FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazylife Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PROBLEME FORUM , SUGESTII , REGULAMENT / Probleme tehnice pe forum - II  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Stimati useri


  In timp am descoperit ca unele postari ale dvs dispar . Greu de urmarit acest fenomen de catre colectivul de moderatori intrucat nu putem tine minte absolut ce a postat fiecare si mai ales cand anume . Au disparut postari care aveau un continut mai mult decat elegant , nu deranjau cu nimic , se incadrau perfect in topic sau in discutiile purtate , concret , nu deranjau cu nimic .

  Multi dintre dvs ati privit acest lucru ca pe o manifestare malitioasa a moderatorilor . Au patit-o Fishbones , Filica , Indian Larry , Tudor , si probabil multi altii care au preferat sa se abtina de orice comentariu considerand ca acestea vor atrage repercursiuni din partea noastra . Gresit !

  Moderatorii obisnuiesc sa stearga postari cu tenta conflictuala , postari total off topic ce tind sa distruga iremediabil o discutie cursiva , postari ce contin evident atacuri la persoana , in general ... cam ce trebuie sters . Iar atunci , in marea majoritate a cazurilor se semnalizeaza acest fapt , ori direct pe forum in asa fel incat pot afla mai multi , ori printrun MP explicativ catre autorul postarii starse . Fireste ca exista si exceptii in care sunt sterse postari fara niciun avertisment , insa doar in cazuri extreme ( ati asistat la cateva asemenea evenimente ) .
  Repet , nu dispar postari dintro toana a moderatorilor . In mod special , ne sfatuim intre noi asupra a ceea ce trebuie sters .

...........................................

  O cauza probabila a acestor disparitii ar putea fi operatiunea de back-up care se face periodic bazei de date a forumului , si probabil cele mai noi postari din acel moment , una , doua , trei sau cine stie cate anume se pierd .

  O alta cauza ( mai degraba confuzie ) , mi s-a intamplat chiar mie , dupa completare casetei de redactare cu ceea ce voiam sa postez , probabil de oboseala sau din neatentie am omis comanda ,, submit " , intorcandu-ma direct la topic . Se pot intampla si asemenea omisiuni .

...........................................

  Dau aici un exemplu ( dar de fapt apelez la dvs ) :

   In topicul ,, Ministrung " din sectiunea ,, Atelier " , topic in care s-a discutat foarte mult si la care au participat multi useri , la un moment dat CataImob face o afirmatie ( postare ) in care , daca-mi aduc bine aminte , spune ca a incercat sa-i dezmembreze si subtilizeze tatalui sau o masina veche de gaurit de la care sa procure o mandrina .
  Comentariul respectiv mi-l aduc foarte bine aminte . In primul rand era intrun topic care imi solicita atentia in mod special in acele zile , in al doi-lea rand mi-aduc aminte ca m-a distrat teribil , imi imaginam faza . ( Cataline , imi aduc bine aminte de acea postare ? )

   Ei bine , acea postare nu mai exista . Putin probabil sa fie totusi in alt topic ( si aici apelez la ajutorul dvs s-o gasim , daca mai este ) si nu exista nici un motiv anume pentru care sa fi fost stearsa . S-a discutat la moderatori despe acest caz si nici unul dintre noi nu a sters-o . Asadar ..... un accident !

..........................................

  In concluzie :

  Unde mai semnalati asemenea disparitii , ale dvs sau ale colegilor , inainte de a trage o concluzie eronata , luati legatura cu unul dintre moderatori . Vom incerca sa venim cat de repede catre dvs cu o explicatie . ( Filica ! Ia aminte ! )

..........................................

  Bineanteles , se vor ivi situatii in care , am mai spus , se vor sterge postari , uneori fara explicatii , dar acestea vor fii situatii exceptionale si vor trebui sa aiba la baza o justificare ferma .

   Va multumesc


pus acum 14 ani
   
cataimob
Veteran

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 294
Mda    ...Ai dreptate nu mai este , si am cautat prin postarile mele si nu am gasit-o ...Iti aduci bine aminte , era la ministrung , SIGUR ! In alta parte nu isi avea rostul oricum ... Nefiind decat ceva putin amuzant , dar totusi in topic , echipa de moderatori nu ar fi sters-o . "Triunghiul Bermudelor" isi mai face aparitia se pare ....Eu nu ma supar , nu am de ce , si ii rog pe colegii care patesc ceva asemanator , intai sa se consulte cu echipa de moderatori ... Poate nu sunt direct implicati ....

SANATATE si un an nou mai bun , din toate privintele. va pup

PS: Ceea ce am patit eu , e zero barat .Ma deranjeaza cand dispare ceva IMPORTANT , cu informatii folositoare, chiar daca le stiam sau nu . Fiti vigilenti !


_______________________________________
Viata bate filmu' .   teoria ca teoria , dar PRACTICA TE OMOARA !!! .....pescarii stiu de ce :D
Un destept invata din greselile altora .... eu din ale mele :D

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Exact . Postarea respectiva nu deranja cu nimic pe nimeni . Si era on topic . Nu am fi avut , sub nicio forma , motive s-o stergem .

pus acum 14 ani
   
dori
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 995
Salut !

.. astazi am observat, atunci cand am postat ca nu mai exista optiunea "modificare", este generala si definitiva... sau este individuala ?

... imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie .

Fir intins si toate cele bune !


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Dori, optiunea aceasta a inceput sa aiba probleme odata cu folosirea ei abuziva...Uite, acum s-a stricat si asteptam sa-si revina...Nu stiu daca este definitiva treaba, probabil daca este facuta "varza" nu-si va mai reveni vreodata...
Si nu, nu este individuala!


pus acum 14 ani
   
dori
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 995
Ok, multumesc pentru raspuns ...

Inca o intrebare, acum mi-am amintit, mesajele trimise de ce nu pot fi recitite, este tot de la forum sau... ?


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Le poti reciti doar daca ti se raspunde si nu ti se sterge mesajul original...

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la