FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi 23 ani
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUIT LA DUNARE SI IN DELTA DUNARII / caras dificil  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Am plecat ieri la Dunare impreuna cu Adi ...Desi initial nu voiam sa merg din cauza ploii care nu s-a oprit deloc, nu m-a rabdat inima... Adi care mai fusese in zona cu o saptamana inainte, stia "joaca" si mi-a dat clasa la caras! Foarte frumosi carasii, la 4-500 grame. Trasaturile au inceput pe la 8 seara si au tinut pana pe la miezul noptii, apoi s-au rarit, iar cand s-a luminat nu a mai tras deloc...Nu i-a trebuit carasului nici rama, nici viermi, mamaliga si atat! Patratel mic... trasaturile foarte anemice.
Bun, n-a vrut decat la mamaliga...asta pot sa o inteleg. Dar de ce trage NUMAI noaptea? Cum vine asta? Adica nu de ce trage noaptea...de ce NUMAI noaptea? In octombrie? De ce ziua nu trage? Ziua nici macar nu "toaca", nimic, zero absolut!


pus acum 14 ani
   
Orthrias
Membru de baza

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 196
Cam asa arata carasii prinsi ieri noapte (cel din imagine e unul din carasii de saptamana trecuta, similar ca dimensiuni cu cei de ieri..)

caras dificil cam asa arata carasii prinsi ieri noapte (cel din imagine unul din carasii saptamana

59.6KB


pus acum 14 ani
   
Rockyonutz
MEMBRU DE ONOARE

Din: Galati
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2628
Destul de ciudat, poate s-a nimerit ca in aceea zi sa manance numai noaptea, in afara de caras ati mai pescuit si dupa altceva???

_______________________________________
,,Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.''

                                                          Ernesto Che Guevara


pus acum 14 ani
   
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
Nu in acea zi, ci de ceva timp...Azi noapte "cineva" a dat recital tot numai noaptea, cam la 1 km de unde am dat noi, tot numai caras frumos! Vreo 60 de bucati!  Nu ma intrebati cati a oprit! Treaba e ca platica parca a disparut din zona, iar crap se prinde FOARTE rar...

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Pestele umbla in Dunare , pe specii , cum ,, il taie capu' " . Din ce-am auzit in ultima vreme de la diversi , din ce-am vazut sambata , s-a prins predilect ( pe zone ) o anumita specie de peste . Fireste , cu exceptii . Insa n-am mai auzit , ca in alti ani , ca un pescar dupa o partida de pescuit sa se laude cu mai multe exemplare din diferite specii , indiferent cat de perseverent a fost sau indiferent la ce tip de momeala a incercat .

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la