FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza pe Simpatie
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / SPECII DE PESTI / Rechinul de Marea Neagra....Ciinele de mare..........  
Autor
Mesaj Pagini: 1
@didelpro
MEMBRU DE ONOARE

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 875
Prin 80..chiar aveam nevoie de "permis de capacitate",permis de condus o barca cu motor.....zis si facut...acte ,alea alea ...+PILE LA GREU./...am fost eu,nicoleso si "finul meu savescu"..prima parte a fost "parfum"(sala scris),apoi :NENOROCIREA.."oralul"(nu era ca acum...usor)...am fost 5 noi 3 si 2 constanteni(luca si matei..iusuf,ii visez si acum sa le dea DUMNEZEU sanatate).In sala 3 "capitanese"de erau bune astazi in "libertatea"...intrebari:lada marangozului,alea alea.....PICATI..cu scces....toti 5 veniti la mine in "cotroceni"si "buchisit" pina dimineata....La 10 examen...am intrat toti...ELE(tovarasele),ne au vazut ...placut si ne au anuntat fara fro intrebare ca am fost "admisi"(nu e banc..pe d-na litvicenco am sunat o la fiecare sfirsit de an)...promovati!!
Am tinut legatura..am fost prin..octombrie de fro 2 ori dupa ce spuneau ei ca ar fi ....somonul++++++ romanesc ...."canci"In august 95 sau 96,pe la sfirsitul lui august am fost cu ei...mai sus de navodari... de unde se vedeau "hotelurile"cit chibritu...
se pescuia numai la singe inchegat...la celebra "petactara"....si sa prins..destui...am avut "privilegiul" unui "drill"...majoritatea au fost (cred eu intre 8 si 13-15 poate 20 kg),insa parerea mea care nu se pune:NU SE MERITA!!!!!!!Eu dupa 2 zile de pescuit din barca ..ma uit la "monitor"..si cred ca nu sunt acasa.....acolo era ca pe "titanic"..veneam la mal, beam 1/2 "specialitate"si..."canci".Si sa revin ..i am sunat acum si mi au spus ca anul asta a fost"magnefic"...vorba "manelistilor":fara numar..si m am bucurat pentru ei!
Pescuitul in mare este dificil si mult mai costisitor,rechinul se pescuieste din iunie ,iulie pina in noiembrie,rar mai tirziu,insa ei spuneau ca "MAREA NEAGRA"este mult mai curata(SA DEA DUMNEZEU!)...asa ca LA MULTI ANI..iusufilor...si tuturor!


_______________________________________
Sa ,, aiva ,, ochiu cat maslina !

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la