunareni    


Stiam eu !       


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Fratilor , ce-i asta ? Seara Indiana ?????

p.s. Cre ca suntem toti dati pe spate si cu mintea-n ...... Dunare !


pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
in seara asta , am un dor nebun ............. dar ................. e singurul weekend de vreo luna incoa cand il petrec pe acasa si ............................ ma zgandara ceva , nu am stare , nu am ................... doar cine stie , cunoaste 

_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576




_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
Indian Larry
MEMBRU DE ONOARE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2114
Hai noroc !!!

 



pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Indian Larry a scris:

Hai noroc !!!



      Sa traiesti ! M-ai dat pe spate cu asta !     


pus acum 13 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Fratilor Dunareni , ...... stati jos , tineti-va bine ! V-am adus ceva la fel de superb si salbatic ca Dunarea !!! Superb , salbatic , nebun , frumos , naravas , mandru , nestavilit , maiestuos ..... . Spirit nene , stare de spirit !!!

( si imagini si coloana sonora ..... de exceptie ! )





pus acum 13 ani
   
azazel
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1576
sa nu uitam ..................




_______________________________________
Domnule, de ce pescuiesti cu mucuri de tigara?
- Ca vreau sa prind un peste afumat!

pus acum 13 ani
   
adler
Veteran

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 254
ESTE FANTASTIC!!!     BLACK SILK
stima

Modificat de adler (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Pralea
Membru de baza

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 202
pai....ce sa zic azi(17 09 2010) spalaram barcile de la ultima iesire...ba da atunci cand frecam la ele ce sentiment mai veni pe mine!!!nu stiti!!!doar ala de era langa mine mai zicea:
-ba da ce namol a mai fost!!!!
-la-s frate ca vor mai veni zile ca alea!!!!!!
Si ce mai imi faceam de drum afara sa ma uit la barci si ma manca rau....
CE SA-I FACI TOATE-S TRECATOARE!!!!mai ales sezonul de pescuit!!!!
mai ales ptr mine!!!!!            

Modificat de Pralea (acum 13 ani)


_______________________________________
Fortzaa Steauaaa!!!

pus acum 13 ani
   
valy
MEMBRU DE ONOARE

Din: ALEXANDRIA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1589
Vad ca pe zi ce trece ai duceti dorul mai rau ! De ce nu ma-ti ascultat cand  va spuneam odinioara , sa ne facem o casa pe malul ei si ,,SA N-O MAI PARASIM NICIODATA " POATE ASA NE MAI ..........REVENIM UN PIC !?   PARERI ??????

Eu dupa o saptamina de tras glet pe .....pereti ,Duminica vorbisem cu cineva sa facem o ....Dunare la un spin micut,dar pt. el a intervenit o problema si o sa fiu nevoit sa plec cu bikla si cu juniorii.........tot la Dunare !!!!!!!!
O sa revin cu poze !!!!!!!! Cu toate ca ,cativa dintre voi deja .........sunteti ....ACOLO !!!!

Modificat de valy (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
valy
MEMBRU DE ONOARE

Din: ALEXANDRIA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1589
Dupa cum v-am mai spus si ieri azi am dat o tura pe la Ea ,cu bicla .La intalnire sa prezentat cam ...........crescuta si cu putine valuri de la vant .Dar a fost in toane proaste ca nu prea ma bagat in seama .In afara de freo 2,3 atacuri de avat nu am vazut nimic pe toata durata zilei .Am barcaito peste tot unde stiam ca se prinde dar, NIMIC !!!!  ASTA E , MAI FACE SI PE NEBUNA CATE ODATA . aM CATEVA POZE MACAR SA O REVEDETI !!!!!!

dunare pescuit sau ... stare spirit dupa cum v-am mai spus ieri azi dat tura ,cu bicla .la intalnire

52.1KB


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la