FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deyutza07 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / LOCURI DE PESCUIT - BALTI / Balta Branesti 4  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ghinozo
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 107
este dupa vadu anii,balta este 100 ron,te lasa sa plantezi,nu ai voie la rapitor,ai voie max 7kg de peste,dupa ce ai prins 7 kg alea poti sa pleci,sau mai platesti un bon,nu ai voie cu barca,nocturn 150 ron,ciortanu sub kg back to mama.acces cu masina bun pe orice fel de vreme.
este super curata,wc,cazane de gunoi,iarba tunsa,se prinde si peste,caras palmas de obicei la varga si pe shefild,dar si la lansete,da si crapu,dar sufera de boala tuturor adm de balti- cum vede 3 masini pe garla,hop ...pe calugar...si are 2),face control la juvelnice
  merge bine la shefild si la varga,dar si la lansete,merge si 2  pe bon


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la