FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxy22 25 ani
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / CAFENEA - DISCUTII OFF TOPIC / parcarea printre blocuri - o aventura  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Drignei
Veteran

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3056
nu stiu altii cum sunt - vorba lu' Creanga - dar eu, cand sunt nevoit sa parchez in parcarile dintre blocuri ale Craiovei, am o mare strangere de inima...
Mai fratilor! Eu de trei ani parchez intr-un singur loc! S-a intamplat sa-l gasesc ocupat...Asa...SI? Am parcat in alta parte! Doar nu e parcarea lu' tata!
Asist la discutii si amenintari prin parcari care imi fac sila si imi intaresc convingerea ca NU AVEM NICI O SANSA SA NE MAI VINDECAM VREODATA! Si stau si ma intreb: Oare oamenii astia care au trait (unii din ei) O VIATA in mediul urban nu au invatat nimic? Ce i-a salbaticit in halul asta ? Ce am eu de castigat daca il blochez pe ala care a parcat pe locul "meu" sau - si mai si - daca ii tai cauciucurile?
Ce ma mira si mai mult e ca am vazut atitudinea asta si la oameni "umblati" ani de zile prin tari civilizate... Cum e posibil sa fii nemultumit ca cineva a parcat pe locul "tau" cand parcarea e pe jumatate goala? Anul asta s-au facut poate zeci de mii de locuri de parcare noi in Craiova! S-a muncit mult si mie imi place(pentru prima oara) ritmul si calitatea a ceea ce s-a facut...
DAR NU CONTEAZA! CE CAUTI MA PE LOCU' MEU DE PARCARE?


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Daaaa, mare problema!
Eu locuiesc intr-un bloc bagat la dos, intre alei inguste...sa vezi sport extrem! In afara de faptul ca abia reusesc sa mi-o bag...pe aleea plina de masini parcate si copii lasati de izbeliste ce tzasnesc de peste tot si trebuie sa fii extrem de atent, gasesc mai tot timpul locurile ocupate; niciun loc liber...Toti tartanii si-au pus fieratanii d'alea galbene de la primarie, de ma incurca la maxaim; dau peste ele, imi julesc barile, le indoi, injur...iar cand gasesc un loc liber undeva :
-Ce faci dom'le, parchezi pe locul meu?
-Care locul tau mai nene, l-ai mostenit cumva?
-Cum dom'le, locuiesc aici de prin '70 si asta e locul meu de parcare. Vii dumneata care te-ai mutat acum cativa ani, sa-mi iei locul?
Asta e...noi romanii avem simtul proprietatii prea dezvoltat si avem impresia ca si ce nu-i al nostru ne apartine...


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Cand Brucan a prognozat evolutia acestui popor ..... l-a luat lumea cu ,, Huooooo " ! Fie-i tarana usoara !

  Cat comunism ne mai curge prin vene ? O bila alba celui care raspunde corect !


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la