FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / JURNAL DE PARTIDA - POVESTIRI PE-NDELETE ! / Cama - Dinu, GR, 10 octombrie  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sfarshitorul
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 76
M-am ieri dus la Cama - Dinu, partial pentru ca voiam sa cunosc locuri noi, partial pentru ca mi-am dat seama ca in Dunarea-Dunare n-am pescuit, de fapt, niciodata! Am fost de multe ori pe Ara, pe Borcea, pe canalul Siderurgic de la Calarasi, am ajuns si pe Canalul Plantelor... dar in Dunare nu dadusem! (bine, cu exceptia dunarii vechi, in zona Mila 23). Am zis ca trebuie sa remediez urgent problema.
Pe la 6:30 am ajuns pe dig in dreptul locului de pescuit. Intre dig si locul de pescuit nu cred ca sunt mai mult de 2-300 m. Ei bine, i-am facut intr-o ora si jumatate cu masina A fost o aventura, erau sapte mii de drumuri care duceau in toate directiile, nici unul dintre noi (am mai fost cu un prieten) nu mai fusese acolo, ne ghidam dupa indicatii telefonice primite cu o zi inainte si cam atat... in fine, am ajuns intr-un tarziu pe malul apei si ne-am instalat. Faceai un pic de alpinism pana la apa, dar odata ajuns jos era lejer, puteai sa te intinzi destul mult (am avut loc sa-mi intind chiar si scaunelul). Prima lansata la apa a fost lanseta de rapitor, cu pestisor viu. Batea vantul, curfentul apei era puternic, eu nu eram obisnuit sa pescuiesc in curent, varful facea ca toate alea, zic: eh, sa vezi ca nu prind nimic azi, ca nici n-o sa-mi dau seama cand trage. Doamna Dunare nu m-a lasat deloc in incertitudinea asta, si mi-a aratat, la nici un minut de la lansare, cum stie sa traga pestele de dunare - trasatura energica, violenta, fara drept de apel. Intep si aduc la mal un somotel la 1 kil. Bucuros ca lansez juvelnicul la apa inainte sa bag a doua lanseta, dau din nou, tot in locul ala. De data asta a durat mai mult, cca 3 minute, pana la trasatura. Tot somotel (1,3 kg), tot la pestisor viu (carasel cca 4-5 cm). Colegul prinde si el un ciortan la 1 kg... la fel ca data trecuta: Moama... il ologim azi!
Si gata pana seara, liniste si pace Au mai venit cativa scobari la 3-400 gr, un caras spre kil la colegul, si doua trasaturi spectaculoase, una la mine, cand l-am intepat si l-am adus cativa m, apoi a scapat in buturugi sau ceva (era, ca orice peste scapat, MARE!), si una la colegul care a patit aceasi chestie ca mine.
Alt moment notabil al zilei a fost cand mi-a atacat o stiuca de 3-4 kg lingurita la mal. Am simtit zvacnitura, am vazut-o la mal (fix cand scoteam lingura afara din apa) si... dusa a fost. Stiuca, nu si linguritza Nu-i nimic, i-am depus-o 3 min mai tarziu intr-un copacel scufundat de pe langa locul ei de "joaca". Si ca bonus i-am mai dat si un Dam Effzet de 18 gr in caz ca i se strica Dollingerul. Dupa asta m-am potolit.
Cam asta a fost. Maine (sau diseara) pun si doua trei poze. Ma declar multumit, sunt inca incepator intr-ale Dunarii (gurile rele ar spune ca in general...). Am ramas cu amintirile unei zile superbe la Dunare, cu vreo 3 kg si ceva de peste, cu vreo 4 kg si ceva de noroi pe masina si cu aprinderea unui beculetz dubios pe bordul masinii (un beculetz care vreo 5 ani a stat cuminte si n-a zis nici pâs... hmm). Dar tot multumit sunt


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Bravo Cataline ! Vad ca te-a cam ,, otravit " Regina ! In curand o sa aibe ,, exclusivitate " !!!

.............................

   Din ce mi-a explicat Didel la telefon tu te aflai la cca un km aval de locul in care ne-am asezat noi ieri dimineata . Am incercat sa te sun sa ne intalnim , insa dracu' stie de ce , nu puteam decat sa primesc telefoane , nu sa si sun . Daca incercam auzeam o domnisoara draguta spunant : ,, Dobri deni , bla-bla-bla ..... " .
   Daca am localizat bine te aflai la vasul albastru din poza :

cama dinu, gr, octombrie bravo cataline vad te-a cam otravit " regina curand aibe " !!!

39.9KB


pus acum 14 ani
   
Sfarshitorul
Membru de baza

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 76
Da, ma aflam la cca 50-70 de metri in aval de vasul ala, Daca ma uit bine, se si vede in poza (in asta de pe forum mai putin, dar probabil in varianta "nemicsorata" - mai bine) un fel de plaja... acolo am stat noi. Se putea ajunge cu masina pana aproape de mal, insa drumul era la limita practicabilului, pe ultimii 100 m de drum crescusera tot felul de arbusti si buruieni vanjoase, care mi-au "barbierit" serios masina pe dedesubt...

P.S. bine zis, m-a "otravit" zdravan si nici ca-i de gasit vreun leac! (nu ca as cauta vreunul... )

Modificat de Sfarshitorul (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Nu cauta ! N-ai sa gasesti ! Odata ce te-a ,, injectat " nu mai ai scapare ! E mai periculoasa decat Caterina de Medicis ! Pe cat de frumoasa , pe atat de dominanta si feroce . ..... Te-a prins ! Te-ai ,, scos " !

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la